Celebrul dansator, coregraf si producator Michael Flatley a fost de curand distins cu o placa de bronz cu amprenta sa pe la fel de cunoscuta arena Wembley, din Londra! Tinand cont de faptul ca picioarele sale sunt asigurate cu suma de 40 de milioane de dolari, artistul nu si-a pus amprenta oricum, ci cu valoroasele sale membre, considerate a fi cele mai rapide din lume!
Amprentele picioarelor lui Michael Flatley vor avea intotdeauna un loc pe Square Of Fame”, in Wembley Park, alaturi de amprentele mainilor altor vedete. Michael este artistul numarul 1 in vanzari, in istoria Wembley Arena din toate timpurile, cu un record de 21 de show-uri consecutive!
Este un privilegiu de a avea picioarele - ca parte integranta in ceea ce fac si in ceea ce sunt - imortalizate aici la Wembley Park, care este un atat de bogat patrimoniu al divertismentului” a spus Michael Flatley.
Wembley Arena din Londra a fost construita in 1934, iar in 2006 o zona Square Of Fame a fost creata in fata arenei. Asemanatoare cu Hollywood Walk Of Fame, Square Of Fame gazduieste placi de bronz cu numele celor mai mari staruri, continand si amprentele acestora. Prima vedeta ale carei maini au fost imortalizate pe Square Of Fame a fost Madonna, urmand apoi si altii: Kylie Minogue, Bryan Adams, Lionel Richie, Dolly Parton, etc...
Celebrul dansator detine recordul mondial pentru 35 de pasi de step pe secunda. Flatley si-a depasit propria reusita, doborand primul record pentru viteza de tatonare”, care fusese stabilit in luna mai a anului 1989, cand realizase 28 de pasi pe secunda. In 1991, Flatley a fost numit "una dintre comorile in viata ale Societatii National Geographic, pentru maiestria unei forme de arta", cea mai tanara persoana la acea vreme, care a primit vreodata aceasta distinctie. Dansatorul care a revolutionat lumea dansului irlandez prin stilul inedit de abordare a primit, de asemenea, recunoasterea din partea Guinness Book si in 1999 si in 2000. Fiind cel mai bine platit dansator, castigand 600.000 de dolari pe week-end si avand cea mai mare asigurare a picioarelor, de 40.000.000 de dolari. Analistii fenomenului Flatley” sunt de parere ca daca ar exista un Premiu Nobel pentru dans, el ar trebui sa-i fie dat lui Michael Flatley si spectacolului sau”.
Fascinantul spectacol produs de Michael Flatley - Lord Of The Dance” revine in curand in tara noastra, cu o noua surpriza! Dangerous Games” este cea mai recenta varianta a spectacolului Lord Of The Dance si va fi prezentata in mai multe orase din Romania: Constanta (5 octombrie), Bucuresti (6 octombrie), Brasov (7 octombrie), Cluj-Napoca (10 octombrie). Spectacolul din Bucuresti va avea loc la Sala Palatului pe 6 Octombrie 2015, de la ora 20.00. Fanii pot achizitiona bilete din urmatoarele locatii: Librariile Librarium si Eminescu, Sala Palatului, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, LORDOFTHEDANCE.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro sau SALAPALATULUI.ro!
Spectacolul LORD OF THE DANCE” va avea loc pe 6 Octombrie 2015 la Sala Palatului din Bucuresti, pe 5 Octombrie la Sala Sporturilor din Constanta, pe 7 Octombrie la Sala Sporturilor din Brasov si pe 10 Octombrie 2015 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Evenimente organizate de Project Events in colaborare cu European Events Service. Parteneri: Romania TV, Magic FM, Tiriac Auto, Ring, Romania Libera, Catavencii, Zile si Nopti, Stop To Shop, Bucharest NightLife, Agerpres, Realitatea.net, iConcert.ro, InfoMusic.ro, BestMusic.ro, 220.ro, Blitz TV, Reteaua Info-Sanatate, Oops Media, Rabbit Media, Unirea Shopping Center, Hollywood Multiplex, Magnolia.ro, Carpat Guard, Spard Team~~
http://www.youtube.com/watch?v=jjxTTjJtXDA
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro