Cautare

43 de rezultate pentru "misterele" (3.23 secunde)
Asternand multa culoare, conferindu-i luminozitate, inzestrand-o cu atribute magice, cu misterele ei diurne si nocturne, artistii au revenit cu o viziune romantica asupra elementelor specifice ale acesteia.
A ramas in memoria spectatorilor romani de film datorita rolurilor din Ultima noapte de dragoste, Misterele Bucurestilor, Punga cu libelule, Wilhelm Cuceritorul sau Cale libera si a avut o extraordinara interpretare in spectacolul de teatru tv Steaua fara nume, alaturi de Florin Zamfirescu.
Povestea Actiunea, plasata intr-un viitor nedefinit, urmareste itinerariul astronautului Kris Kelvin, trimis in misiune pe planeta Solaris pentru a elucida misterele observate de predecesorul sau, pilotul Berton.
"Misterele fascinante ale lumii de dincolo". 1. Veronika Ulrike Barthel In 1981, Veronika a fost lovita de fulger in timp ce isi conducea masina prin furtuna.
mozaiculstiintelor.ro: Civilizatia Atlanta (Continuare) Una din cele mai mari greseli ale Atlantilor a fost legata de regimul total inchis al informatiei.
mozaiculstiintelor.ro: Civilizatia Atlanta (Continuare) Atlantii au realizat contactul cu cateva civilizatii extraterestre si cu civilizatia terestr aparalela cavernicola, de etnie reptiliana.
mozaiculstiintelor.ro: Civilizatia Atlanta Primele referinte cunoscute la Atlantida se afla in dialogurile lui Platon Timaios si Critias, scrise in 360 i.Hr.
Faptul ca stim ca xenonul care lipseste din atmosfera planetei ar fi ascuns in nucleu nu lamureste totusi, nici pe departe, toate misterele legate de acest nucleu.
Arheologii greci incep o noua expeditie menita sa descifreze misterele celui mai ciudat artefact descoperit vreodata. "Mecanismul Antikythera", cum a fost numit, a fost gasit acum 100 de ani pe epava unei corabii romane, in Marea Egee, langa insula greceasca Antikithera.
antena3.ro: Ce s-a descoperit in ADANCURI, la Rosia Montana.
Ii atrag misterele, lucrurile oculte. Dispun de vaste facultati mentale, au un spirit de observatie ascutit si o intuitie deosebit de dezvoltata.
Magda Marincovici) Doi medici, un pediatru si un specialist in alergologie Si imunologie clinica ne ajuta sa descifram misterele artritei idiopatice juvenile (AIJ) boala care, potrivit acestor specialisti, afecteaza articulatiile, dar este prevestita de o banala inrosire a ochiului.
MAGAZIN: Demistificatori OZN cu ochelari de cal (Autor : DAN D. FARCAS) (Continuare) Periera scria : - Avem corelarea unor lecturi independente din surse diferite.
MAGAZIN: Demistificatori OZN cu ochelari de cal(Autor : DAN D. FARCAS) (Continuare) Cazuri discutabile? Kean se intreaba daca Oberg a citit atent textul cartii.
MAGAZIN: Demistificatori OZN cu ochelari de cal (Autor : DAN D.
Nici arheologii n-au reusit inca sa dezlege misterele piramidelor, astfel ca Sona ramane un loc ideal de vizitat, mai ales pentru cei care iubesc miturile.
Misterele OZN. Avem deja tehnologia extraterestra? Adeptii teoriilor OZN afirma ca oamenii au deja acces la tehnologia extraterestra si ca misiunile spatiale, alaturi de aparitia calculatoarelor, internetului, telefoanelor mobile si altor tehnologii din prezent sunt legate de capturarea unor OZN-uri prabusite pe Pamant.
secretulcunoasterii.ro informeaza: Misterele de langa noi! Galeriile subpamantene de la Calarasi, opera unei civilizatii disparute?
Lui Pitagora i-au trebuit 20 de ani, retras in Egipt, ca sa inteleaga misterele numerelor. Drumul vietii este propriu pentru fiecare dintre noi si se stabileste adunand ziua de nastere, luna si anul, obtinandu-se un numar.
Potrivit unui documentar difuzat mai demult, Misterele Bibliei, rabinii ar fi descoperit in Evul Mediu, in timp ce studiau Biblia, ca o alta femeie ar fi fost, de fapt, mentionata, inainte ca Eva sa fie creata din coasta lui Adam.
google-analytics.com