Cautare

975 de rezultate pentru "oficiul postal gruiu ilfov" (3.68 secunde)
Promovarea antreprenoriatului social si dezvoltarea structurilor economiei sociale la nivelul regiunilor Bucuresti Ilfov, Sud-Muntenia, Nord- Vest, in scopul integrarii pe piata muncii a persoanelor din grupuri vulnerabile. ... - Crearea a 10 structuri de economie sociala, la nivelul regiunilor Bucuresti-Ilfov, Nord-Vest, Sud Muntenia;
Promovarea antreprenoriatului social si dezvoltarea structurilor economiei sociale la nivelul regiunilor Bucuresti Ilfov, Nord- Est, in scopul integrarii pe piata muncii a persoanelor din grupuri vulnerabile. ... Crearea a 10 structuri de economie sociala, la nivelul regiunilor Bucuresti-Ilfov, Nord-Est;
Astfel, SRD si-a propus sa aduca medicii dermatologi tot mai aproape de pacienti in lupta contra cancerului de piele, acestia urmand sa ofere informatii si sa acorde consultatii gratuite in liceele din Bucuresti-Ilfov, Craiova, Constanta, Cluj Napoca, Targu Mures, Oradea, Iasi, Sibiu si Timisoara si populatiei aflate pe Litoralul Marii Negre, in statiunile:
Au fost prezenti operatorii de salubritate, reprezentantii Serviciului de Ambulanta Bucuresti Ilfov, ai Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti Ilfov, Administratiei Strazilor, Directiei Generale de Asistenta Sociala, ALPAB, ApaNova si ai Politiei Locale a Municipiului Bucuresti.
Presedinte al Comisiei de lucru a fost aleasa senatorul de Ilfov Gabriela Firea, care a si iniÈ›iat in anul 2013 un proiect de lege prin care pedofilii si violatorii recidivisti ar putea fi supusi pe perioada detenÈ›iei unor tratamente hormonale care sa ii impiedice sa mai comita astfel de fapte â€" asa-numita castrare chimica.
Proiectul multi-regional Antreprenor - idei de afaceri de succes si dezvoltarea antreprenoriatului in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia, derulat de OTP Consulting Romania, companie membra a OTP Group, in parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, cea mai prestigioasa universitate tehnica din Romania, a ajuns la final.
Consultari in regim de urgenta intre Autoritatea Metropolitana de Transport Bucuresti (AMTB) si organizatiile reprezentative ale transportatorilor rutieri pentru intocmirea unui nou program de transport in Bucuresti si adaugarea unor noi criterii de atribuire a traseelor dintre Bucuresti si localitatile judetului Ilfov.
Radu Zamfir, specialist chirurg la Institutul Clinic Fundeni, in cadrul conferintei de presa ce a avut loc la serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.
SC Vel Pitar SA din Ramnicu Valcea, SC Boromir IND SRL din Ramnicu Valcea, Auchan, Cora, Carrefour, Tedesco SRL din Italia, SC Grewe SRL din Vestem-Sibiu, SC SAL-PAN din Salonta-Bihor, SC Lucipol Impex SRL din Ramnicu Valcea, SC As Pan SRL din Popesti Leordeni-Ilfov, SC Cristian Impex SRL din Tulcea, SC Aida Prod Com SRL din comuna Cernica-Ilfov si SC Teoden SRL din Bailesti-Dolj.
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au intervenit cu 6 autospeciale si o autoscara.
Ploua si in judetele Buzau, Ilfov si Dambovita Avertizarea de vreme rea este valabila si pentru judetul Buzau. ... Judetul Ilfov:
Peste 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in prima zi de Craciun.
xxx Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov informeaza ca in urma cutremurului produs la ora 3:38:06 sunt efectuate recunoasteri in teren pentru a identifica posibile pagube, nefiind pana la acest moment inregistrate apeluri la numarul de urgenta 112.
Noi detalii privind agresorul care a montat o grenada pe gardul unei case din Ilfov. Politia a organizat filtre pentru a-l identifica
In total au fost efectuate 15 perchezitii in Botosani, Bucuresti, Ilfov si Vaslui, in urma carora 10 persoane au fost conduse la sediul Politiei Ilfov pentru audieri, fiind confiscate totodata peste 20.000 de pachete de tigari.
Ilfov. ... Din cercetarile efectuate a rezultat ca membrii gruparii sunt suspecti de comiterea mai multor furturi de cablu telefonic de pe raza sectorului 3 si judetului Ilfov.
Ilfov, care a declarat ca detine permis de conducere eliberat de autoritatile spaniole, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe sos. ... Ilfov, ocupant stanga spate in autoturismul marca Mercedes Benz, care a ramas internat la spital.
Stefan de 46 de ani, din judetul Ilfov, F. Gheorghe de 34 de ani, din judetul Ilfov, F. Madalina de 36 de ani, din Bucuresti, S.
George de 24 de ani, din judetul Ilfov, care in zilele de 31.01.2011 si 01.02.2011, profitand de neatentia angajatilor, au sustras din depozitul unei societati comerciale din sectorul 2, doua colete ce contineau telefoane mobile si sim-uri.
George de 24 de ani, din judetul Ilfov, care in zilele de 31.01.2011 si 01.02.2011, profitand de neatentia angajatilor, au sustras din depozitul unei societati comerciale din sectorul 2, doua colete ce contineau telefoane mobile si sim-uri.
google-analytics.com