Roxana Sarbu a pierdut procesul, atacat cu recurs, si care cerea ca fetita sa, Oana, in varsta de cinci ani, sa locuiasca la ea. In ultimele opt luni, micuta a stat la tatal sau, omul de afaceri Marcel Sarbu.
Cantareata a sperat pana in ultima clipa ca la aceasta ultima infatisare, care a avut loc in urma cu doar cateva zile (n.r. 10 martie), instanta ii va da castig de cauza si isi va putea lua copilul acasa. Din pacate pentru ea, magistratii au hotarat, luni, ca fetita sa ramana in continuare in grija tatalui, iar Roxana sa-i plateasa pensie alimentara.
Roxana a postat la primele ore ale diminetii un mesaj ciudat pe contul ei de Facebook. Cuvintele ei au creat panica printre apropiatii vedetei.
"Va rog, daca-mi vedeti ingerasul vreodata spuneti-i ca mami o iubeste! Enorm!", a scris cantareata in dreptul unei fotografii cu Oana.
Contactata de Click!, Roxana Sarbu a explicat ca nu a pierdut custodia micutei, ci doar dreptul de a locui cu ea.
"Custodia este in continuare comuna. Le-au luat saptamani intregi magistratilor ca sa ajunga la concluzia ca recursul formulat de mine este nefondat si nu am niciun motiv sa-mi iau fetita acasa. Nu inteleg decizia lor. Vor sa ma vada in pamant!
Pot sa-mi intretin singura copilul, nu sunt o femeie care l-a lasat si a plecat. Oana a fost crescuta de mine, eu o cunosc cel mai bine. Nu am vrut sa ingrijorez pe nimeni cu mesajul meu. Sunt oameni care imi scriu pe Facebook ca o vad pe Oana cu tatal ei in diferite locuri, si acelor oameni m-am adresat sa-i transmita ca o iubesc, atunci cand o vad. Nu vreau ca Oana sa creada ca am parasit-o.
Sunt un om cu capul pe umeri, nu as face vreun gest necugetat. Voi deschide un alt proces, pentru ca vreau sa se stabileasca un program de vizita", a spus Roxana Sarbu.