Cautare

440 de rezultate pentru "oana vasilache" (4.00 secunde)
Oana Roman trece din nou prin momente cumplite. ... Oana Roman a rasuflat si ea usurata, dupa ce a trecut prin mari emotii, vazandu-si copila bolnava. ... Suntem inca la spital, dar azi ne externam!", ne-a declarat Oana Roman.
9 - 11, Viata ca un Teatru - O calatorie prin lumea fascinanta a Artelor cu Editura ALL si Oana Georgescu - sesiune de autografe. ... Evenimentul a fost prezentat de Mirela Traistaru, artist plastic, co-curator Galeria ANAV, Irina Bejenaru, membru fondator ANAV si jurnalista Oana Georgescu.
"Am profitat de vremea de primavara si am plecat impreuna cu Oana si Teddy intr-o scurta escapada la munte. ... Oana a fost la spa, unde a facut tratamente speciale, Teddy si cu mine am inotat in bazin.
Jurnalistul a scris pe pagina sa de Facebook ca Oana Stancu a devenit mamica. ... In ciuda tuturor problemelor de sanatate Oana a riscat și a invins!
Oana Sorescu isi propune sa imparta cu tine, sambata si duminica de la ora 10 la ora 16 la hotelul Parliament, experienta sa de viata care te va ajuta sa evoluezi, sa depasesti conflictele si sa te vindeci sau sa previ bolile fizice.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Claudia Vasilache, managing partner la WMP, ne recomanda o masca din ulei de masline si banane, pe care o puteti prepara cu ulei de masline Monini Classico.
Modificari la constituirea birourilor electorale Singura contestatie depusa la Tribunal a vizat tot un membru al Partidului Democrat Liberal, Eduard Vasilache, care candideaza pentru Consiliul Local Galati, acestuia reprosandu-i-se practic acelasi lucru ca si lui Andrei Lisinschi:
Angajat de trei ani in cadrul institutiei, Catalin Vasilache de 27 de ani a intrat in colimatorul anchetatorilor dupa ce ar fi pretins bani de la un botosanean care vroia sa participe la o licitatie si avea nevoie de un certificat fiscal.
Vasilache (debut al lui Vasilache in '67), Fericirea are chipul tau - Marcel Dragomir (lansat de Mihaela Runceanu pe scena Salii Radio in '89, chiar inainte de tragedie), Mama, povesteste-mi, din repertoriul cantaretei Koncz Zsuzsa din Ungaria (cu un premiu in '71 la Cerbul de Aur), celebrul tango Jalousie (scris acum aproape 100 de ani de danezul Gade) si De-ar fi sa vii - Alex.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ieri ca noul purtator de cuvant al Guvernului este Oana Marinescu, fost consilier de presa la Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.
Oana, sora Deliei Matache, s-a casatorit de curand, nasi fiindu-i sora si cumnatul ei. Oana nu s-a sfiit sa recunoasca inca de atunci ca este insarcinata, iar acum le-a dat fanilor si vesti despre starea ei.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Oana Zavoranu va candida din partea Partidului Romania Mare pentru un fotoliu in Parlamentul Romaniei. ... In context, liderul PRM a infirmat unele 'speculatii' aparute in presa referitoare la faptul ca Oana Zavoranu va parasi PRM sau ca a si plecat deja.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Oana Mizil KO, la PSD Calarasi se pregateste reinscaunarea lui Taracila", pe care il puteti citi in continuare.
Ala care a criticat-o pe Oana Pellea e un bou, dar... Victor Ciutacu vorbeste in termeni duri despre Radu Alexandru, jurnalistul de la "Catavencii" care a criticat-o intr-un articol pe Oana Pellea.
Si de aceasta data, Oana Turcu si Cristi Brancu, insotiti de fiul lor, Teddy, s-au intors la prietenii lor de la Hotelul Orizont din Predeal. ... Totodata, Cristi Brancu si sotia sa, Oana Turcu s-au bucurat si de preparatele romanesti gatite la restaurantul Miorita.
Roxana Sarbu a pierdut procesul, atacat cu recurs, si care cerea ca fetita sa, Oana, in varsta de cinci ani, sa locuiasca la ea. ... Enorm!", a scris cantareata in dreptul unei fotografii cu Oana. ... Oana a fost crescuta de mine, eu o cunosc cel mai bine.
Oana, fiica lor in varsta de 30 de ani, sufera de sindromul Prader-Willi de la 18 ani. ... Acestia au decis sa deschisa acest centru si pentru ca fiica lor, Oana, in varsta acum de 30 de ani a fost diagnosticata la 18 ani cu o boala rara, sindromul Prader-Willi.
Oana Roman a nascut astazi prin cezariana, preferand sa fie anesteziata local, pentru a putea sa o tina pe micuta Maria Isabela pentru prima oara in brate. ... Potrivit primelor informatii, micuta a primit nota 10 la nastere, iar Oana Roman se simte foarte bine.
google-analytics.com