Cautare

2468 de rezultate pentru "papa francisc interviu in ziarul times" (2.55 secunde)
Supermeci in Banie, oltenii lui Napoli, victorie mare Liga 1, etapa a 25-a Marcatori: ... Papa - Braun, Harut, Dawa, Tiganasu - Dican, Edjouma, Papa - Tircoveanu, M.
Papa 7, Seroni 84 Echipele de start. ... Papa, Dican, E. Florescu - Mailat, M. Roman II, Jaja Silva; Rezerve: M.
Spusele Suveranului Pontif si feluritele interpretari/rastalmaciri care li s-au dat induc ideea unei tendinte periculoase, ce-si face loc in razboiul mondial impotriva terorismului la care a chemat presedintele Bush:
Papa Benedict al XVI-lea va fi ingropat alaturi de 90 de Papi in cripta bazilicii Sf. ... Papa Benedict al XVI-lea a murit la varsta de 95 de ani, dupa ce a fost rapus de boala.
Am lucrat cu Miron Manega la ziarul NATIONAL, in perioada cand publicatia era condusa de jurnalistul Gica Voicu, cel care a murit de curand, cu o luna inainte de a implini 59 de ani.
ZIARUL METROPOLITS - Marius Manole: ... In cine crede? Ce a invatat in momentul in care "a imbatranit"? Cititi un interviu cu un actor care spune ca ar juca chiar si de patru ori pe zi si care crede ca "pe fond de oboseala, teatrul poate sa fie exceptional".
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Maria Timuc) Nu mi-am imaginat niciodata ca voi scrie despre Gica Voicu intr-un asemenea moment si, daca ar fi fost posibil sa-mi imaginez, poate m-as fi gandit sa se intample acest lucru intr-o vreme in care ar fi fost batran.
Presa internationala sustine ca aprobarea motiunii de cenzura de catre parlamentari s-a produs pentru a micsora sansele lui Traian Basescu la prezidentiale, principalul vinovat pentru criza profunda in care se afla Romania.
prin adresa din 31.11.2009 s-a solicitat cu privire la o inregistrare de pe un CD intocmirea unui aviz sa se stabileasca daca inregistrarea contine urme de interventie tehnica in sensul modificarii integritatii. CD-ul a reprodus fidel inregistrarea din ziarul Gardianul", a spus Traian Basescu.
Ziarul Financiar informeaza: ... Solicitarea noastra catre Fond a fost sa ramanem in acord inca doi ani pentru ca problemele sa fie realizate", a declarat presedintele Traian Basescu la conferinta "Revenirea Economiei", organizata de Ziarul Financiar.
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
Cristina Bazavan a publicat un articol cu titlul "Moartea unui ziar", pe blog, despre disparitia Cotidianului, pe care il puteti citi in continuare. ... De dragul numelor pe care tocmai le-am scris mai sus, o idee pentru ziarul de miercuri.
Cum s-a nascut ziarul Libertatea (Autor : Dan Constantin) In fiecare sfarsit de decembrie din ultimii 22 de ani imi aduc aminte de orele de mare tensiune ale zilei de 22 decembrie 1989.
Poftiti in vagoane! Marius Tuca ne aduna la sedinta de sumar Multi au auzit aceasta invitatie in cele doua decenii de Jurnalul National. ... Unii si-au dat seama ca le lipseste ceva si dupa cateva poticniri in halte obscure, si stres de mers cu nasul, au coborat.
L-am cunoscut si eu pe Gica Voicu in perioada in care a condus ziarul National, era ca un tata pentru noi, jurnalistii mai tineri care scriam la acea publicatie si care devenise pe atunci una dintre cele mai citite din Romania. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
"Cutremur politic" • Presa europeana este luni in stare de soc dupa "seismul politic" reprezentat de progresul partidelor eurosceptice in alegerile europene, si in special cel al Frontului National, de acum inainte "primul partid al Frantei", relateaza AFP.
Pe de alta parte pesedistii nici ei nu sint foarte fericiti pentru ca le-am taxat mai toate chestiile facute in ultimul timp ca fiind electorale. ... Asa ca toti in cor ne acuza ca scriem numai de rau, ca luam partea la unii sau la altii si multe altele.
O cifra rotunda, un moment de aduceri aminte pentru toti cei care au contribuit, intr-un fel sau altul, de-a lungul timpului, pentru ca ziarul sa fie ceea ce si-a propus, adica “un cotidian de informatie si atitudine“, care sa prezinte cu maxima corectitudine evenimentele la care urma sa fim martori.
Lista cu personalitati proeminente - a zis ziarul cu pricina - care au colaborat cu Secu, si-au turnat vecinii, colegii de facultate...
google-analytics.com