Cautare

2208 de rezultate pentru "obi iti" (3.77 secunde)
Ce s-a intamplat cu zambetul care iti lumineaza atat de frumos chipul? ... Din senin, vrei sa mananci si sa dormi mai mult, simti cum starile de tristete te coplesesc, orice lucru banal iti declanseaza anxietatea, iar emotiile tale par ca s-au urcat intr-un carusel fara oprire.
Indiferent de locul in care te afli in acest moment, indiferent de ocupatia pe care o ai, indiferent de faptul ca esti singur sau intr-o relatie, indiferent ca ai putini bani sau foarte multi, indiferent de faptul ca esti femeie sau barbat, indiferent de faptul ca acum esti calm si relaxat sau manios si nelinistit, indiferent de faptul ca acum esti slab sau gras, indiferent ca iubesti sau esti iubit, te invit in continuare sa citesti, impreuna cu mine si cu toti ceilalti, urmatoarele randuri care, sper eu, te vor schimba in persoana pe care iti doresti sa o vezi in oglinda, necontenit.
Gemeni Iti petreci dimineata de Craciun cautand un magazin deschis pentru a cumpara cate o atentie celor dragi pentru ca, bineinteles, nu ai avut timp sa faci asta inainte.
BERBEC Zilele acestea iti vei putea suplimenta veniturile. ... Nu lasa probleme personale sa iti distraga atentia si concentreaza-te pe aspectele profesionale, caci astrele iti sustin acest segment al vietii tale! ... Sfatul pentru tine in aceasta saptamana este sa iti mentii calmul si sa fii optimist.
Persoanele din jur iti pot reprosa cateva lucruri pe care nu ai pus mare pret pana acum. ... LEU Saptamana care urmeaza iti activeaza cele mai profunde simturi. Vei reusi sa strangi suficienta energie si spor de munca pentru un mare proiect care s-ar putea sa iti schimbe viata.
BERBEC Trebuie sa stai mai mult cu cei dragi, sa petreci timp cu persoane mai in varsta care sa iti aminteasca de valorile dupa care te poti ghida si cu ajutorul carora poti primi multe lucruri frumoase de la viata.
Cel mai important e sa iti pastrezi calmul. ... Acest lucru iti afecteaza relatiile si ar fi cazul sa iesi din acea zona. ... Apar unele evenimente care iti cam dau planurile de astazi peste cap.
Chiar daca sanatatea iti joaca feste, de dragul partenerului mergi acolo unde iti cere el. ... Visezi cu ochii deschisi si iti imaginezi cum ar fi casa ta de poveste!
Dai peste un hop financiar care iti taie putin din elan. ... Faci multe drumuri astazi si deja iti zboara gandul la Sarbatorile de iarna. Planuiesti sa pleci undeva si incepi sa iti faci calcule. ... Nu iti prieste o asemenea stare si trebuie sa o depasesti cat mai curand.
Primul lucru cu care trebuie sa incepi este sa inveti sa iti respecti corpul, renuntand la toate prostiile care v-au fost bagate in cap cu privire la el.
Desi nu esti la inceput de drum in ceea ce priveste cariera, iti dai seama cat de multe lucruri mai sunt de invatat.
In noul an iti vei consolida sursele de venit, ba chiar este posibil sa obtii unele noi, pe masura rolului pe care-l vei accepta in cadrul echipei din care faci parte.
In fine, sunt si unii care zic ca daca esti foarte bun, poti deveni grafician sau pictor, si iti poti vinde picturile si schitele in expozitii, in strada ori online, de unde scoti o groaza de bani.
Ai depasit cu mult lista de cumparaturi cu care plecasei de acasa pentru ca in timp ce te plimbai printre rafturi ti-ai dat seama ca iti mai trebuie si una, si alta, iar acum esti constient ca va trebui sa umbli si in celalalt buzunar al portofelului, acolo unde ai pus banii de benzina sau de intretinere.
iti scriu imediat intr-un mesaj. ... Iti promiti ca-i suni cand termini, dar n-o mai faci. ... Iti spui ca poate nu meriti, dar ai tai sigur merita sa fii la masa aia. ... N-am apucat, inca, dar o sa mananc diseara, iti promit!
Aplicatii care-ti gasesc telefonul disparut Sa ti se fure smartphone-ul sau sa-l pierzi a ajuns sa fie mai grav decat daca iti dispar actele. Conturile de e-mail, accesul la retelele de socializare, fotografiile, toate sunt la dispozitia celui care iti gaseste sau iti fura telefonul.
Ti se pare ca paginile se incarca greu, dar aprovizionatorul iti spune ca totul merge perfect? ... Pagaina va clipi o data sau de doua ori, in timp ce serviciul iti testeaza viteza de downloadare.
Cum sa-ti faci calculatorul sa functioneze mai rapid Multi consumatori se gandesc sa isi cumpere un laptop sau un calculator nou in perioada Craciunului, insa exista modalitati prin care iti poti face dispozitivul vechi sa mearga mai bine. ... Problema este ca multe dintre ele iti incetinesc PC-ul.
Cum iti verifici pe internet asigurarea la masina.
In prezent iti poti construi un sistem de supraveghere video complet cu o suma foarte mica de bani si sa iti protejezi locuinta si de la distanta. ... In functie de DVR trebuie sa iti alegi si camerele:
google-analytics.com