Cautare

325 de rezultate pentru "pavel stratan" (3.43 secunde)
Dan Pavel:
Prin iesirile sale virulente, este foarte posibil ca Traian Basescu sa pregateasca momentul in care va refuza sa-l nominalizeaze pe Victor Ponta in functia de premier, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca asa ceva s-ar solda cu o criza politica de proportii.
Dan Pavel: "Traian Basescu se agata cu dintii de fiecare zi la Cotroceni" Este cat se poate de clar ca presedintele Traian Basescu face tot ce este posibil pentru a-si incheia mandatul la termen, afirma analistul Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Potrivit declaratiilor secretarului general al sindicatului din cadrul Santierului Naval, Stelian Pavel, salariatii au fost chemati de patronatul societatii la tratative inainte de termen in speranta ca vor putea stopa plecarea la munca in strainatate a angajatilor. ... Toti angajatii asteapta o noua majorare a salariilor", ne-a declarat Stelian Pavel.
Potrivit declaratiilor secretarului general al sindicatului societatii, Stelian Pavel, majoritatea salariatilor a plecat pentru a munci in strainatate pe salarii mult mai mari decat cele primite pana acum.
Inpolitic il citeaza pe analistul Dan Pavel, care crede ca Guvernul o sa cada in fucntie de interesele financiare ale liderilor de partide politice.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4. ... Pampea, Dita, Velianu, Serban, Popa, Feraru, Ion Preda, Murineanu, Popescu, Chelu, Marin Pavel.
dans sportiv - Pavel Uncu - Galina Uncu; ... balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
In urma cu doua luni, la sfarsitul lunii septembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Muzeului de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara. ... Muzeul de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara este o fundatie privata pentru arta moderna si contemporana romaneasca, situata in Bucuresti, Romania.
Si artista Claudia Pavel stie acest lucru, asa ca a apelat la terapia cu Lumina Intens Pulsata (IPL) pentru a scapa de pilozitatea nedorita.
Biserica Sfantul Mare Mucenic Dimitrie - Izvoratorul de Mir din Tesalonic Comunitatea crestina din Tesalonic a fost infiintata de catre Sfantul Apostol Pavel, in timpul celei de-a doua calatorie misionara, cand acesta a predicat in sinagoga evreilor din acest oras.
Pavel Chirila (Autoare: ... Pavel Chirila ne propune o dieta bazata pe acumularea si selectarea informatiilor provenite din studii consacrate, care, in timp, si-au dovedit eficacitatea. ... Aceasta dieta este prezentata in volumul Nu hrani cancerul!, autori Pavel Chirila, Madalina Popecu, Cristela Georgescu, Editura Christiana, Bucuresti, 2012.
M-am intalnit cu Claudia Pavel recent, la restaurantul Fibrio din Capitala. ... Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy".
Dupa protestele in masa de la Chisinau, in cadrul carora au fost expuse lozinci privind unificarea Romaniei cu Moldova, Chisinaul a decis sa introduca regimul de vize pentru tara noastra. Vizele obligatorii pentru cetatenii romani vor fi introduse incepand de astazi, a declarat ministrul moldovean de externe, Andrei Stratan.
Vize pentru cetatenii romaniVizele obligatorii pentru cetatenii romani vor fi introduse incepand de azi, 9 aprilie, potrivit Ministrul moldovean de Externe, Andrei Stratan.
Aici tinerii participanti vor avea posibilitatea sa-si investigheze nevii, alunintele si sa afle de la medicul specialist informatii care sa-i ajute sa se protejeze de melanom, spune Laurentiu Stratan, student la medicina.
In mod straniu, aceasta himera nu este rezultatul unor analize politice la o ulcica de vin a unor amatori in ale politicii, ci a fost rostita in conferinte de presa de doi oficiali de calibru care conduc destinele "fratilor de peste Prut", si anume ministrul de Externe, Andrei Stratan, si insusi presedintele Voronin.
In acest context, absenta presedintelui moldovean, Vladimir Voronin, si a ministrului de Externe Andrei Stratan de la Sommet-ul Francofoniei de la Bucuresti este cel putin bizara, in conditiile in care in cele trei zile ale reuniunii vor fi prezenti presedintele Frantei, Jacques Chirac, presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, si Comisarul pentru Extindere, Olli Rehn.
Recenta greva a politistilor denota faptul ca, in sferele puterii, se ia serios in calcul schimbarea PDL-istului Vasile Blaga de la carma portofoliului Internelor, sustine unul dintre fostii sefi ai Politiei, chestorul Pavel Abraham, pentru Inpolitics. ... Acesta este un alt episod", explica Pavel Abraham.
Concret, in anul 2006, politistii Teofil Parasca, lucrator la Serviciul de Paza si Ordine Publica, Pavel Halmagean, lucrator la SIPI Arad, si Nicolae Batran, seful Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economico - Financiare, au detinut informatii ca primarul Gheorghe Falca urma sa primeasca de la un om de afaceri suma de 50 000 euro pentru atribuirea unui teren pentru construirea supermarketului Total Alfa din Arad.
google-analytics.com