Cautare

2253 de rezultate pentru "nr telefon asistenta tv" (3.67 secunde)
Aplicatie pe telefon pentru masurarea tensiunii arteriale (Autoare: ... Aplicatia Tensiunea Mea poate fi descarcata de orice posesor de telefon mobil cu sistem de operare tip iOS si android.
Draci, ce sa vad eu in telefon, fara ochelarii de vedere, pe care bineinteles ca nu-i aveam pe ochi si nici nu se facea sa-i scot din cluci, ca sa se prinda admiratorii ca sunt o babeta chioamba ?!
Dupa agresivitatea, tonul si frecventa intrebarilor, (primite prin telefon), eram convins ca asistam la un interogatoriu incrucisat. ... Se vedea din frecventa si modul haotic fara o structurare pe teme a intrebarilor, ca gurnalistii aia primeau pe telefon intrebarile.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Acum mai multi oameni sustin ca au primit mesaje vocale de la Dacian Ciolos in scop electoral, in conditiile in care nu au acordat permisiunea de a le fi folosite numerele de telefon.
A dat telefon, a intrat in emisie, a vorbit aproape singur o ora, de la 22.30 la 23.30. ... La telefon nu e bun.
Dupa un telefon "de sus", aceleasi roti au fost deblocate. ... Intreg incidentula fost rezolvat cu un simplu telefon. ... Traim in Romania, tara unde cu un simplu telefon se poate rezolva totul.
Narcisa se afla la resedinta sa din Bucuresti, sectorul 1, unde a inchiriat un apartament, in vederea practicarii de masaje, iar in jurul orei 14:30, a fost sunata pe telefon de un barbat care i-a solicitat serviciile, cerandu-i adresa.
Eugen Bejinariu a precizat ca initiativa PSD este sustinuta de prevederile Legii nr. ... Asistenta juridica gratuita Din componenta grupului pentru apararea drepturilor cetatenesti vor face parte Ion Neagu, Valer Dorneanu, Cristian Diaconescu, Antonie Iorgovan, Gabriel Oprea, Eugen Bejinariu, Nicolae Serban.
studiind documentule si circumstantele in care biroul de avocatura al lui Iorgovan a acordat asistenta juridica firmelor lui Omar Hayssam, conducerea Comisiei in cauza a constat ca incompatibilitatea este evidenta si a hotarat suspendarea lui Iorgovan din functia de prim-vicepresedinte al Comisiei - decizie luata in unanimitate.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a platit in perioada 2003-2007 peste 76 de milioane de lei catre 15 firme de avocatura pentru contracte de consultanta si asistenta juridica la diferite proiecte, printre care autostrada Brasov-Bors, Bucuresti-Constanta si extinderea DN 1.
Comisia Europeana (CE) a anuntat miercuri ca a transferat Letoniei un miliard de euro ca prima transa din pachetul de asistenta financiara pe termen mediu de 3,1 miliarde euro, care a fost aprobat in ianuarie, in scopul atingerii tintelor din programul economic stabilit pentru acest an.
educatie, asistenta medicala, ordine publica, justitie. ... Alternativa lui Traian Basescu e desfiintarea statului, ceea ce nu poate fi acceptat decat de cei bogati, cei care isi permit sa plateasca studii, transport, asistenta medicala, protectie fizica etc.
Pentru punerea in practica a proiectului, Constanta va primi asistenta privind achizitiile si supervizarea lucrarilor de constructie si asistenta tehnica si juridica pentru achizitia de terenuri.
In toata aceasta perioada, ei vor asigura asistenta medicala, vor oferi primul ajutor acolo unde este nevoie si vor indruma persoanele care au nevoie de asistenta medicala si adapost catre spitale.
Aflat intr-o vizita oficiala la Washington, presedintele Traian Basescu le-a cerut americanilor sa creasca asistenta financiara pentru Armata romana la 50%, sa asigure logistica pentru trupele romanesti din Irak, sa solutioneze corect cazul Teo Peter si sa dea drumul la vize.
Primul articol al proiectului de hotarire prevede ca se aproba repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adaugata pe anul 2006 pentru suportarea diferentelor salariale rezultate din aplicarea prevederilor OUG nr.
Cele trei asezaminte sociale gandite inca din 2005 de primarul Ion Ovidiu Brailoiu urmeaza sa fie, astfel, dotate cu echipament de asistenta medicala, respectiv vor fi angajati un medic, o asistenta medicala, un psiholog, un referent de specialitate.
"La Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului se stie ca, in repetate randuri, eu personal si consilierii judeteni din partea PNL am subliniat faptul ca acolo exista un management neperformant.
Astfel, un numar de 38 de presedinti de sectii de votare sunt politisti comunitari, 44 lucreaza la Serviciul de Finante Publice, 10 sunt de la Administratia Scolilor, 37 sunt angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala, 13 sunt de la Administratia Domeniului Public, iar cinci lucreaza la Evidenta Populatiei.
google-analytics.com