Cautare

108 de rezultate pentru "nistorescu doins campina" (3.56 secunde)
Este tipic pentru "marii" nostri jurnalisti, Cristoiu, Stanescu, Nistorescu si mai proaspetii Tuca, Diaconescu, Raduleasca, Stoiceasca, nevasta primarului Pandele, frumusica Gherghe, Bahmuteanca etc.
Roman, Suceava, Sibiu, Oradea, Buzau, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Piatra Neamt, Vaslui, Timisoara, Reghin, Medias, Bistrita, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Botosani, Giurgiu, Odorheiu Secuiesc, Sighetul Marmatiei, Ramnicu Valcea, Galati, Constanta, Alba Iulia si Campina.
Takko este prezent in Romania in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes si Medgidia.
Takko este prezent in Romania in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes, Medgidia, Petrosani si Sfantu Gheorghe.
In acest moment, Takko are magazine in Bucuresti, Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Oradea, Cluj, Reghin, Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Arad, Alba Iulia, Medias, Timisoara, Deva, Resita, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Sibiu, Ramnicu Valcea, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Giurgiu, Slobozia, Buzau, Constanta, Galati, Tecuci, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Roman, Iasi, Suceava, Botosani, Alexandria, Caransebes, Medgidia, Sfantu Gheorghe si Petrosani Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, Takko Fashion Romania a raportat pentru 2013 o cifra de afaceri de 125,25 milioane lei (28,3 milioane euro), in crestere cu 7,5% comparativ cu anul anterior.
Avem inca discutii cum vom face cu sensurile pe bulevardul Marasti, pentru ca poate va fi nevoie ca duminica, intre anumite ore, dupa-amiaza, sa-i dam un singur sens de intrare in oras, ca dupa aceea, luni, sa revina circulatia la normal.Din studiile facute, intersectia Arcul de Triumf cu Miciurin si cu strada Campina nu va mai reprezenta o aglomerare mare de masini, chiar daca una dintre bretelele acestui pasaj va iesi in Kiseleff", a explicat Oprescu.
In trecut, Mihai Tatulici a fost invitatul interviurilor video PaginademediaTV, unde a povestit despre perioada de inceput, despre Ion Cristoiu, despre Cornel Nistorescu, dar si despre cum a ajuns Mircea Badea in presa.
OMUL ANULUI 2016 este doar un crampei din incercarea noastra modesta de a descrie si o Romanie optimista, declara Cornel Nistorescu, director Cotidianul.
Pentru Zicu (28 de ani), Pohang Steelers este a opta echipa din cariera la care evolueaza, dupa Dinamo (in trei perioade diferite), Poiana Campina, Farul Constanta, AC Parma, Rapid, FC Timisoara si TSKA Sofia.
Acum antrenez la CSM Campina si la Unirea Lipanesti, in liga judeteana. CSM e lider si are un avans de 14 puncte, fiind ca si promovata in esalonul trei",a mai spus Onut.
Cel mai mult au crescut titlurile Rompetrol rafinare (RRC), care au urcat cu 26,53%, urmate de titlurile Mechel Târgoviste (COS), care au câstigat 23,45%, si de cele ale Energopetrol Câmpina (ENP), cu o apreciere de 19,4%.
Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad, Filarmonica Nationala din Chisinau, Teatrul "Proiect" Campina, Casa de Cultura din Urziceni, Teatrul "George Ciprian" din Buzău, Teatrul "Alexandru Davilla" din Pitesti, Teatrul "Regina Maria" din Oradea, Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, SOS Satele Copiilor Romania si Educ-Art.
Teatrul Ion Creanga din Bucuresti, Teatrul de Papusi " Prichindel" din Alba Iulia, Teatrul Clasic "Ioan Slavici" din Arad, Teatrul "Bacovia" din Bacau, Teatrul "Arlechino" din Brasov, Teatrul "George Ciprian" din Buzau, Teatrul "Proiect" Campina, Filarmonica Nationala din Chisinau, Teatrul de Papusi "Puck" din Cluj Napoca, Teatrul "Calutul de mare" din Constanta, Teatrul "Colibri" din Craiova, Teatrul de papusi "Gulliver" din Galati, Teatrul "Arcadia" din Oradea, Teatrul "Aschiuta" din Pitesti, Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiesti, Teatrul "Merlin" din Timisoara, Teatrul "Ariel" din Tg.
Cele doua artiste au format un duet si au participat la un spectacol, la Campina. Mai tarziu, Madalina a participat si la spectacolele Cenaclului Flacara al lui Adrian Paunescu.
Razvan Theodorescu, Mircea-Ionescu-Quintus, Octavian Stireanu, George Arbore, Horia Alexandrecu, Cornel Nistorescu, etc.
Iar daca e sa vorbim despre viata ei personala, ar fi de precizat ca Nicole incearca in prezent sa-si restabilizeze mariajul cu jurnalistul Cornel Nistorescu, cel de care a fost despartita cativa ani, si alaturi de care a infiat un baietel.
Alina Puscas, Remus Nica, Cornel Nistorescu. Moderator: Dana Anghelescu. Nicole Dutu s-a nascut si a copilarit la Braila. Dupa licenta in actorie, atrasa de literatura, a inceput sa scrie teatru.
Festivalul Tenaris CineLatino se afla la cea de-a sasea editie Festivalul Tenaris CineLatino se afla la cea de-a sasea editie si are loc in Calarasi (4 - 6 iulie), Campina (8 - 9 iulie) si Zalau (11 -13 iulie), cele trei orase din Romania in care are unitati de productie compania TenarisSilcotub, formata dintr-o echipa de 1.700 de profesionisti care produc tevi din otel fara sudura, folosite in industriile de petrol, gaze, a energiei, auto si mecanica.
Cornel NISTORESCU) O familie de prieteni ne-a invitat sa traim clipele noptii de Inviere undeva, intr-un schit pierdut, in Muntii Orastiei.
Cusatoreasa (Sora artistului), slucrare semnata de Nicolae Grigorescu a fost cumparata de omul politic Ion Ionescu-Quintus direct de la artist din atelierul de la Campina la varsta de 30 de ani, devenind astfel primul ei colectionar.
google-analytics.com