Cautare

606 de rezultate pentru "monitorul" (2.80 secunde)
Noua organigrama a Ministerului de Externe, publicata in "Monitorul Oficial", cuprinde un numar de trei secretari de stat, un subsecretar de stat, seful Departamentului pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni si comisarul guvernamental pentru francofonie.
Ordonanta de urgenta pentru amanarea datei euroalegerilor a fost publicata in "Monitorul Oficial" luni, adica in aceeasi zi in care a fost emisa, dar fara semnaturile ministrilor Blaga si Macovei, care au refuzat sa avizeze favorabil documentul.
3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, publicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.
Dumitru Nicolae are o mare problema cu "Monitorul de Galati". ... Ea a fost intoarsa in mod intentionat ca sa fie filmata mai bine", si-a dat cu parerea ieri edilul sef despre unul dintre articolele aparute in "Monitorul de Galati".
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, anunta ca Legea votului uninominal a fost publicata in Monitorul Oficial, ceea ce inseamna ca presedintii consiliilor judetene vor fi alesi, incepand cu 1 iunie 2008, prin acest sistem de vot.
Guvernul a aprobat, miercuri, un set de zece hotarari pentru organizarea la 1 iunie a primului tur al alegerilor locale, iar al doilea tur de scrutin la 15 iunie, care au fost publicate in aceeasi zi in Monitorul Oficial. ... Joi, Legea votului uninominal a fost publicata in Monitorul Oficial.
Partidele politice nu au voie sa reia campania electorala pana cand rezultatele alegerilor nu vor fi validate de BEC si publicate in Monitorul Oficial.
Obiectul exceptiei de neconstitutionalitate il constituie dispozitiile Ordonantei de urgenta a Guvernului 136/2008 privind stabilirea unor masuri pentru salarizarea personalului din invatamant in anul 2008, publicata in Monitorul Oficial din 31 octombrie.
Democrat-liberalul Marian Zlotea a fost numit presedinte, ieri, cu rang de secretar de stat al Autoritatii Nationale Sanitar - Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, in locul lui Radu Roatis, potrivit unei decizii a premierului Emil Boc, publicate marti in Monitorul Oficial.
Sorin Florea a fost numit comisar general al Garzii Financiare, iar Adrian Cucu - secretar general al ANAF, potrivit deciziilor premierului Emil Boc, publicate in Monitorul Oficial.
58/09.04.2009, odata cu publicarea in Monitorul Oficial nr. ... Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) demareaza implementarea Programului in termen de cinci zile lucratoare de la data publicarii acestuia in Monitorul Oficial al Romaniei.
Primaria a sustinut ca nu a fost informata despre Adunarea Actionarilor, iar Adrian Mititelu a precizat ca anuntul de convocare a fost publicat in Monitorul Oficial si intr-un ziar cu larga distributie. ... 31/1990, convocarea se publica in Monitorul Oficial si intr-un ziar national.
De cele mai multe ori, legea de capatai a firmelor romanesti a fost modificata prin ordonante de urgenta, majoritatea intrand in vigoare fie la cateva luni sau, mai nou, la doar cateva zile de la publicarea in Monitorul Oficial.
Inainte de motiunea de cenzura, toate promisiunile financiare pe care le facuse parlamentarilor coalitiei de guvernare dupa votul pe legea pensiilor au fost incluse intr-o hotarare de guvern care a fost publicata in Monitorul Oficial.
MEDIAFAX informeaza ca premierul Emil Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Petre Toba si Dan Valentin Fatuloiu si le-a trimis la Monitorul Oficial.
Decizia CCR devine obligatorie si executorie abia dupa ce se publica in Monitorul Oficial.
El a mai spus ca decizia Biroului Permanent nu va merge la Comisia juridica si ca, dupa publicarea in Monitorul Oficial, va fi convocat un alt Birou Permanent al Senatului, la ora 16,40, care va aproba ordinea de zi cu cele doua puncte pentru plen.
Decretul a fost publicat vineri in Monitorul Oficial. "Incepand cu data de 25 iulie 2012, domnul Stefan Deaconu se elibereaza din functia de consilier prezidential", se arata in articolul unic al decretului prezidential care a fost emis pe 5 iulie si publicat in Monitorul Oficial o zi mai tarziu.
Imediat dupa aceasta, hotararea CCR a fost publicata in Monitorul Oficial. Astfel, presedintele Traian Basescu se intoarce la Cotroceni, dupa o luna si jumatate de suspendare.
Ordonanta referitoare la datoriile RAFO va fi republicata, in aceasta saptamina, in Monitorul Oficial, a declarat, duminica seara, intr-o conferinta de presa, premierul Adrian Nastase.
google-analytics.com