Cautare

43 de rezultate pentru "misterele" (3.49 secunde)
Muzeul History Hackers, in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei, ofera o reducere de 10 % tuturor posesorilor de permis de cititor emis de Biblioteca, la vizitarea expozitiei Misterele Greciei Antice pe timp de weekend.
Sistemul va incerca sa descifreze misterele Universului In anii a80, PC-urile IBM cu sistemul de operare Microsoft DOS erau prezente in multe din casele oamenilor de pe intreg globul.
Elevii oricum sunt evoluati si trebuie sa cunoasca misterele corpului omenesc. Fiecare parinte ar trebui sa mearga impreuna cu copilul lui la aceasta expozitie de la Muzeul Grigore Antipa", ne-a spus Andreea Esca.
Cartea Misterele inexplicabile din Carpati. Aur, Guri de Rai, cetati-fantoma prezinta 8 mituri istorice insotite de consemnari de presa prezentate de Dan-Silviu Boerescu.
Ca o adeverire a celor scrise, realitate nerecunoscuta de autoritati, rutele aviatice si majoritatea satelitilor OCOLESC "Triunghiul Bermudelor". *** Mai puteti gasi si alte relatari pe Net sau carti despre Atlantida si misterele asociate ei.
Bineinteles, cazul nu a mai fost despuiat si nici prezentat publicului, ramanand inca unul din misterele perioadei Basescu. Presedintele si-a prezentat, intr-un discurs lung la Parlament, in toamna anului 2009, bilantul mandatului si prioritatile pentru viitorul Romaniei, printre care a mentionat modificarea Constitutiei.
Octavian Stireanu) Balanganindu-se fara rost pe la televiziuni, unde are grija sa ne spuna ca merge mai mult prin Europa, Victor Ponta face pe marele guru al politicii, dand sfaturi, emitand judecati, persifland in dreapta si-n stanga, avand aerul unui galactic venit sa ne explice misterele lumii in care traim.
Culmea este ca cel care de la care a pornit intreaga afacere, Bologa, este liber intr-o tara in care justitia, in loc sa lamureasca misterele unor astfel de afaceri murdare, nu face decit sa ridice mai multe semne de intrebare.
Ceea ce pentru Kinsey este la inceput un simplu proiect stiintific, sfarseste prin a se transforma intr-o adevarata epopee, de maxim interes personal, o calatorie neasteptata in misterele comportamentului uman.
La 16 iulie 1866, aceeasi revista ii publica poezia Din strainatate, urmata de noi creatii ale poetului care vad lumina tiparului - Speranta, si Misterele noptii.
Vom fi oare in masura, intr-o zi, in viitor, sa dezvaluim misterele sale? Raspunsul a fost ca nave si ocupanti cu insusiri atat de avansate nu sunt, in mod sigur, de pe Pamant.
jurnalistii.ro: Interviu cu istoricul Constantin Corneanu.
Modul in care au ajuns sa controleze impreuna o banca, Voiculescu alaturi de Constantin Balaceanu sau Maria Negropontes, ramane unul dintre misterele moderne, din spatele usilor inchise.
Trec pe B 1 (postul ala serios, care nu-si permite sa glumeste) si, in sfarsit, dezleg enigma, ca Cartianu misterele revolutiei:
Este unul dintre misterele comportamentului lui Victor Ponta. Bate-te frate cu barbati ca ai destui, ai hoti cu care sa te bati.
In cazul celor vechi, asa cum sunt numiti zeii apelor, marii Cthulhu, acestora nu le pasa de umanitate, insa daca se incearca sa le perturbe misterele si linistea, atunci nu pot face altceva decat sa-i pedepseasca.
Si chiar atunci cand crezi ca ai ajuns sa descifrezi misterele presarate peste tot in roman, actiunea ia o alta curba si te aduce intr-un teritoriu nou, in care nimic de pana atunci nu mai are sens.
Povestea Actiunea, plasata intr-un viitor nedefinit, urmareste itinerariul astronautului Kris Kelvin, trimis in misiune pe planeta Solaris pentru a elucida misterele observate de predecesorul sau, pilotul Berton.
- Doua fetite, una buna, alta rautacioasa, doi crini cu ochi de poveste, parcurg lumea, in blugi si adidasi, contemplandu-i misterele si depanand intrebarile greu de patruns:
google-analytics.com