Cautare

61307 de rezultate pentru "o tanara din horonic" (4.68 secunde)
Multe banci acorda credite doar în limita a 35% din venituri. Ca nu mai intra nimeni într-o banca sa se împrumute se stie de doua-trei saptamâni. ... Altele te împrumuta la numai 35% din venituri.
Documentarul lui Jehane Noujaim (Control Room) surprinde schimbarile sociale din Egiptul ultimilor ani, prin intermediul povestilor personale, emotionante, ale unora dintre protestatarii din Piata Tahrir.
Celebrul dansator, coregraf si producator Michael Flatley a fost de curand distins cu o placa de bronz cu amprenta sa pe la fel de cunoscuta arena Wembley, din Londra!
Celebrul dansator, coregraf si producator Michael Flatley a fost de curand distins cu o placa de bronz cu amprenta sa pe la fel de cunoscuta arena Wembley, din Londra!
Zeci de studenti ai Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, dar zi rezidenti neurochirurgi au luat parte la cel de-al 39-lea Congres al Societatii Romane de Neurochirurgie (SRN), cu participare internationala, desfasurat la Cercul Militar Narional, intre 19-21 septembrie, alaturi de reprezentantii tuturor centrelor de neurochirurgie din Romania.
Screening-ul combinat din primul trimestru de sarcina pentru patologia cromozomiala este recomandat tuturor gravidelor.
Astazi bilantul tragic al persoanelor decedate in urma incendiului din Colectiv a ajuns la 62. Tanara care a incetat din viata era internata la Spitalul de Arsi din Capitala si se afla in stare critica, intubata, de mai multa vreme.
Unul este chel, bine barbierit, zvelt, fara pic de grasime pe nicaieri, cu o privire vioaie si o gura mereu deschisa.
Marturia unui neurochirug celebru dupa ce a fost in coma Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea "Exista viata dupa moarte?". ... o calatorie de dupa moarte. Si nu numai atat, am vazut-o si eu.
FARCAS) Rezum mai jos doua cazuri, de tip rapire OZN, inteles in sens larg, in care tinta a fost atat mama cat si fiica ei, o situatie care apare, de altfel destul de frecvent si in literatura ufologica din strainatate.
Ministerul Turismului, care detine 82,27% din actiunile SC Litoral S. ... din Constanta, a decis pe 10 martie schimbarea conducerii unicei agentii de turism pe care o mai detine pe litoralul romanesc.
Dupa ce l-a trecut in linia a doua pe Victor Hrebenciuc din postura de lider de grup la Camera Deputatilor, Ponta se opune cu obstinatie ideii vehiculate de mai multi social-democrati din vechea garda, de intrare la guvernare impreuna cu PNL inainte de anticipate sau de scrutinul parlamentar din 2013.
Pentru ca zeci de producatori din toata tara si-au dat întâlnire la Craiova, gama de produse cu pret accesibil este din ce în ce mai variata.Zeci de articole de îmbracaminte si încaltaminte care le-au facut craiovenilor cu ochiul toata vara din vitrinele aranjate dupa moda occidentala au devenit din august accesibile oricarui buzunar.
O plimbare prin catedrala gigantului Google. ... Paul Comsa) Puteti inota impotriva curentului in una din piscinele sale, puteti manca gratuit preparate specifice a sase bucatarii traditionale, puteti dezvolta proiecte proprii, puteti avea la picioare lumea intreaga:
Sondajul arata ca peste 90% din respondenti considera ca principalul factor care poate afecta sanatatea aparatului digestiv este o dieta dezechilibrata, aceasta fiind urmata de nivelul de stres ( peste 80% din intervievati), dar si de medicamente precum antibioticele administrate in exces, fumatul, consumul excesiv de alcool sau factorii genetici.
Sunt foarte bucuroasa pentru ca recent am semnat un contract cu o casa de discuri din Franta, Summit Records.
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Despre spectatorii din tribuna... ... Nu as fi vrut sa-l comentez acum pentru ca doream sa ma refer, poate mai tarziu, la o chestiune de principiu ce mi se pare importanta.
Ea va ocupa, de luni, locul 1 in clasamentul WTA, dupa ce a castigat semifinala cu Jelena Ostapenko cu 6-2, 6-4, din turneul de la Beijing.
O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice. ... O a doua istoriseste patania unei tinere de 17 ani.
google-analytics.com