Cautare

1112 de rezultate pentru "nedelcu gabriel" (3.18 secunde)
La randul sau, Daniel Nedelcu, sef Serviciu din cadrul ISCIR Constanta, ne-a declarat ca astfel de actiuni sunt executate in fiecare an, atat in timpul vacantelor, cat si in timpul cursurilor.
Nedelcu 15, Nooijer 90 Echipele de start: ... Aioani - Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer - Artean, Nedelcu, Grameni - Jefte Betancor, Ad.
Alghoul 26 pen., Holzmann 78 / Jefte 13 pen., 83, Iancu 18, Grameni 28, Nedelcu 55, Petre 74, Boboc 80, Moldoveanu 86 Echipele de start: ... Branescu, Boboc, Mladen, Nedelcu, Radaslavescu, Purece, Moldoveanu, Pitu, Ad.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Intre social-democratii cu titlul de doctor se regasesc deputatii Mihai Tudose (doctor la Academia Nationala de Informatii), Petru Gabriel Vlase (doctor in stiinte militare la ANI). ... Printre acestia se afla liderul UNPR Gabriel Oprea, care este doctor in drept, si deputatul Valeriu Steriu, doctor in economie agricola.
Gabriel Tatu Chițoiu, cardiolog, Olga Udrea, psihoterapeut,Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager World Class Romania, Radu Restivan, antrenor alergare si Alina Bancila, Crucea Rosie si a fostmoderata de Sonia Argint Ionescu, realizator TV, fondatoarea doer.ro.
Procurorii DNA urmeaza sa verifice daca persoanele despre care Munaf sustine ca au avut strinse legaturi cu Omar Hayssam, printre care Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea si Ion Vasile, au comis sau nu fapte de coruptie sau asimilate acesteia.
Printre colaboratorii primului numar se regaseau Adrian Marino, Ion Alexandru, Gabriel Tepelea sau Ilie Costache.
Deputatul PSD Gabriel Oprea a vandut in 2007 doua terenuri in Pipera - Voluntari, avand o suprafata totala de 5000 mp, contra sumei de 2,5 milioane euro, bani cu care si-a achitat creditele bancare si si-a cumparat un autoturism Mercedes-Benz, fabricat in 2007.
Gabriel Oprea a demisionat joi din PSD, dupa ce miercuri a parasit conducerea PSD Ilfov, iar marti functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Corneliu Grosu, senator PSD de Mures, a anuntat vineri ca demisioneaza din PSD, pentru a se alatura grupului parlamentarilor independenti condus de deputatul-general Gabriel Oprea, demis din PSD in anul 2009.
Liderul deputatilor independenti, Eugen Nicolicea, a declarat, vineri, ca Gabriel Oprea este initiatorul infiintarii unui nou partid, al carui nume ar putea fi Uniunea Nationala pentru Progres sau Uniunea Nationala Romana.
Liderul grupului deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, i-a atras atentia liderului independentilor, Gabriel Oprea, ca racolarea de parlamentari ai PSD se va intoarce impotriva lui. ... Dezertorii sunt racolati de Gabriel Oprea, ministrul Apararii, si de PD-L pentru a asigura o majoritate parlamentara partidului de guvernamant al lui Traian Basescu.
Dupa ce Romania a devenit membra a Aliantei Nord-Atlantice, in 2004, ea a intrat sub incidenta acordului privind schimbul de informatii privind statele NATO, atentioneaza publicatia ruseasca, sugerand ca diplomatul roman Gabriel Grecu s-ar afla de fapt in simbria Statelor Unite.
Social-democratii condusi de Marian Vanghelie s-au bucurat de prezenta lui Dan Diaconescu, liderul Partidului Poporului, dar au sarbatorit si cooptarea in partid a unui fost democrat-liberal, senatorul de Bucuresti Gabriel Mutu.
"Gabriel Oprea a amenintat-o pe Roberta Anastase. ... Oamenii din partidul generalului-ministru Gabriel Oprea vor sa ocupe functii din viitoarea sesiune legislativa in conducerile Camerei Deputatilor si Senatului si sa obtina presedintia a cel putin doua comisii din forul legislativ.
Proiectul minier Rosia Montana este dezvoltat de Rosia Montanta Gold Corporation (RMGC), al carei actionar principal este Gabriel Resources. ... Compania este controlata de firma canadiana Gabriel Resources, care detine 80,46% din capitalul social.
Capii politiei judetului au inceput pregatirea fraudei in primele zile ale lunii aprilie, sens in care chestorul Vladulescu a cerut expres ca seful comisiei de supraveghere a modului de desfasurare a alegerilor in judetul Dambovita sa fie comisarul sef Ciocoiu Cornel Gabriel, finul chestorului de politie Fatuloiu Dan Valentin si o relatie apropiata lui Florin Popescu.
Gabriel Oprea - "18.550 sectii de votare in tara si 294 in strainatate.
Pentru cei care cred ca neica nimeni Gabriel Oprea il va trada pe Victor Ponta (Autor: ... Politicieni, analisti, jurnalisti, toti spun ca Gabriel Oprea il va trada pe Victor Ponta pentru a-i aduce la guvernare pe liberali. Hai, sa vedem cine e Gabriel Oprea si ce reprezinta UNPR?
google-analytics.com