Cautare

3854 de rezultate pentru "nagy e gheorghe" (4.53 secunde)
Nicolae Gheorghe - nici roman, nici tigan sau rom, ci doar om Pe 8 august s-a stins din viata sociologul Nicolae Gheorghe, fondatorul primului ONG al romilor, CRISS, si cel caruia miscarea internationala a romilor ii este cea mai datoare.
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este internat la Institutul CC Iliescu pentru analize de rutina, dar nu se afla intr-o stare grava (Autoare:
Miercuri, 18 mai, in prezenta unui public numeros, a avut loc lansarea volumul de poezii Zbor Frant de Gheorghe Amza, la Libraria Mihai Eminescu. ... Pana atunci, Gheorghe Amza a scris 89 de carti de specialitate, unele dintre ele fiind de referinta in domeniul tehnic. Gheorghe Amza:
Moartea lui Andrei Gheorghe ar fi survenit, potrivit primelor investigatii, din pricina problemelor cu inima pe care le avea realizatorul radio-TV.
Simbata, cu ocazia instalarii in functie de catre ministrul Comunicatiilor ºi Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, in calitate de imputernicit al Guvernului Romaniei, prefectul Radu Bud nu a depus juramintul de credinta.
Purtatoarea de cuvant pentru extindere a Comisiei Europene, Krisztina Nagy, a declarat ca alegerile din Romania par sa se fi desfasurat in ordine.
Liderul PIN a conchis printr-un exemplu de contract care se afla in cercetarea PIN - achizitionarea unor autoturisme Chevrolet de la firma Polus din Cluj-Napoca a omului de afaceri Paszkany Arpad de catre Posta Romana, subordonata ministerului condus de Nagy Zsolt.
Ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, si deputatul Kelemen Hunor propun infiintarea unei structuri intermediare, iar CRU sa fie ales pe o baza mai larga, cu alegeri interne, la care sa participe cu candidati si alte organizatii civice, cum ar fi Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania, condus de Tökes László.
Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul Uniunii s-a aratat ingrijorat de atacurile indreptate impotriva secretarului de stat de la Ministerul Economiei, Nagy Zsolt, acuzat de atentat la siguranta nationala si tradare, dar si a celor incepute impotriva liderului national Markó Béla.
Antal s-a plans ca in ultima perioada s-au intetit atacurile indreptate impotriva comunitatii maghiare, respectiv a UDMR, a liderului Uniunii, Markó Béla, si a ministrului Nagy Zsolt.
Noi avem in jur de 300 de enoriasi, care in prezent merg la slujba in spatiile romano-catolice", a declarat protopopul Bisericii Greco-Catolice, Adrian Nagy.
Locul lui Darius Mesca, secretar de stat pentru elaborarea si aplicarea politicilor energetice de la Ministerul Economiei, va fi ocupat de Kramer Alpar, iar vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare, Constantin Lupescu, a fost inlocuit cu Csutak- Nagy Laszlo.
Bíró Rozália, Csutak István, Fekete Emoke, Hodgyai Géza, Jakab István, Korodi Attila, Nagy Zsolt, Niculescu Toni, Sógor Csaba, Szabó Károly, Winkler Gyula.
"Spre exemplu, premierul Calin Popescu-Tariceanu a aflat din presa ca ar exista inregistrari ale convorbirilor telefonice ale fostului ministru al Economiei si Comertului Codrut ßeres sau ale ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy." - se arata in comunicat.
Romania are 35 de locuri pentru PE si pentru a obtine un mandat ca independent ar trebui sa primesti 3% din toate voturile, ceea ce nu e cu putinta pentru un independent", a declarat ieri intr-o conferinta de presa presedintele UDMR.
Adriana Saftoiu a exemplificat aceasta procedura prin deja cunoscutele anchete realizate la adresa fostului ministru al Apararii, Teodor Atanasiu, fostului ministru al Economiei, Codrut Seres, si a ministrului Comunicatiilor Zsolt Nagy.
In favoarea acestei modificari si-au exprimat optiunea, previzibila de altfel, atat parlamentarii Opozitiei si liberalii, dar si udemeristii, suparati pe presedinte pentru problemele penale ale ministrului Nagy.
In fapt, lipsa de reactii a unui partid extrem de vocal pana acum pare a fi parte a unei strategii, democratii lasand acum electoratul Aliantei sa "savureze" esecul proiectului politic pe care l-a votat in toamna lui 2004, nedorind sa clinteasca PNL din lumina reflectoarelor tocmai pentru a se intipari foarte clar cine e responsabil de aceasta situatie.
Gestul ministrului Justitiei este de neiertat intr-o democratie care sta intr-un picior, asa cum e a noastra. ... In alta ordine de idei, liderul PIN a anuntat ca daca UDMR nu-l va retrage pana luni din Guvern pe ministrul urmarit penal Zsolt Nagy, partidul sau va picheta sediile formatiunii maghiare.
"Este o atitudine incorecta, desi scopul este nobil - o incercare de a atrage atentia opiniei publice in legatura cu o serie de presupuse abuzuri ale justitiei", a mai afirmat Nicolai in legatura cu discutiile initiate de secretarul de stat ungar Laszlo Szoke cu ambasadorul roman la Budapesta pe tema procedurile penale impotriva ministrului Comuncatiilor, Zsolt Nagy.
google-analytics.com