Cautare

745 de rezultate pentru "oana georgescu ursulescu" (4.85 secunde)
Bebelusa Oana: ... Mihai Georgescu, Bere Gratis: ... Petrisor Obae, Elisabeta Lipa, Liana Stanciu, Cristian Hrubaru, Mihai Georgescu, Calin Goia, Oana Ionita (bebelusa Oana), Leonard Doroftei si Dezbracatu.
Desfasurat joia trecuta, in eleganta locatie Ambasad’Or Events, evenimentul a fost prezentat de Octavian Ursulescu si a cuprins si o Gala a premiilor umanitare.
Prezentarea evenimentului de la Magazinul MUZICA va fi facuta de Octavian Ursulescu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ieri ca noul purtator de cuvant al Guvernului este Oana Marinescu, fost consilier de presa la Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.
Oana, sora Deliei Matache, s-a casatorit de curand, nasi fiindu-i sora si cumnatul ei. Oana nu s-a sfiit sa recunoasca inca de atunci ca este insarcinata, iar acum le-a dat fanilor si vesti despre starea ei.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Oana Zavoranu va candida din partea Partidului Romania Mare pentru un fotoliu in Parlamentul Romaniei. ... In context, liderul PRM a infirmat unele 'speculatii' aparute in presa referitoare la faptul ca Oana Zavoranu va parasi PRM sau ca a si plecat deja.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Oana Mizil KO, la PSD Calarasi se pregateste reinscaunarea lui Taracila", pe care il puteti citi in continuare.
Ala care a criticat-o pe Oana Pellea e un bou, dar... Victor Ciutacu vorbeste in termeni duri despre Radu Alexandru, jurnalistul de la "Catavencii" care a criticat-o intr-un articol pe Oana Pellea.
Si de aceasta data, Oana Turcu si Cristi Brancu, insotiti de fiul lor, Teddy, s-au intors la prietenii lor de la Hotelul Orizont din Predeal. ... Totodata, Cristi Brancu si sotia sa, Oana Turcu s-au bucurat si de preparatele romanesti gatite la restaurantul Miorita.
Roxana Sarbu a pierdut procesul, atacat cu recurs, si care cerea ca fetita sa, Oana, in varsta de cinci ani, sa locuiasca la ea. ... Enorm!", a scris cantareata in dreptul unei fotografii cu Oana. ... Oana a fost crescuta de mine, eu o cunosc cel mai bine.
Oana, fiica lor in varsta de 30 de ani, sufera de sindromul Prader-Willi de la 18 ani. ... Acestia au decis sa deschisa acest centru si pentru ca fiica lor, Oana, in varsta acum de 30 de ani a fost diagnosticata la 18 ani cu o boala rara, sindromul Prader-Willi.
Pentru a ajuta la elucidarea misterului, in platou au fost invitati si George Georgescu - reprezentant al administratiei cimitirelor (care este sub autoritatea consiliului general si al primarului si are datoria, dupa lege, sa prezinte informatii publice) si Marian Oprea (ziarist).
În acelasi dosar, au mai fost deferiti justitiei Nicolae Mesea, consilier juridic la Primaria Ramnicu Valcea, in sarcina caruia s-a retinut aceeasi infractiune, si Ion Georgescu, administrator la SC INTER GRUP COM SRL si SC DANCOMAR SRL, ambele din municipiu, acuzat de complicitate la abuz in serviciu.Achizitie cu dedicatiePotrivit rechizitoriului intocmit de procurori, primarul Gutau si consilierul juridic Mesea, in perioada mai-iunie 2005, si-ar fi exercitat in mod defectuos sarcinile de serviciu, cu intentie, prin initierea si derularea unei proceduri de achizitie publica avand ca obiect "Dotari locuri de joaca pentru copii", cu incalcarea normelor legale.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a afirmat ca modul in care s-au comportat presedintele ANI, Catalin Macovei, si secretarul general, Horia Georgescu, la sedinta comisiilor juridica si pentru drepturile omului privind legea ANI impune demiterea lor imediata.
Georgescu: Unitatile care se autofinanteaza nu ar trebui sa intre in calcule Eugen Georgescu, reprezentantul in teritoriu al guvernului, a anuntat ca in prezent se calculeaza numarul functionarilor pentru fiecare unitate administrativ-teritoriala. ... Se complica lucrurile, nu este asa usor", a spus prefectul Georgescu.
Actualul prefect de Dolj, Eugen Georgescu, care fusese instalat in functie cu doar trei saptamani inainte de decizia instantei, a spus ca atunci a fost o perioada de tranzitie. ... Cum prefectura are un singur post disponibil, dar doi subprefecti, prefectul Eugen Georgescu ar trebui sa aleaga unul dintre ei.
Iosif Buble publica "Pe surse" informatia ca PSD are un as in maneca - Florin Georgescu Premier. 'Va mai aduceti aminte de Florin Georgescu? ... Ea se numeste Florin Georgescu si, esential...
Va fi un plus de siguranta“, a declarat prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Florin Georgescu, la seminarul “Managementul riscului in perspectiva Basel II“, organizat de Finmedia.
La finele acestui an, Romania ar trebui sa inregistreze un nivel al inflatiei de 8%, pentru ca in 2006 acesta sa se reduca la 5%, a afirmat ieri prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Florin Georgescu, citat de Reuters.
google-analytics.com