Cautare

2985 de rezultate pentru "mihut florin str grivita rosie petrosani" (8.46 secunde)
Balti, Chisinau, Bender, Akkerman si Tiraspol cu raioanele Ananiev, Valea Hotului, Grigoriopol, Dubasari, Camenca, Codama, Cotovsc, Ocna Rosie, Rabnita, Slobozia, Tiraspol si Cerneansc).
Apoi aceeasi sentinela a observat trecand in zbor o bila, cu diametrul cam de un centimetru, avand in fata o lumina rosie. ... La un moment dat, toate aparitiile au disparut intr-o izbucnire de lumina rosie. ... Cercurile s-au transformat apoi intr-o sfera rosie.
Este de notorietate valva pe care a determinat-o in Romania lansarea de catre una dintre institutiile componente ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) a informatiei potrivit careia consumul de carne procesata si de carne rosie poate determina aparitia cancerului digestiv.
"SCUFITA ROSIE", LOGO SPECIAL LA 200 DE ANI DE LA LANSAREA PRIMULUI VOLUM DE POVESTI AL ACESTORA Google sarbatoreste, joi, printr-un logo special, implinirea a 200 de ani de la lansarea primului volum de basme scris de fratii folcloristi germani Jacob si Wilhelm Grimm, intitulat "Die Kinder und Hausmarchen".
Avand in vedere ca drumurile catre aceste zone erau inaccesibile masinilor, vedeta TVR-ului impreuna cu echipa Crucea Rosie s-au deplasat cu ajutorul celor de la ISU, pe autoutilitare senilate. ... "Din anul 2009 sunt voluntar Cucea Rosie.
Miracle Drink, bautura care distruge cancerul si te scapa de orice durere Pentru a face acest suc, ai nevoie de o sfecla rosie, un morcov si un mar, toate crude. ... 8 beneficii ale sucului de sfecla rosie La ce ajuta Miracle Drink Acest suc va ajuta in urmatoarele afectiuni:
Banchetul de dupa Bacalaureat a fost organizat in Cantina Liceului agricol care functiona pe atunci in fosta Cazarma a Regimentului 5 Calarasi, in incinta caruia se afla si Monumentul ce a fost reamplasat mai tarziu pe str. ... fostul sediu de pe str.
In afacere au fost implicate cinci firme din Gorj, Bucuresti si Petrosani. Societatea din Petrosani, VENTA INVEST SA, s-a bucurat de atentia speciala a Directiei Generale a Finantelor Publice Hunedoara, obtinind o compensare la plata datoriilor, dupa ce initial incercase sa capete o rambursare de TVA.
Mai multi consilieri locali din municipiul Petrosani si-au exprimat indignarea fata de modul in care sunt tratati cetatenii care participa la sedintele de consiliu si au propus revizuirea acestei atitudini.
Piata in care se comercializeaza produsele industriale la Petrosani se va muta intr-un amplasament nou, care va fi finalizat la mijlocul lunii iunie, cu doua saptamani mai tarziu fata de data la care era preconizat initial.
Intrucat nu le-a fost prezentat nici macar un proiect de strategie, liderii CNM au decis saptamana trecuta sa organizeze pe 7 iulie un miting de protest la Petrosani, la care sa participe 5.000 de ortaci.
Mai multi reprezentanti ai Consiliului Local (CL) Petrosani au fost prezenti ieri la politia municipiului pentru audieri in cazul unui dosar privind terenurile din Parang si constructiile ilegale.
Sistemul informatic al Companiei Nationale a Huilei din Petrosani, unul dintre cele mai performante la nivelul Ministerului Economiei si Comertului, este luat in calcul de specialistii Ministerului Apararii Nationale ca solutie de comunicatii pentru armata romana, membra NATO.
Locuitorii din Petrosani, care sunt bransati la sistemul central de termoficare, vor scoate din buzunar sume de doua ori mai mari fata de anul trecut, pentru a-si achita intretinerea, daca autoritatile accepta noile tarife ale Societatii de Termoficare.
Autoritatile locale de la Petrosani se opun constructiei unui supermarket in centrul municipiului, pe motiv ca se va construi intr-o zona importanta.
Mergem pe nisipuri sa cultivam, sa vedem daca tine, ca daca tot sunt agronomi, nu stau în Craiova“, a spus Silviu Dumitru.Cristina BÎTUExproprieri pe DN 66Proprietarii de terenuri situate în zonele unde va fi reabilitat Drumul National 66, Simeria - Petrosani, vor fi expropriati de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADN).
Unii angajati de la morga Spitalului din Petrosani fac afaceri profitabile de pe urma îmbalsamarii persoanelor decedate.
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi nu-si cunoaste contracandidatii. ... Motivul intarzierii, dupa cum precizeaza Florin Mitroi, este ca, intre timp si in comparatie cu cele gandite initial de el ca va realiza, au aparut proiecte noi, importante pentru comunitate.
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Sunt si au fost oameni prea curati, prea patrioti, prea demni ca sa-i murdareasca un necioplit ca Florin Popescu.
Iuliu Maniu nu a respectat semnificatia culorii rosie a semaforului electric intrand in coliziune cu un autoturism marca Citroen C1, condus de B. ... Petre de 65 ani, din judetul Dambovita, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Prelungirea Ghencea dinspre str. Raul Doamnei catre str.
google-analytics.com