BERBEC (21 martie - 20 aprilie)

Preocuparile din plan profesional apasa constant pe umerii tai. Desi nu esti la inceput de drum in ceea ce priveste cariera, iti dai seama cat de multe lucruri mai sunt de invatat. Luna aceasta vei fi in umbra din punct de vedere social. Toata energia si determinarea ta vor fi indreptate catre cariera si viata de familie.

TAUR (21 aprilie -20 mai)

Prezenta preponderenta a lui Marte in casa zodiei tale te va incuraja sa te apropii si mai mult de familie. Oricare ar fi cutumele sociale cu privire la viata de familie, esti constienta ca tot acasa este pentru tine oaza de liniste psihica. In luna aceasta te vei afla intr-un continuu balans intre profesional si personal.

GEMENI (21 mai 21 iunie)

Dualitatea lucrurilor de care vei avea parte in perioada urmatoare te va pune in incurcatura. Desi esti capabila sa descifrezi intentiile celor din jur, in raport cu anumite persoane devii destul de implacabila. Faptul ca alegi sa fii mai putin toleranta face parte dintr-un proces de dezvoltare personala intens. Incerci sa ai mai multa grija de tine.

RAC (22 iunie - 22 iulie)

Te simti urmarita de tot felul de nevoi care nu au fost satisfacute de-a lungul anilor, iar asta te face sa fii vulnerabila. In ceea ce priveste viata profesionala, energia creativa de care ai parte te ajuta sa te clasezi pe urmatoarea treapta ierarhica. Determinarea care te caracterizeaza dintotdeauna in sfarsit isi castiga drepturile.

LEU (23 iulie - 22 august)

Diada Soare-Luna va influenta toata plaja de actiuni din urmatoarea perioada. Inceputul lunii februarie vine cu provocari in plan personal. Relatia in care esti implicata va trece printr-o schimbare definitorie de dinamica. Vei fi nevoita sa te gandesti la confortul tuturor celor implicati inainte de a lua o decizie care te priveste doar pe tine.

FECIOARA (23 august - 22 septembrie)

Chiar daca iti doresti sa afli lucruri, trebuie sa stii cum sa o faci pentru ca gestul tau sa nu fie interpretat ca fiind intruziv. Visezi cu ochii deschisi la diverse situatii, dar nu esti suficient de motivata pentru a actiona. Este posibil sa ai nevoie de mult mai multe pentru a putea iesi din propria bula. Timpul nu sta in loc. Regrete cu siguranta se afla la orice pas.

BALANTA (23 septembrie - 22 octombrie)

Proiectele la care lucrezi pe cont propriu au nevoie de sustenabilitate financiara pentru a putea fi finalizate. Chiar daca iti este greu sa accepti acest adevar, ai nevoie de ajutor in acest sens. Perioada care urmeaza este caracterizata de energii pozitive si dorinta de a ajunge sa fii total independenta financiar.

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie)
Pentru tine totul se complica pe ultima suta de metri inainte de atingerea obiectivului. Tot ce vei trai in perioada urmatoare te va determina sa renunti la oamenii din viata ta fata de care ai sentimente de nesiguranta. Lumea pare sa fie o audienta potrivita pentru mesajele pe care trebuie sa le transmiti.

SAGETATOR (22 noiembrie - 21 decembrie)

Uranus este pentru tine catalizatorul multor schimbari radicale care vor surveni in viata ta in perioada urmatoare. Fara sa iti dai seama de acest lucru, te lasi cucerita de vorbe goale. Chiar daca stii ca promisiunile care ti se fac nu vor ajunge niciodata sa se transforme in realitate, ramai in anumite relatii doar din cauza fricii de a renunta.

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nesiguranta de sine implica o stare de spirit indoielnica si anxioasa. In plan profesional reusesti sa iti expui punctul de vedere intr-o maniera diplomata, indiferent de replicile acide care ti se adreseaza. Odata ce iti vei da seama care este adevaratul curs al lucrurilor, stii ca esti capabila sa aduci schimbari importante in tot ceea ce este in jurul tau.

VARSATOR (20 ianuarie - 18 februarie)

Lipsa de control asupra anumitor aspecte iti poate induce o stare de anxietate. Este februarie, este perioada in care tu pleci mereu in vacanta de iarna, iar planurile sunt puse la punct in detaliu. Atitudinea drastica din plan profesional te ajuta sa elimini din viata ta lucruri sau persoane care te tin in loc din punct de vedere energetic.

PESTI (19 februarie - 20 martie)

In plan personal pui multa pasiune in orice relatie, chiar daca uneori poate fi un comportament riscant. N-ar fi rau sa incerci sa faci niste lucruri pe care nu le-ai mai experimentat niciodata. Paleta de trairi de care vei avea parte te-ar putea surprinde intru totul. Interesul celorlalti in raport cu persoana ta tinde sa fie inselator. Actioneaza intelept!