Cautare

2468 de rezultate pentru "papa francisc interviu in ziarul times" (3.28 secunde)
A imprumutat mai mult decat Banca Mondiala" China a imprumutat mai mult tarilor in curs de dezvoltare in cursul ultimilor doi ani, decat a acordat banca Mondiala in aceeeasi perioada.
Presedintele CE, Jose Manuel Barosso, a declarat intr-un discurs rostit in fata PE despre starea Uniunii, ca situatia actuala este una grava, ca din cauza unor atitudini populiste s-au pus in pericol valori europene precum Euro sau libertatea de circulatie.
Impactul tabloidelor si rolul acestora in societatea britanica: ... Matei Rosca) Publicitatea, vanzarile directe, pornografia, prostitutia si politica sunt activitati cu tulburator de multe caracteristici in comun. Printre cele mai nocive este traficarea de emotii prefacute care urmaresc sa trezeasca o reactie viscerala in sursa banilor - consumatorul.
Dupa doua luni de la accidentul suferit pe o partie de schi din Franta, MICHAEL SCHUMACHER se afla in stare critica.
In urma cu o saptamana a avut loc primul eveniment Virtualized, dedicat profesionistilor din HR care a adunat online 869 de participanti. ... Java & .NET - Structured data in Unstructured times 9 iunie - Virtualized: Retail and e-Commerce in a new impactful era 30 iunie - Virtualized:
Carroll, un reputat jurnalist din Statele Unite ale Americii, fost redactor-sef la The Los Angeles Times, a murit la spital, duminica, la varsta de 73 de ani.
The Times anunta ca invazia Ucrainei de catre Rusia "a inceput deja". The Sun catalogheaza situatia drept "cel mai periculos moment".
Ministerul rus al Apararii cumpara milioane de rachete si obuze de artilerie din Coreea de Nord, pentru a le folosi in razboiul din Ucraina, potrivit unui raport declasificat al serviciilor de informatii americane, relateaza New York Times.
The New York Times da in judecata Comisia Europeana. NYT sustine ca cei de la Comisia Europeana nu sunt transparenti cu privire la discutiile dintre Ursula von der Leyen si Pfizer.
FARCAS) Scriam saptamana trecuta ca pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
FARCAS) Robert Hastings, cel care investigheaza inca din 1973 incidentele OZN la instalatiile nucleare americane, incidente despre care am scris de mai multe ori in paginile prezentei publicatii, afirma ca agentiile de informatii ale Statelor Unite monitorizeaza activitatile investigatorilor OZN, o practica pusa in aplicare de catre CIA incepand din 1953 si care continua si astazi.
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) Poeta si prozatoarea Victorita Dutu debuteaza in august 2003, cu placheta de versuri "Spatii". ... Poeta s-a nascut pe 12 august 1971, la Podriga, in judetul Botosani.
Senatorul UNPR Damian Draghici, consilier al premierului Victor Ponta pe problemele romilor, semnaleaza ca, aflat in Germania, presedintele Traian Basescu i-a plagiat o declaratie referitoare la vanatoarea romilor in Occident, in contrast cu toleranta aratata bancherilor care devalizeaza bancile.
FARCAS) Interesul Congresului SUA pentru rapoartele aeronavelor neidentificate a crescut de la dezvaluirile media din decembrie 2017, din New York Times, Politico si alte publicatii, privind programul secret (apoi desecretizat) de investigare a observatiilor OZN al Pentagonului, numit AATIP, initiat, cu un deceniu mai devreme, de Harry Reid, fost senator de Nevada.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Un interviu exceptional AM PRESS cu profesorul dr ADRIAN STREINU CERCEL (1) AM PRESS - Adrian Streinu-Cercel:
FARCAS) Aminteam in articolele trecute ca, in decembrie 2017, Pentagonul a recunoscut ca finantase, pe ascuns, cu 22 milioane de dolari, intre 2008 si 2012, un proiect, numit pe scurt AATIP, pentru studierea fenomenului OZN, in conditiile in care, din 1969 incoace, n-a incetat sa afirme ca nu se ocupa si nu este interesat de acest subiect.
Interviu cu senatorul Gabriel Mutu, candidat USL in Colegiul 12. VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
Cu toate ca realizarea CV-ului si pregatirea pentru interviu sunt doua dintre cele mai importante aspecte în gasirea unui loc de munca, acestea nu sunt singurele.
În afara de CV, scrisoarea de intentie si interviul de angajare, ca parte a procesului de recrutare, angajatorii utilizeaza diverse teste de selectie.În functie de caracteristicile postului si de cerintele angajatorului, specialistii în resurse umane utilizeaza o serie de elemente pentru a selecta cei mai buni angajati.
google-analytics.com