Cautare

975 de rezultate pentru "oficiul postal gruiu ilfov" (3.21 secunde)
Recent, a fost descoperita o firma fantoma de acest tip in Ovidiu, la o adresa inexistenta, dar declarata atunci cand au fost efectuate formalitatile de infiintare a respectivei societati comerciale la Oficiul Registrului Comertului, a specificat comisarul sef al Garzii Financiare constantene.
Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a crescut in primul semestru al anului cu 1094%, comparativ cu perioada ianuarie - iunie 2008, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).
Oficiul teritorial pentru IMM a dat startul finantarilor pentru acest an. Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) Craiova, aflat in subordinea Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM), a dat startul programelor de finantare din acest an.
Au aplicat, si-au infiintat firma, si-au depus proiectul, iar la ora aceasta au semnat deja contractul cu Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii Craiova (OTIMMC) pentru cei 10.000 de euro de la stat.
SIVECO Romania este singura firma romaneasca care furnizeaza software pentru 20 de organizatii importante ale Uniunii Europene, avand contracte multianuale incheiate cu Oficiul pentru Publicatii al Uniunii Europene, Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei, Agentia Executiva pentru Sanatate si Consumatori, Directia Generala de Sanatate si Consumatori, Eurostat - Institutul de Statistica al Uniunii Europene, Oficiul de cooperare EuropeAid.
ANI a constatat diferente semnificative intre veniturile si averea dobandita de Adrian Simionescu (Adi Minune) si familia sa, identificand totodata tranzactii bancare "suspecte" in valoare de 800.000 euro, motiv pentru care a fost sesizat ANAF si Oficiul de Combatere a Spalarii Banilor.
O actiune a celor de la Oficiul Judetean de Protectie a Consumatorilor (OJPC) Galati s-a soldat cu un semiesec al acestora.
In 2013, consilierii au aprobat o hotarare prin care 57 de hectare au fost trecute in administrarea Gradinii Zoologice, dar apoi Directia Silvica Ilfov a atacat in instanta actul administrativ pe motiv ca Primaria nu ar avea acest drept.
Potrivit unui comunicat trimis de APD, judetul care s-a detasat de departe in ceea ce priveste transportul alegatorilor la sectiile de votare de pe teritoriul sau este Ilfov.
Pentru lansarea candidatilor PSD la alegerile locale din judetul Ilfov, organizatorii evenimentului, au ales ca Adrian-Copilul Minune sa performeze cu cateva manele in fata participantilor.
Pentru lansarea candidatilor PSD la alegerile locale din judetul Ilfov, organizatorii evenimentului, au ales ca Adrian-Copilul Minune sa performeze cu cateva manele in fata participantilor.
Pana la momentul unui eventual partaj, Udrea si Cocos detin impreuna sase terenuri intravilane in Bucuresti, un teren in judetul Ilfov, doua apartamente in Bucuresti, o casa de vacanta in judetul Ilfov sI un imobil din care Elena Udrea si Dorin Cocos detin doar jumatate.
Ion, pe care l-a sponsorizat pentru campania electorala a PSD cu haine inscriptionate cu sigla PSD“ si ca „avea legaturi si cu prefectul de Ilfov, si cu Gabi Oprea, presedintele PSD Ilfov“, pe care i-ar fi „sponsorizat cu 600 - 700 de dolari pentru campania electorala a PSD“.
In cadrul unei intalniri cu organizatia PSD Ilfov, liderul social-democrat Mircea Geoana a spus ca, la un an de la alegeri, a venit clipa ca partidul pe care il conduce sa iasa din faza de evaluare a cauzelor potrivit carora nu este la guvernare.
Sunt din Chitila, Ilfov si ma ocup din 1990 cu aceste obiecte create din lemn. Sotia mea, care este pictor, m-a rugat sa ii fac niste rame pentru tablouri.
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au preciazat, sambata, ca organizatorul sfintirii de duminica a Catedralei Mantuirii Neamului este Patriarhia Romana, care a invitat publicul sa participe la slujba de sfintire a Catedralei. ... Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului:
Ovidiu Natea (PSD Mures) si Nita Constantin (PSD Brasov) isi vor disputa functia de vicepresedinte regional pe zona centru. Rodica Nassar (PSD Bucuresti) si Gabriel Oprea (PSD Ilfov) candideaza la functia de vicepresedinte pe regiunea Bucuresti-Ilfov.
Cel mai bogat dintre cei trei este chirurgul Irinel Popescu, proprietar a 11.000 mp la Vama Veche si Ilfov, al unui apartament si doua case in Ilfov si la Busteni.
Tanasescu era, de asemenea, presedintele filialei Ilfov a PRM, membru in Consiliul National al partidului. Constantin Bebe Ivanovici, fost social-democrat, lider al filialei PSD din Ilfov, trecuse la PRM de putin timp.
google-analytics.com