Cautare

978 de rezultate pentru "oana sarbu" (2.57 secunde)
Ilie Sarbu:Iohannis sa vina la dezbateri, vor fi discutii pe proiecte, nimeni nu-l cheama la spanzuratoare Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, declara la RFI ca in opinia sa, Klaus Iohannis ar avea tot interesul sa participe la dezbaterile cu Victor Ponta, pentru ca "are de recuperat foarte mult, nu se pleaca de la 0-0".
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a oferit asigurari ca seceta ce va afecta Romania in vara acestui an nu va duce la scumpirea produselor alimentare. Sarbu a explicat faptul ca efectele acesteia nu se vor resimti in productia autohtona.
Astfel, liderii coalitiei au decis ca ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, sa prezinte miercuri, in sedinta de guvern, o strategie de urgenta care sa prevada extinderea sistemelor de irigatii, avand in vedere prognoza de seceta, a anuntat ieri vicepremierul Dan Nica, dupa sedinta coalitiei.
Europarlamentarul Daciana Sarbu cere repartizarea echitabila a subventiilor agricole Daciana Sarbu, europarlamentar PSD, a solicitat, in plenul Parlamentului European, o politica agricola comuna echitabila si capabila sa asigure venituri decente pentru agricultori si alimente de calitate, la preturi accesibile, pentru toti cetatenii europeni.
Ilie Sarbu: Manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie - numele vostru e Sebastian Lazaroiu Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, l-a acuzat pe ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, de manipulare, dezinformare, minciuna si slugarnicie.
Daciana Sarbu: ... Eurodeputata Daciana Sarbu, membra a Comisiei pentru Sanatate Publica si Siguranta Alimentara, a fost reprezentanta grupului S&D in acest dosar, inclusiv in negocierile cu Consiliul, contribuind cu o serie de amendamente relevante ce se regasesc in textul final al raportului.
Daciana Sarbu, interviu pentru Je-Magazine despre Romania Revista franceza numeste Romania "o destinatie uimitoare, care intr-adevar merita descoperita" si vorbeste in termeni elogiosi despre farmecul Sighisoarei ("unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Europa"), despre castelul Bran si despre "micul Paris", dar si despre relansarea economica din ultimii doi ani.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ieri ca noul purtator de cuvant al Guvernului este Oana Marinescu, fost consilier de presa la Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.
Oana, sora Deliei Matache, s-a casatorit de curand, nasi fiindu-i sora si cumnatul ei. Oana nu s-a sfiit sa recunoasca inca de atunci ca este insarcinata, iar acum le-a dat fanilor si vesti despre starea ei.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Oana Zavoranu va candida din partea Partidului Romania Mare pentru un fotoliu in Parlamentul Romaniei. ... In context, liderul PRM a infirmat unele 'speculatii' aparute in presa referitoare la faptul ca Oana Zavoranu va parasi PRM sau ca a si plecat deja.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Oana Mizil KO, la PSD Calarasi se pregateste reinscaunarea lui Taracila", pe care il puteti citi in continuare.
Ala care a criticat-o pe Oana Pellea e un bou, dar... Victor Ciutacu vorbeste in termeni duri despre Radu Alexandru, jurnalistul de la "Catavencii" care a criticat-o intr-un articol pe Oana Pellea.
Si de aceasta data, Oana Turcu si Cristi Brancu, insotiti de fiul lor, Teddy, s-au intors la prietenii lor de la Hotelul Orizont din Predeal. ... Totodata, Cristi Brancu si sotia sa, Oana Turcu s-au bucurat si de preparatele romanesti gatite la restaurantul Miorita.
Oana, fiica lor in varsta de 30 de ani, sufera de sindromul Prader-Willi de la 18 ani. ... Acestia au decis sa deschisa acest centru si pentru ca fiica lor, Oana, in varsta acum de 30 de ani a fost diagnosticata la 18 ani cu o boala rara, sindromul Prader-Willi.
Ieri, pesedistii timiseni l-au oprit pe liderul filialei, senatorul Ilie Sarbu, sa demisioneze din functia de vicepresedinte la nivel national.
Daciana Sarbu a facut publice cateva fotografii de suflet DeCeNews: Daciana Sarbu i-a pregatit fiicei sale o surpriza de proportii. Pentru ca marti, de Buna Vestire, micuta Irina a implinit 6 anisori, Daciana Sarbu a facut un gest pe gustul oricui.
Fostul presedinte al PSD Alba, deputatul Liviu Mugurel Sarbu, s-a inscris in PD, parlamentarul urmand sa fie, cel mai probabil, candidatul democratilor la viitoarele alegeri pentru Primaria municipiului Sebes.
Potrivit sursei citate, taranistii care l-au ales presedinte, duminica, pe Radu Sarbu, se asteapta ca Marian Milut sa conteste deciziile luate la Bucuresti in instanta.
Grupul PSD din Senat se va reuni miercuri dimineata pentru a decide, prin vot secret, asupra succesorului lui Vacaroiu la tefia Senatului, in conditiile in care BPN al PSD l-a recomandat pe Ilie Sarbu pentru aceasta functie, dar in cadrul grupului vor fi depuse mai multe candidaturi.
google-analytics.com