Cautare

2735 de rezultate pentru "motive de oboseala cronica" (7.45 secunde)
LEGEA BINELUI (Un interviu de Dia Radu) FORMULA AS INFORMEAZA: ... Avem nevoie de bucurie ca de painea cea zilnica Gandul, cea mai puternica forta din univers - In Inteligenta materiei, prima dvs.
"Avem sanse minime, dar speram!"Piturca da vina pe oboseala jucatorilor: "Pintilii si Hoban au gresit mult, Maxim dadea calcaie la 0-1!" Victor Piturca acuza oboseala jucatorilor dupa infrangerea cu Turcia si spune ca el mai spera la calificare la barajul pentru Rio.
Ce ar putea sa-l desparta de teatru? Ce asteapta actorul de la spectatori? ... Cititi un interviu cu un actor care spune ca ar juca chiar si de patru ori pe zi si care crede ca "pe fond de oboseala, teatrul poate sa fie exceptional".
Depresia de toamna este asociata adesea cu un sentiment de neincredere si tristete ce apare in zilele scurte de toamna si iarna. Principalele cauze care nu ne lasa sa fim la fel de fericiti pe tot parcursul anului sunt scurtarea zilelor pe timpul iernii si lipsa luminii solare.
Cum sunt afectati ochii de privitul la calculator sau smartphone Fie ca este vorba de munca sau relaxare, multi oameni petrec o cantitate ridicata de timp, zilnic pe smartphone-uri, laptop-uri sau tablete si, desi tehnologia este o unealta indispensabila omului modern, aceasta are implicatii nocive pentru sanatatea ochilor.
Eden Line este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
In timpul somnului nocturn recuperam oboseala acumulata ziua, ne relaxam musculatura si organele vitale, ne refacem apararea imunitara a organismului, favorizam regenerarea celulara... Iata de ce este important sa dormim bine 7-8 ore pe noapte. De multe ori, insa, stresul si grijile de peste zi ne fura somnul.
Ce simptome de cancer trec de obicei neobservate. ... Exista peste 200 de tipuri de cancer. Cele mai comune tipuri sunt cele de cancer la plamani, prostata, sani, ovare, vezica urinara, rinichi, pancreas, dar si leucemie.
Cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Afectiunilor Tiroidiene, Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA), in parteneriat cu Administratia prezidentiala, Societatea Nationala de Medicina a Familiei (SNMF) si Societatea Romana de Endocrinologie (SRE), lanseaza o campanie nationala de diagnosticare a afectiunilor tiroidiene.
Actorul De mult amar de vreme vanam spectacolul mesterului Malaimare*. Il vazusem mai inainte, destul de rau filmat.
cronică, ciroza, cancer la ficat Principala cale de transmitere de la o persoana la alta a virusului hepatitic B (VHB) este prin contact sexual intamplator, neprotejat cu prezervativ. ... De altfel, lista cailor prin care putem dobandi VHB este foarte lunga:
Poliartrita reumatoida (reumatismul inflamator) Este o suferinta inflamatorie cronica recurenta, caracterizata in principal de afectarea articulara, cu inflamatie cronica, care la inceput e infiltrativa, din aproape in aproape, si proliferativa (tesutul se mareste) a sinovialei. Acesta este elementul tinta afecat si se transmite de aici la toate celalalte tesuturi.
Fibroza pulmonara idiopatica (FPI) este o boala cronica rara, a carei cauza nu se cunoaste, ce afecteaza plamanii si determina in timp cicatrizarea acestora. De obicei pacientii acuza lipsa de aer chiar si in conditii de efort fizic normal, care se accentueaza progresiv.
A absolvit Academia de Studii Europene insa nu a profesat niciodata in acest domeniu. Despre copilaria sa, carcotasul spune ca a fost "plina de pozne, bunici sfatosi, gradinita, scoala, viata la tara".
Astazi, la ora 18.00, va avea loc evenimentul de lansare a romanului Cronica despre alb sau negru” de Alexandru Calmacu, la Libraria Open Art, aflata pe strada Dionisie Lupu, nr.
Aproximativ un milion de romani sufera de BPOC (bronhopneumopatie obstructiva cronica), o boala a plamanilor despre care se estimeaza ca va deveni a treia cauza de deces la nivel mondial, depasind in urmatorii ani diabetul zaharat.
BPOC ucide, la nivel, global, in medie o persoana la fiecare 10 secunde Bronhopneumopatie cronica obstructia, prescurtat BPOC. ... De fapt, BPOC nu este o singura boala, este un termen generic utilizat pentru a descrie afectiuni pulmonare cronice care micsoreaza debitul de oxigen in plamani. ... bronsita cronica si emfizemul.
GABRIELA DOBRESCU) Esista o carte mai putin cunoscuta, o carte care povesteste o istorie incredibila care pare o legenda, o carte pentru care am alergat mult sa o gasesc, cutreierand multe librarii din Milano care nici nu auzisera de existenta ei, dar pe care cu putin noroc am gasit-o intr-o librarie ezoterica a acestui oras.
GABRIELA DOBRESCU) Cronica din Akakor, de Karl Brugger ZEII EGIPTULUI Intre aceste doua rase de zei desenate in Templul Soarelui din Akakor a izbucnit razboiul. ... Un foc luminos ca 1.000 de sori era cerul si o ploaie neintrerupta a inceput si nu s-a oprit timp de 13 luni.
Pana in 2030, cancerul va fi o boala cronica, tinuta sub control (Autoare: ... Cancerul va fi o boala cronica. Speranta de viata a pacientilor este aceeasi cu cea a persoanelor care nu au aceasta boala, poate cu doi ani mai putin. ... Cancerul va deveni o boala cronica.
google-analytics.com