Filmul Grimsby va avea avanpremiera marti, 1 martie, la ora 19.30, la Cinema Grand & More din Baneasa Shopping City.
Regia: Louis Leterrier. Cu: Sacha Baron Cohen, Rebel Wilson, Penelope Cruz, Mark Strong, Isla Fisher
Gen fil: comedie
Durata
82 minute
Premiera in Romania
04.03.201

Avandu-l pe Baron Cohen in rolul titular si pe Strong in rolul fratelui sau, realizatorii filmului au putut atrage pe generic mai multi actori si comici de prima mana.
Cand il vezi pe Sacha facand comedie e ca si cand ai urmari golurile lui Michael Jorda, sustine Isla Fisher, care o interpreteaza pe Jodie, fata de care e indragostit Sebastian in film. E ca un fel de scoala de comedie, iar eu pot sa spun ca am invtaat enorm in aceastaprivint. Totusi, noi, ceilalti, trebuia sa fim seriosi - personajul lui Sacha era atat de pregnant incat restul lumii trebuia sa fie cat se poate de realista.
Fisher s-a pregatit la scoala de umor, astfel ca sansa de a dobandi un rol in Grimsby o facea sa se simta realmente in elementul ei. OOdata ce intru in pielea unui personaj, pot folosi o sumedenie de butoane pentru a o scoate la iveala pe prostanaca din mine. Ma distrez de minune, spune ea.
Fisher este sotia lui Baron Cohen in viata reala, iar ea sustine ca Nobby este personajul ei favorit, dintre personajele create de sotul ei.
Am avut noroc cu personajul asta, pentru ca de data asta Sacha poarta peruca, spune ea. In timpul turnarilor lui Borat, am fost nevoita sa dorm alaturi de unul cu o mustata teribila; pe timpul lui Bruno, m-am culcat alaturi de un blond. Nobby este un alter ego suportabil al sotului meu, in ciuda accentului scotian, la care nu a renuntat pe tot parcursul filmarilor, in rest era el insusi.
Desi Fisher este sotia reala a lui Baron Cohen, un film, prietena lui Nobby, Dawn este interpretata de Rebel Wilson. Lucrul pe care-l adora oamenii la o comedie de Sacha este faptul ca el depaseste limitele, spune Wilson.
Imi plac creatiile la limita, sunt chiar renumita pentru cupletele si comediile piperate pe care le joc, dar filmul actual le depaseste cu inca o treapta.
Wilson a venit pe platourile lui Grimsby la doar doua saptamani dupa ce incheiase filmarile pentru Pitch Perfect 2, asa incat Wilson sustine ca a intrat direct in faza de cercetare.
Penelope Cruz completeaza distributia starurilor in rolul Rhondei George, sefa unei organizatii internationale de sanatate. Am fost incantata sa fac parte din acest film pentru ca Sacha e unic, sustine Cru.
Distributiei i s-a mai alaturat si Annabelle Wallis.

CASCADORIILE

Filmul incepe cu o secventa de actiune cu Sebastian, agentul secret de top al Angliei. Pentru coordonatorul de cascadorii, Adam Kirley, aceste prime pagini ale scenariului au reprezentat o provocare maxima, dar a continuat sa citeasca.
Directorul de imagine este Oliver Wood, cel care a facut atat filme grozave de actiune (printre care se numara The Bourne Supremacy si Ultimatum) cat si comedii (multe colaborari cu Will Ferrell si filme de la Talladega Nights la Anchorman 2).