Cautare

4115 de rezultate pentru "pascani judetul iasi" (3.68 secunde)
Iasi, Timis si Prahova. In Iasi, grupul nemultumitilor este condus de senatorul Mihaela Popa existand suspiciuni ca pozitiile recente ale deputatului Daniel Oajdea, contrare liniei oficiale a partidului, sunt dirijate din umbra de Popa.
Spre exemplu, judetul Alba ar fi impartit intre Cluj si Hunedoara, partea de est a Salajului ar trece in componenta Crisanei, iar cea vestica in granitele Clujului.
Orasul Roman merita "un deputat credibil, vertical, cu un trecut imaculat" Liviu Bratescu, desemnat drept contracandidat al Elenei Udrea in colegiul 4 pentru Camera Deputatilor din judetul Neamt, scrie pe blogul personal despre candidatura Elenei Udrea in "urbea sa natala".
xxx 19 septembrie 1951 " 11 octombrie 2015 S-a nascut in orasul Roznov, judetul Neamt. ... Junimea, Iasi, 1976; ... TipoMoldova, colectia Opera Omnia, Iasi, 2913.
Atentionare cod galben de ceata in noua judete din nordul si estul tarii Meteorologii au avertizat ca in judetele Neamt, Iasi, Vrancea, Bacau, Vaslui, Galati, Botosani, Suceava si Covasna este ceata, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri.
Raluca, eleva de 18 ani batjocorita si abuzata sexual intr- o comuna din judetul Vaslui, nu a reusit sa depaseasca tragedia din noiembrie 2014. ... Viorel Munteanu activeaza acum ca judecator la Curtea de Apel Iasi, adica a fost promovat cu concursul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Presedintele PNL Iasi a propus excluderea lui Stavarache din partid. Politistii l-au arestat preventiv pe Stavarache timp de 30 de zile.
Si cind ziaristii au vrut sa afle cum a fost posibil ca, ani in sir, traficantii de la Cerbu sa duca produca zeci de kilogramele de heroina care au ajuns pe masa taranilor din judetul Iasi, a devenit din nou ocupat.
Razbunare cu foc intr-o comuna din Iasi. Un barbat a dat foc casei unde statea concubina lui. Priromanul a fost prins si internat intr-o unitate medicala.
Pilotul unui avion de mici dimensiuni a fost nevoit sa aterizeze fortat, luni, in judetul Iasi.
O femeie din judetul Iasi, disparuta de aproape 48 de ore, a fost gasita moarta intr-o podgorie. Corpul i-ar fi fost sfasiat de o haita de caini.
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, un TIR s-a rasturnat in localitatea Cristesti, judetul Iasi.
Apa a ajuns sa fie rationalizata in zece localitati din judetul Iasi. Se intampla din caza consumului ridicat, dar si a secetei
"Judetul Constanta a fost unul dintre cele mai bine aparate zone impotriva inundatiilor de la Dunare.
- In judetul Constanta, prezenta la urne:
Desi nu sunteti silvicultor, in mai multe randuri ati atras atentia asupra reducerii suprafetelor forestiere din judetul Dolj. ... In Dolj, avem padure cam cat au doua comune din judetul Harghita, vreo 80.000 ha.
Insa multe din aceste firme au dat cele mai mari „tunuri“ in judetul Gorj, sute de miliarde de lei ajungind in conturile afaceristilor care au sponsorizat PSD Gorj.
Astfel, premierul s-a aratat foarte nemultumit de faptul ca mai ales in judetul Constanta, "gripa a fost purtata pe picioare dintr-o localitate in alta, iar pasarile domestice sunt in continuare lasate libere, pe ulite".
Pretul pe care l-a platit SC Soficarm SRL cu sediul in orasul Calimanesti, strada Tudor Vladimirescu bloc B 1, parter, judetul Valcea, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. ... 297, judetul Valcea, pentru fiecare suprafata de teren (cate zece hectare) a fost 1,8 miliarde de lei.
Pe acest subiect au avut loc discutii referitoare la modul in care judetul Constanta se pregateste pentru aceasta integrare, si cat de aproape este Constanta de Europa. ... Astfel, potrivit lui Selian Dutu "judetul Constanta este intarziat", din punctul de vedere al aderarii.
google-analytics.com