Zeii Egiptului (AUTOR: GABRIELA DOBRESCU)
Cronica din Akakor, de Karl Brugger

ZEII EGIPTULUI

Intre aceste doua rase de zei desenate in Templul Soarelui din Akakor a izbucnit razboiul. Au ars pamantul cu arme puternice ca soarele incercand sa isi fure unii altora puterea. Aceasta a fost un razboi planetar distrugator .
Dupa prima catastrofa oamenii au inceput sa traiasca in mizerie. Omul a uitat invatamintele maiestrilor si traia ca animalele. Dar o alta catastrofa se intrevede. O stea enorma cu coada rosie acopera cerul. Un foc luminos ca 1.000 de sori era cerul si o ploaie neintrerupta a inceput si nu s-a oprit timp de 13 luni. Fluviile au inceput sa curga invers, Marele Fluviu s-a transformat intr-un mare lac iar umanitatea a fost inghitita de ape. Toti au murit innecati in marele potop. Dintre cei 362.000.000 de locuitori ai epocii de aur au ramas 20.000.000. Soarele si Luna erau acoperite. Dupa aceasta catastrofa oamenii vor trebui sa treaca printr-o alta mare catastrofa inainte ca zeii sa se intoarca.
Tatunca Nara povesteste despre imense recipiente de sticla cu un lichid straniu, in care sunt scufundati zeii. Recipientele se afla in interiorul orasului subteran. Tatunca Nara povesteste si despre soldatii germani care au venit sa cucereasca Brazilia, dar care au ramas toti printre indieni pentru ca nu le-a fost permis sa se intoarca acasa. In acest fel indienii au invatat germana iar cu timpul pielea lor a devenit alba.
Aceasta carte vorbeste de multe lucruri care par legende pe care nu toti vor sa le ia in considerare, numai ca aceste "povesti" legate cu altele ar da un alt cadru al istoriei umanitatii.
Cronica Akakorului este scrisa in limba zeilor si este in grija sacerdotilor poporului lui Tatunca Nara. Adevarata cronica a fost scrisa prima data pe lemn, apoi pe piele si abia apoi pe pergament. Aceasta carte este impartita in patru parti:
1 . Cartea Jaguarului - se vorbeste despre colonizarea Pamantului de catre zei (a se citi extraterestri) pana in perioada celei de a doua catastrofe.
2 . Cartea Acvilei - descrie venirea gotilor in America de Sud
3 . Cartea Furnicii - descrie luptele impotriva colonizatorilor spanioli si portughezi dupa debarcarea lor in Peru si Brazilia
4 . Cartea Sarpelui de Apa - sosirea a 2.000 de soldati germani la Akakor si integrarea lor in randurile poporului indian Ugha Mongulala
Acum sa vedem unde se gaseste o parte a originalului acestei carti dupa spusele lui Tatunca Nara.
Viata indienilor in timpul lui Brugger era foarte grea si nu cred ca astazi ar fi mai buna, iar Tatunca se intoarce in orasul albilor ca sa ceara ajutor pentru poporul sau. Acolo gaseste un preot catolic, parintele Grotti, care impreuna cu indianul incep sa ceara de pomana langa biserica sau in interiorul ei ca sa stranga bani pentru indieni.
Acest preot a fost singurul om alb care a vazut originalul Cronicii din Akakor scrisa in limba zeilor, iar pentru ajutorul primit indienii i-au permis sa duca cu el cateva pagini ale sale in original. Numai ca preotul moare intr-un accident de avion destul de straniu iar documentale importante pe care le avea cu el dispar in mod miraculos in arhivele Vaticanului.
Articolul meu a facut multa valva in Italia si foarte multi mi-au scris ca ar fi bine sa nu mai public povesti de adormit copiii ca opere adevarate, pentru ca zeii nu exista, asa cum nu exista nici orasele lor fantoma. Am patimit mult, dar nu m-am lasat. Si doar la putin timp dupa acest infern pe internet am avut cea mai mare satisfactie, Eu niciodata nu am scris sau nu am vorbit despre ceva fara sa am cunostinte sau probe despre subiectul tratat, asa cum aveau si cei ucisi ca sa nu divulge acest secret care vorbea despre orasul zeilor din Brazilia.
Ei bine, ca o ironie a sortii, o echipa mixta de speologi, geologi si oameni indragostiti de arheologie, in mare parte italieni, au descoperit cateva tunele si camere ale Akakorului. Iata ca pentru a nu stiu cata oara ma intreb cu naduf, asa cum o faceam si cand am povestit despre Troia: de ce trebuie sa iau de buna doar partea care le convine academicienilor incompetenti si mincinosi si nu toata istoria?
Mai precis, daca Akakorul, Troia, Sodoma, Gomora, Ur, Uruk, Sinar si altele au fost descoperite in punctele unde se povesteste despre ele, daca maretia lor se dovedeste a fi asa cum se spune, daca pentru nasterea sau moartea lor au fost de vina zeii care traiau printre oameni, de ce nu trebuie sa cred ca acesti zei a caror civilizatie se vede peste tot trebuie negata?? Ei bine. convingeti-va despre maretia orasului subpamantean zeilor.

Sursa: extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/