Facebook: 30 DE LUCRURI DE CARE SA TII CONT PENTRU A AVEA O VIATA FERICITA!
Indiferent de locul in care te afli in acest moment, indiferent de ocupatia pe care o ai, indiferent de faptul ca esti singur sau intr-o relatie, indiferent ca ai putini bani sau foarte multi, indiferent de faptul ca esti femeie sau barbat, indiferent de faptul ca acum esti calm si relaxat sau manios si nelinistit, indiferent de faptul ca acum esti slab sau gras, indiferent ca iubesti sau esti iubit, te invit in continuare sa citesti, impreuna cu mine si cu toti ceilalti, urmatoarele randuri care, sper eu, te vor schimba in persoana pe care iti doresti sa o vezi in oglinda, necontenit. In persoana care stie sa se bucure de ea, sa aprecieze Viata , sa primeasca si sa ofere iubire, in egala masura, de la oamenii care o inconjoara.
Acest articol este menit sa iti deschida ochii si sa iti destupe urechile. Sa iti deschida mintea si inima si sa le aduca intr-un echilibru, dar un echilibru pe care il poti mentine doar in momentul in care vei reusi sa tii cont de cele scrise aici. In momentul in care inveti sa citesti cu inima, sa constientizezi cu mintea ceea ce citesti si sa aplici. Incepand de Azi! Nu de maine sau de mai tarziu.
Nu iti voi spune cum sa obtii fericire la buzunar, nici cum sa te imbogatesti la minut. Nu iti voi spune cum sa gasesti iubirea adevarata si nici cum sa iesi dintr-o relatie de cuplu toxica. Insa, iti voi spune de ce anume sa tii cont pentru a lua singur deciziile care te vor ajuta, ulterior, sa ajungi acolo unde ti-ai propus.
Articolul de fata nu se doreste a fi un tratat de Fericire si nici Adevarul absolut al Vietii, ci mai mult o calauza in drumul tau si o scanteie care va reusi sa aprinda focul inimii, descatusarea mintii si a fiintei si echilibrul sufletului. In final, sper din toata inima ca acest articol sa nu te lase indiferent!
Autor: Alex Chermeleu