Cautare

72 de rezultate pentru "nr deranjamente telecom" (3.39 secunde)
In ceea ce priveste telefonia fixa, pana in prezent au fost portate 1.694 de numere, catre operatorii Atlas Telecom - 1, Dial Telecom - 26, Euroweb - 5, GTS - 7, RCS&RDS - 403, Romtelecom - 210, Telemobil - 62, UPC - 425, Vodafone - 555.
Studiul, care acopera primul semestru al anului, mentioneaza ca sectoare in care a scazut volumul investitiilor au fost cel financiar-bancar si cel auto, in timp ce cresteri s-au inregistrat pentru companiile din telecom (+75% comparativ cu aceeasi perioada din 2008).
Furnizorii de net sustin ca ACTA i-ar putea transforma intr-o politie online Aplicarea prevederilor Tratatului Comercial Anti-Contrafacere (ACTA) ar putea transforma furnizorii de servicii de acces la Internet in "Politia Internetului" si va "incarca investitional" bugetele operatorilor telecom, potrivit lui Mihai Batrineanu, presedintele Asociatiei Nationale a Internet Service Providerilor (ANISP).
"Nu au existat deranjamente semnificative, date tehnice sau constatari care ar putea lamuri cum de zece rachete au emis un semnal de alerta de scoatere din functiune.
In schimb, au existat marturii concordante, cum ar fi deranjamente in aparatura electrica din zona; din pacate, nu am avut timp sa verificam in detaliu aceste afirmatii.
In scrisoare se arata ca stalpii RomTelecom nu au fost proiectati pentru a suporta retele suplimentare, iar riscul aparitiei unor deranjamente in reteaua RomTelecom si a unor conectari frauduloase ca urmare a amplasarii altor retele de cablu s-a dovedit a fi foarte ridicat.
realizarea unei protectii rapide si selective in cazul unor deranjamente; protectia impotriva defectelor rezistive la receptoarele electrice, evitandu-se astfel evolutia unui defect minor intr-unul de amploare care ar putea duce la distrugerea receptorului in cauza;
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor sfatuieste locatarii din blocurile in care functioneaza ascensoare ca, inainte de a porni liftul, sa verifice daca exista un numar de telefon pentru deranjamente, altfel risca sa ramana blocati ore in sir.
Daca numarul clientilor a crescut, la fel ca si gradul de incasare, acelasi lucru se poate spune si in cazul numarului de deranjamente si de reclamatii.
Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat. Important e sa nu te deranjezi cu capul.
Numerele scurte pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) vor avea 4 cifre si la formarea lor se va adauga cifra 1 inaintea numarului actual (de exemplu, 1958 pentru "Ora exacta", indiferent de judet).
De exemplu, daca suni la "Deranjamente" la unele regii - este mai mult decat evident ca ai nimerit la mama deranjamentelor, dim moment ce functionarii cu receptorul sunt mai mult decat deranjati ca ii suni sa semnalezi o problema si, ca sa stie o treaba, de cele mai multe ori nu raspund.
Astfel, consortiul a preluat pachetul de 98% din actiunile Bancii Agricole, redenumita ulterior Raiffeisen Banca Agricola, aceasta fuzionand in iunie 2002 cu Raiffeisen Bank Romania. Telecomunicatii si industria auto O alta mare privatizare facuta de statul roman a constat in vanzarea Rom-Telecom.
Exista interes pentru Romania din partea unor fonduri de investitii care nu stiau pana acum unde este Bucurestiul, dar din pacate dimensiunea companiilor locale este foarte redusa. In schimb, anumite decizii externe ar putea permite tranzactii intre filialele lor locale, in special in domeniul telecom.
Oferta comerciala Clicknet Mobile Internet este bazata pe tehnologia CDMA si va fi disponibila in aproximativ 20 de orase din Romania. Astfel, operatorul telecom a afirmat ca vitezele de transfer vor fi pana la 3.
Proces cu 31 de capete de acuzare In semptembrie 1991, la 20 de ani, Assange si amicii sai au spart terminalul principal pe care Nortel, compania canadiana de telecom, il avea in Melbourbe, si au inceput sa il cerceteze.
Site-urile web nu existau inca- era abia anul 1987- dar retelele de computere si sistemele telecom erau suficient de bine conectate intre ele incat sa formeze un peisaj electronic ascuns pe care adolescentii cu aptitudini tehnice il puteau explora.
Nistoran a absolvit Universitatea Politehnica Bucuresti si infiintat mai multe companii de telecomunicatii, cum ar fi Globalnet, Avenir Telecom sau Netcom.
Principalii operatori alternativi in acest domeniu sunt firme care furnizeaza si serviciu de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, cum ar fi UPC Romania (care a preluat Astral Telecom) si RCS&RDS.
In primavara lui 2005, consortiul a vandut participatia catre France Telecom, actionarul majoritar al operatorului de telefonie mobila Orange, intr-o tranzactie cu valoarea totala de 523 de milioane de dolari.
google-analytics.com