mozaiculstiintelor.ro: Civilizatia Atlanta

(Continuare)

Una din cele mai mari greseli ale Atlantilor a fost legata de regimul total inchis al informatiei. Atat IS de Fizica cat si IS de Metafizica isi mentineau absolventii angajati in cadrul lor sau la unitati de cercetare si productie situate in incinta lor. Pe vremea Altantilor nu exista iesire le pensie, exista obligatia angajatorului de a pastra angajatii pana la moarte, indiferent pe ce post. De regula, batranii faceau munci usoare si de supraveghere a prezentei celorlalti, curatenie, raportarea certurilor, urmarirea stricaciunilor aparute la constructii si santuri pluviale, intretinuerea vegetatia si reparatii marunte la echipamente. Scopul era si de protectie sociala, si de a impiedica divulgarea secretelor de serviciu odata cu plecarea angajatilor prin iesirea la pensie sau concediere. Ambele Universitati aveau sedii doar in Atlantida; in colonii erau temple si unitati de productie, dar in acestea erau angajati doar absolventi cel mult mediocri ai celor 2 Universitati. Poate si din cauza situarii Capitalei atat de jos pe tarmul marii, Atlantii si-au facut Colonii situate in marea lor majoritate pe platouri montane inalte.
Atlantii traiau aproape tot timpul intr-o clima umeda si cetoasa. Nu suportau soarele si lumina puternica. Se hraneau aproape excusiv cu alge, peste si Fructe de Mare. Ocazional mai consumau fructe, legume, cereale. Carne se manca doar de 3 ori pe an. Exceptie de la aceasta regula faceau doar soldatii aflati in misiune de razboi si echipajele de pe Navele zburatoare sau plutitoare. Din cauza hranei si poate si ca urmare a numeroaselor experimente genetice de ameliorare si imbunatatire a rasei, Atlantii "pursange" aveau pielea verzuie, aveau inaltimea medie de 3 metri, erau astenici la constitutia trupeasca si aveau parul lung si blond, de regula cret. Aceasta obisnuinta la clima rece poate fi si ea o cauza a situarii multor colonii la mare inaltime. Pentru a se apara de soare, cladirile aveau pereti grosi si plafoane din piatra masiva. Atlantii aveau o tehnologie de topire temporara a granitului, prin inmuiere intr-o solutie. Tehnica apartinea IS de Fizica, deci nu era magica (adica poate fi descoperita de savantii actualei civilizatii umane). Atlantii au facut multe colonii. In Anzi :
• Cera Galan (6.500 m altitudine, cladiri cu etaj, constructie practic nedatabila din piatra pura (max 12 tone/buc!) camere foarte inalte, intrari prin acoperisurile conice din piatra);
• Tiahuanaco (Poarta Soarelui, datata dupa alinierea la soare si precesie la 11.000 i.e.n, pietre de pana la 60 tone/buc)
• Sacsayhuman (Orasul Zeilor) constructii din piatra pura, nedatabila, imbinate prin scoabe turnate in caneluri sapate in piatra, scoabe din Monel (aliaj Nichel - Cupru cu temperatura de topire la 1.800 grade Celsius, NU se poate obtine in cuptor cu lemne iar in zona nu exista carbuni, in perfecta stare si acum);
• Drumul de piatra de langa Bimini - o sectiune de "drum" pavat cu pietre dreptunghiulare de mari dimensiuni - neacoperit de nisip din cauza curentilor oceanici foarte puternici pe acel platou (situat deasupra apei in perioada glaciara);
• Ruinele scufundate de langa Azore, de fapt o Cetate realizata prin sapare intr-un mic con vulcanic, actualmente scufundat, dar deasupra apei in perioada glaciatiunii.
• In acelasi stil arhitectonic a fost construita si Cetatea de piatra din Zimbabwe (pietrele ce au fost rotunjite la colturi prin topire, care se imbina "rotund pe rotund" - practic e imposibil de gasit 5 — 9 pietre care sa se imbine rotund intre ele. Cetatea are sute de mii de pietre imbinate asemanator si la cetatea Colti, din jud Hunedoara - Romania. Mai exista astfel de constructii in Tibet si in India, dar oamenii din aceste zone au continuat sa locuiasca in cladirile din piatra, le-au tencuit si modificat, fiind greu de recunoscut azi.
Dovezi indirecte ale prezentei Atlantilor :
• "Poporul" Viraccocha - oameni albi cu barbi roscate, par lung si drept care sunt descrisi in legendele si scrierile civilizatiilor din America Centrala si de Sud. • Atlantii au trait si in Insula Pastelui, fiind autorii constructiilor megalitice. Au fost doar conducatori si magi.
• Au fost gasite schelete ale Atlantilor in toata America de Sud, America Centrala si Insulele Pacificului.
• In Japonia, mai traieste un grup izolat de descendenti ai Atlantilor - Aimu. Scheletele lor sunt usor de recunoscut dupa INALTIMEA IMENSA - toti au peste 2 metri, cele mai multe schelete au in jur de 2,5 m ( aproximativ 800 schelete gasite pana acum (inaltime dedusa si din putinele oase gasite in sapaturile de la Cetatea Colti de la noi. Oamenii Muntelui din Parang sunt inalti si blonzi. Nu seamana deloc cu cei din Valea Jiului!) In America de Sud si America Centrala exista statui din piatra cu reprezentari care nu lasa loc de echivoc.
• Prezenta unui trib de oameni Negri in Venezuela. Sunt negri, cu trasaturi negroide, ca cei din Africa. NU provin din sclavi fugiti de pe plantatiile europenilor. Sunt atestati documentar din secolul 16.
• Capetele de piatra sculptate de olmeci sau de predecesorii lor - avand aceleasi trasaturi negroide - le intareste autenticitatea pe Continentul american, largindu-le mult aria de locuire.
• Eschimosii, care au trasaturi mongoloide evidente, mult diferite de amerindieni. In legendele lor se spune ca stramosii lor au fost adusi DUPA marele Zid de gheata cu nave zburatoare ca pedeapsa ca i-au atacat pe "Zei".
• O expeditia germana a gasit, in Tibet, dovezi de inrudire antropologica intre locuitorii Statului Interior si rasa Ariana.

(Va urma)