Cautare

61307 de rezultate pentru "o tanara din horonic" (8.17 secunde)
Cel mai laborios proiect pentru imaginea Romaniei in USA si pentru sprijinul comunitatii romano-americane s-a desfasurat cu succes recent, la Hollywood, unde au participat nume importante din cinematografia americana.
FARCAS) Pe 17 iulie 2013 a fost dat publicitatii interviul pe care Sebastian Haley, din partea firmei GamesBeat, l-a luat lui Nick Pope, cel care a condus intre 1991 si 1994 Secretariatul 2(a) al statului major al aerului (Air Staff), de la Ministerul Apararii al Regatului Unit, secretariat responsabil cu semnalarile OZN.
Continutul unor discutii ale deputatului PSD Georgian Pop cu reprezentanti ai ambasadei SUA, in care se vorbeste, intre altele, de persoane "proaste si lacome" din partid care ar fi sperat sa obtina acces la pozitii guvernamentale sau de "Presidential Paramour" (Concubina Prezidentiala), este relevat de note ale ambasadei.
Prima de la stat pentru construirea unei locuinte - de 20% din pretul casei, dar nu mai mult de 10.000 de euro - i-a lasat indiferenti pe tinerii craioveni.
Prima de la stat pentru construirea unei locuinte - de 20% din pretul casei, dar nu mai mult de 10.000 de euro - i-a lasat indiferenti pe tinerii craioveni.
Rememorand intalnirile dintre Fiorentina si Universitatea, fostul mare jucator al echipei italiene, Antognoni, a spus ca echipa din Banie a fost foarte buna, altfel nu ar fi reusit sa elimine formatii titrate precum Fiorentina, Kaiserslautern, Bordeaux.
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca...
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
Si, pentru ca am observat performanta slaba din ultima vreme din reteaua Facebook, am zis sa pun pe hartie cateva idei, poate ajuta.
O schimbare de viziune asupra lumii (Autor: ... S-a trezit acolo, dar nu a fost o trezire brusca ci ca o readucere la viata, asistat de niste aparate, ca dupa o moarte clinica.
Problema cu o prognoza despre cum va afecta referendumul jucatori politici si para-politici este ca nu am mai avut un asemenea proces pana acum. ... S-a intamplat in acest sens ce am spus intr-o postare pe retelele sociale. Daca am fi intr-o tara normala as zice asa:
Val Valcu) Nu cred ca oamenii din Cluj sunt batuti in cap, chiar daca astazi s-ar putea sa aleaga un primar cazut in cap de pe scara.
Tinerii care doresc sa-si achizitioneze o locuinta prin programul "Prima casa" trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare si sa nu se astepte la minuni in achizitionarea unei case.
Gioachino Rossini considerat unul dintre cei mai apreciati compozitori, bucurandu-se de o faima rar intalnita. Gioachino Rossini compozitor de opera din Italia, pe numele sau real Giovacchino Antonio Rossini s-a nascut la 29 februarie 1792, Pesaro, Italia si a decedat la 13 noiembrie 1868 in Paris.
MEDIAFAX - Biserica sarbatoreste sambata, 9 martie, cei 40 de Mucenici si Mosii de iarna Credinciosii ortodocsi ii cinstesc sambata, 9 martie, pe Mosii de iarna, dar si pe Sfintii 40 de Mucenici, soldati romani care, pentru credinta lor, au fost omorati in vremea imparatului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola.
In Vama s-a cantat si s-a sperat intr-o lume mai buna. ... Cantam si priveam oamenii crescuti din nisip ce-mi luau vorbele din gura si le-aruncau in mare.
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului.
Venita in familie cu Oltcitul, Nutzy devine o femeie libera la volan de Mercedes Cat a fost la Putere, Nutzy Udrea a stiut sa imbine utilul cu placutul.
FARCAS) Prin scrisori, casete audio si convorbiri telefonice, incepute in 1996, Cornel Buta (C.B.) din Brasov mi-a relatat mai multe contacte stranii cu fiinte extraterestre. ... Pana la varsta de 26 de ani, a locuit intr-o zona izolata, la marginea unei paduri.
ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job. ... Restul e o discutie de umplutura.
google-analytics.com