Cautare

116 de rezultate pentru "mineral expo" (7.03 secunde)
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
pandante din chiasolit, riolit, rodocrozit, agat cu geoda in interior, amoniti de la Nurnberg, pandante, inele si cercei cu diverse pietre. Urmatoarea editie Expo Cristal va fi intre 14 - 16 XII 2012.
FARCAS) Pe 25 iunie 2016 la Alien Cosmic Expo in Brantford Ontario, Canada, a avut loc o reuniune nationala canadiana pentru cautarea adevarului privind OZN-urile si extraterestrii, considerata cel mai important eveniment de acest gen din acest an.
- Initial, a fost doar e expozitie, in 2007, numita EXPO IMS. Aveam un IMS M461, al meu pesonal si mai multe artefacte cum ar fi:
Participarea Romaniei la Expo 2010 este coordonata de secretarul de stat din MAE Ferdinand Nagy, comisarul general pentru Expozitii Mondiale.
Altfel, nu pot pleca linistiti Traienel si Lenuta la Expo Mondial, aici, alaturi, in China, sa-si lanseze brandul de tara.
In martie 2006, presedintele Traian Basescu a facut o vizita oficiala in China, iar anul trecut, in iulie, "din motive de austeritate economica", el a renuntat sa participe la inauĀ¬gurarea Pavilionului Romaniei la Expo 2010 de la Shanghai.
Bursa locurilor de Munca pentru absolventi si alte persoane aflate in cautarea unui loc de munca, organizata la Cluj-Napoca, de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development, Psihoselect SRL si Camera de Comert si Industrie Cluj, in 22- 23 septembrie 2011, la Centrul Expozitional "Expo Transilvania", a avut o participare consistenta, de peste 2000 de persoane, majoritatea someri indemnizati, someri de lunga durata si absolventi.
Suma ramasa la dispozitie - 1,5 miliarde, va fi utilizata in valori orientative, intre activitatile prevazute la acest capitol aflindu-se organizarea Expo Flora - 300 milioane, asigurarea sunetului si a prezentarilor la scena din Piata 25 Octombrie - 20 milioane lei, campania publicitara in presa scrisa, la radio si televiziunea locale - 200 milioane, spectacol de fanfara si majorete, respectiv premiile sportivilor - 100 milioane lei.
Suntem in discutii avansate pentru contractarea unui credit de 100 de milioane de euro de la BDCE, care ne va permite sa reluam, in a doua parte a anului, lucrarile sistateā€œ, a declarat ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely, la deschiderea oficiala a Construct Expo.
BCR Leasing a lansat in cadrul targului Construct Expo un produs de finantare imobiliara in euro destinat persoanelor juridice.
Doua firme europene prezentau la prima manifestare "Construct Expo" in 1994 termopane pentru a oferi scolarizare celor interesati sa dezvolte o afacere profitabila.
Noutatea pe care o aduce cea de-a XXXV-a editie a TINIMTEX este "Salonul Colectiilor de Moda" realizat cu sprijinul LTU Studio Design si Expo Confintex.
Pentru a face fata acestor provocari, producatorii romani vor trebui sa se preocupe de cresterea calitatii vinului, dar si de promovarea marcilor romanesti in strainatate, a aratat Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, la o conferinta despre vinuri, in cadrul Expo Drink.
In cadrul Expozitiei INDAGRA se vor deschide saloanele Eco Agricultura (produse ecologice), RomAvicola (produse avicole) si Expo Suinicola (produse suinicole).
Constructorul auto Tata Motors va prezenta, la salonul auto care va avea loc in luna ianuarie in India, cel mai ieftin autoturism din lume, cu un pret de 2.500 de dolari. Prezentarea noului autoturism la Auto Expo, eveniment organizat la New Delhi, este programata pentru 10 ianuarie.
La randul sau, Gert-Jan van den Nieuwenhoff, manager in cadrul firmei Ahoy a precizat ca la Rotterdam aceeasi companie organizatoare de manifestari expo-zitionale din domeniul shippingului organizeaza o expozitie numita Europort ce reuneste cel putin 1000 de expozanti.
Ilie Sarbu a vizitat, vineri, Targul Agromalim - targ international de agricultura, industrie alimentara si ambalaje, care se desfasoara in perioada 10-13 septembrie, la Complexul Expo International din Arad.
Euroexpo Trade Fairs a lansat in ultimii 8 ani evenimente de talie internationala precum Advertising Show, Print & Sign, Digital Print & Sign, Flexo Show, Luxury Show, Expo Francize, Kidex, Wellness Show, Cleaning Show si Baby Boom.
Euroexpo Trade Fairs a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Advertising Show, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Expo Francize, Kidex, Baby Boom Show, Wellness Show si Cleaning Show.
google-analytics.com