Cautare

210 de rezultate pentru "parintele ilarion argatu" (3.20 secunde)
"De fapt in 1 ianuarie cinstim, in ordinea importantei, taierea imprejur cea dupa trup a Domnului, la opt zile dupa nastere, apoi ziua Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei si Anul nou calendaristic, stiut fiind ca Anul nou Bisericesc a inceput la 1 septembrie", a declarat parintele Ciprian Apeterei, consilier la Catedrala patriarhala.
- Femeia poate fi o lumina in sfesnic, in societate, spunea parintele Cleopa, daca este credincioasa, corecta, harnica, priceputa in toate problemele. ... Faptul ca femeia de ieri si de azi este femeia dintotdeauna o afirma lamurit parintele Arsenie Papacioc:
In aceasta etapa parintele poate alege orice scoala, indiferent ca este cea de langa casa sau nu.
Parintele Nicolae Steinhardt, facand diferenta intre cele doua verbe vecine, dar nu identice, "a sedea" si "a sta", ne descopera de ce Sfantul Stefan este sarbatorit dupa Nasterea Domnului si Soborul Maicii Sale.
Conform documentului, parintele sau tutorele legal instituit al prescolarului sau elevului are dreptul sa decida, in limitele legii, cu privire la unitatea de invatamant preuniversitar unde va studia copilul si sa fie informat periodic referitor la situatia scolara si comportamentul acestuia.
Parintele Ilie Cleopa, duhovnicul de la manastirea Sihastria, descrie ce se intampla cu sufletul in primele 40 de zile de la moartea omului. ... Ingerul nostru de la botez, care este ajutatorul nostru pana la moarte, ne pazeste si sta o zi si o noapte langa trup, descrie parintele Cleopa.
Parintele arhimandrit Ilie Cleopa sau, dupa cum ii placea sa-si spuna, „Ilie, robul Lui Dumnezeu“. ... Nu a studiat in colegii si universitati, dar este considerat la aceasta ora unul dintre stalpii teologiei romanesti alaturi de Parintele Staniloaie.
Parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda a renuntat la staretia manastirii pe care a ridicat-o din temelii dupa 1990. ... Raspunsul oficial, confirmat de altfel si de parintele Parvu, a fost o retragere datorita neputintelor cauzate de varsta inaintata.
Argatu - 2012), lansate si distribuite gratuit. Din proiectul Subcarpati fac parte Bean MC, Vali Umbra, DJ Power Pe Vinil, VJ Andri, iar printre artistii cu care acestia au colaborat se numara Georgiana Manaila, AFO, Gnom, Mara, Brio, Chimie, Unda Comuna si DJ Limun.
Colonelul Isopescu Ilarion din SRI a primit gradul de general de brigada cu o stea si a fost trecut in rezerva, iar generalul de brigada cu o stea Maranda Ion a fost, de asemenea, trecut in rezerva.
Dupa vernisaj, va avea loc o proiectie speciala a filmului "Columna", regizat de Mircea Dragan in 1968, in prezenta starului britanic Richard Johnson, titularul unuia dintre rolurile principale alaturi de Antonella Lualdi, Amza Pellea si Ilarion Ciobanu, care va discuta cu publicul despre experienta filmarilor de acum 45 de ani de la Brasov si despre ce a insemnat acest rol in cariera sa.
In anii '70 a jucat in serialul Toate panzele sus, in regia lui Mircea Muresan, in care i-a avut ca parteneri pe actorii Ilarion Ciobanu si Jean Constantin.
Giu Ilarion Da super tare vom merge cu caruta cat de curand Ana Laura Nici macar cu aia ! :)) Catalin Grg Mergem cu cacalu :)))
In cazul in care parintele se intoarce la serviciu in timpul celor doi ani de concediu de maternitate sau paternal, acesta sa primeasca salariul pe care l-a avut inainte sau cel negociat, iar copilul sa primeasca salariul minim pe economie.
Antonie Iorgovan a venit ieri la Senat foarte suparat de sapuneala pe care i-au tras-o colegii de partid miercuri seara, soldata cu pierderea tuturor functiilor din PSD.
- "In mintea stramba si lucrul drept se stramba", spunea parintele Arsenie Boca. ... - Pamantul tarii este sfant prin eroii, martirii si sfintii pe care ii adaposteste in adanc, spunea parintele Iustin Parvu.
La standul actritei Manuela Golescu din cadrul targului de Craciun organizat la Sala Dalles, puteti gasi CD-urile ei (cu poemele pe care le recita), cartile despre Parintele Arsenie Boca, "Marturia Parintelui Pantelimon" si "Darul lui Dumnezeu catre poporul care striga", dar si mere din ceramica si vase din cultura Cucuteni create de artistul Nicolae Moldovan.
- In fiecare dintre noi coexista copilul, parintele si persoana adulta. ... Cine, din mine - copilul, parintele sau persoana adulta -, constituie sursa acestei suferinte?
PARINTELE SI COPILUL Daca parintii sunt meditativi, daca un copil se naste nu doar ca urmare a contactului sexual biologic, ci si dintr-o adanca iubire meditativa.
Parintele Danau Barbu, paroh al Bisericii "Sfintii Imparati Constantin si Elena", sustine ca biserica sa nu a apartinut niciodata greco-catolicilor, lucru pe care-l poate demonstra cu acte si extrase din Cartea Funciara. "Biserica a fost construita intre anii 1930-1940 de catre parintele Ianovici.
google-analytics.com