Cautare

108 de rezultate pentru "nistorescu doins campina" (7.95 secunde)
Lui Nistorescu?" Asa, Mirceo ! ... Te uiti tu in gura lu’ Nistorescu ? • Silviu Prigoana e suparat leoarca. Nu-i iese nimic din proiectele politice capitale cu care a reusit sa fure inima alegatorilor uninominali in 2008.
Acum cateva saptamani, directorul siteului Cotidianul.ro, Cornel Nistorescu, a anuntat public, cu subiect si predicat, ca a incheiat un contract de exclusivitate cu Julian Assange, parintele Wikileaks, in urma careia siteul va difuza exclusiv materialele care tin de Romania.
Cornel Nistorescu) Intrebat de Alison Mutler (Associated Press) in legatura cu inchisorile secrete ale CIA din Romania, Traian Basescu a trantit un raspuns naucitor: - Intrebati-l pe domnul Nistorescu ca va spune, cel care va da instrucțiunile cum sa scrieți pe agenții.
Cornel Nistorescu) Incercarea liberalilor de a-l numi pe Claudiu Saftoiu la conducerea TVR este una dintre situatiile care ne arata ca intre discursurile bine ticluite ale lui Crin Antonescu si ce fac liberalii cand ajung sa decida este o diferenta cel putin semnificativa.
Cornel Nistorescu) Aparitia documentelor coordonate de generalul maior Florian Coldea, prim adjunct al directorului SRI, are meritul de a risipi si ultimele indoieli legate de regimul Basescu.
Cornel Nistorescu) Anuntul lui Cozmin Gusa a starnit mai multe zambete decat sperante. El a fost facut intr-un moment in care se strange latul in jurul Realitatii TV.
Peste 400 de salariati ai Rafinariei "Steaua Romana" Campina au pichetat luni, intre orele 8.
Acesta va opri si in statia Campina incepand cu data de 8 iunie 2009. ... 30, va sosi la Campina la 16.
Cornel Nistorescu (Cotidianul): ... Cornel Nistorescu a scris un necrolog pe care il redau in cele ce urmeaza. Duminica dimineata la prima ora, Lucian Gheorghiu a plecat sa-l intalneasca pe Ion Ratiu.
Festivalul Tenaris CineLatino se afla la cea de-a saptea editie si are loc in Zalau (26 - 28 iunie), Campina (30 iunie - 1 iulie) si Calarasi (3 - 5 iulie), cele trei orase din Romania in care TenarisSilcotub are activitati de productie.
Editorialul lui Cornel Nistorescu (Cotidianul): Tudor Gheorghe canta, Funeriu rage Mi se pare mai important sa scriu despre grosolaniile la adresa lui Tudor Gheorghe, decat sa comentez improvizatiile politice ale lui Ludovic Orban.
Cornel Nistorescu) De ce o fi iesit badia Augustin Lazar, cu aerul lui de colonel la pensie, sa ne spuna de ce nu-i buna o amnistie?
Cornel NISTORESCU) Revolta procurorilor se extinde inexplicabil. Parca aripa juridica a binomului ar fi decis sa joace rolul Opozitiei. Si daca PNL-ul este atit de impiedicat, sa puna ei umarul sa dea jos guvernul PSD-ALDE.
NISTORESCU-IPOTEZA EXPLOZIVA:
in "comentariul zilei” din "Evenimentul Zilei”, intitulat "Traian Basescu pe centura” si semnat de Cornel Nistorescu, este analizata rabufnirea presedintelui Traian Basescu de joia trecuta impotriva parlamentarilor PD Lavinia sandru si Cozmin Gusa si a presedintelui Televiziunii Romane, Valentin Nicolau:
Spitalul Municipal din Campina a comandat noul iPhone in valoare de peste 5 mii de lei, din, atentie, donatiile pentru tratamente si plata facturilor.
Scandal la Scoala de Politie din Campina dupa ce un profesor a fost prins in timp ce copia la examenul pentru obtinerea postului de profesor de pregatire juridica si criminalistica.
Aflat in vizita electorala in Prahova, presedintele Ion Iliescu a afirmat ieri, la o intalnire cu pensionarii din Campina, ca nu-l mai emotioneaza ce scrie presa despre el si ca a ajuns sa se obisnuiasca cu stilul de lucru al jurnalistilor.
Prima runda s-a soldat cu indepartarea lui Cornel Nistorescu de la conducerea ziarului. Acesta a plecat, dar a reusit sa impuna pastrarea echipei si asigurarea libertatii politicii redactionale.
Inteleg ca nu poate sa distinga sensurile reale ale notiunii de stat de drept, ca drepturile omului sunt pentru el un moft si ca, fara SRI si DNA, este nul, vorba lui Cornel Nistorescu.
google-analytics.com