Cautare

116 de rezultate pentru "mineral expo" (2.53 secunde)
Sunt bogate in fier, un mineral esential pentru transportul oxigenului si pentru muschii care au nevoie sa arda grasimi. Daca nu se consuma frecvent exista riscul sa ai un consum energetic slab si un metabolism lent.
Remediile homeopate sunt preparate din substante din regnul vegetal, animal, mineral. Atata timp cat o persoana prezinta simptome (adica expresivitate a organismului la un stimul perceput nociv) poate fi gasit remediul simillimum (identic)care administrat stimuleaza forta vitala a pacientului,simptomele diminuand pana la disparitie.
Ce gasiti la standul Eden Linea Set de centuri terapeutice cu turmalina Aceste dispozitive sunt create dintr-o tesatura in care sunt inserate cristale de turmalina, fabricate pe baza unei tehnologii moderne, asa zisa tehnologie a "turmalinei lichide", care permite incorporarea acestui mineral, sub forma de microcristale in diferite fibre textile sintetice sau vegetale si impletirea lor in tesaturi speciale destinae folosirii pentru anumite tratatmente medicale.
Remediile homeopate sunt preparate din substante din regnul vegetal, animal, mineral. Atat timp cat o persoana prezinta simptome (adica expresivitate a organismului la un stimul perceput nociv )poate fi gasit remediul simillimum (identic)care administrat stimuleaza forta vitala a pacientului,simptomele diminuand pana la disparitie.
Atlantii nu au fabricat niciodata vehicule tip OZN care functioneaza cu apa, avand drept catalizator un mineral trans-plutonic care nu se gaseste pe Pamant.
Vechii persi credeau ca Cerul, Pamantul, Apa si toti reprezentantii regnurilor mineral, vegetal si animal, sunt inchisi intr-un ou. Cerul fiind deasupra si dedesubtul pamantului, iar pamantul - inlauntrul cerului, aidoma galbenusului din ou.
100 g de ciocolata ne ofera aproximativ 100 mg de magneziu, mineral implicat in multe reactii enzimatice intracelulare. Necesarul de magneziu zilnic este de aproximativ 350 mg pentru un adult, interesat sa aiba o stare de echilibru.
Aceasta asigura continutul mineral necesar organismului, fara sa produca dezechilibre gastrice, renale sau de alta natura, printr-un aport nepotrivit de elemente.
Homeopatia este o metoda de terapie alternativa (la tratamentul clasic,alopat) si urmareste stimularea capacitatii de vindecare a organismului.Remediile homeopate sunt preparate din substante din regnul vegetal, animal,mineral.
El a preluat din Pseudo Dionisie Areopagitul identic ierarhia cereasca, adaugand sub categoria umana regnul animal, respectiv astral, apoi pe cel vegetal, respectiv eteric, si pe cel mineral, respectiv fizic.
Dupa continutul apei, un izvor termal poate fi cu apa sulfuroasa, cu apa clorurata, carbonatata, izvor cu ape radioactive si izvor mineral cu apa rece.
De asemenea, e indicat un suport vitamino-mineral Selezin A, C, E de la Walmark", ne-a spus dr. Iuliana Avadanei (www.medireflex.ro).
Stafidele contin si boron, un mineral foarte necesar pentru sanatatea oaselor, ajutand la ameliorarea osteoporozei la femei. De asemenea, are un efect bun in reglarea hormonilor si in metabolismul vitaminei D.
- Calciu Reprezinta un mineral esential pentru formarea si rezisteanta oaselor, fiind de maxima importanta in timpul sarcinii, alaptarii, in timpul copilariei si a adolescentei si in prevenirea osteoporozei.
Aceasta va fi prezenta si la urmatoarea editie a targului de cristale si bijuterii de cristale ce va avea loc intre 9 - 11 noiembrie 2012, intitulata "Expo Cristal".
agat, topaz, calcedonie, eudialit, lizardit, cobalto-calcit, zoisit cu rubin si turmalina galbena. Urmatoarea editie a Expo Cristal va fi intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012.
Urmatoarea editie la care veti putea admira si achizitiona bijuteriile create de Irina Braileanu va fi Expo Cristal, intre 30 noiembrie si 2 decmebrie 2012.
Veti putea achizitiona din nou bijuterii create de Emil Spiac, la Expo Cristal, intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012.
coliere din fluorina, ametist, granate, crisocola, agat de foc, citrin, rubin cu zoisit, labradorit si aquamarin", ne-a spus Rodica Florea, care va participa si la Expo Cristal, intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012.
Asa cum i-a obisnuit pe pasionatii de cristale de la Muzeul National de Geologie, Ana Capaneata a participat la editia organizata recent cu:
google-analytics.com