Cautare

3726 de rezultate pentru "mihai eminescu" (4.43 secunde)
xxx Colindul a fost scris de Eminescu intr-un caiet de 343 de pagini, caiet daruit Academiei Romane (alaturi de alte caiete) de catre Titu Maiorescu in 1902.
Secrieru spune ca, la data de 19 noiembrie, pe cand reprezentantii PNG-CD lipeau afise pe panourile electorale din zona Potcoava si a Parcului Eminescu, insemnele lor electorale s-au intersectat, pe alocuri, cu cele ale Partidului Social Democrat si de aici au inceput problemele.
Agentiile TUI Travel Center, Eurolines, standul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1, Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta.
- 65 de lei Acces General, 90 de lei Golden Circle (pana pe 3 martie) - 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle (pana pe 6 iunie) - 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare Biletele mai pot fi gasite si in magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu si la Palatul National al Copiilor.
Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro , www.Myticket.ro, www.Bilete.ro, www.Biletoo.ro si www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu si la Palatul National al Copiilor).
8 Decembrie 2014 - Campulung Muscel (Casa de Cultura) - ora 17.00 - Pitesti (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 9 Decembrie 2014 - Buzau (Sala Consiliului Judetean) - ora 17.00 - Ploiesti (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 10 Decembrie 2014 - Slobozia (Casa de Cultura) - ora 17.00 - Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 11 Decembrie 2014 - Braila (Casa Tineretului) - ora 17.00 - Galati (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.00 12 Decembrie 2014 - Focsani (Teatrul Municipal) - ora 17.00 - Bacau (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 13 Decembrie 2014 - Botosani (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 20.30 14 Decembrie 2014 - Brasov (Sala Patria) - ora 20.00 15 Decembrie 2014 - Bucuresti (Sala Palatului) - ora 20.00 16 Decembrie 2014 - Alba Iulia (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Cugir (Casa de Cultura) - ora 20.30 17 Decembrie 2014 - Cluj Napoca (Casa de Cultura a Studentilor) - ora 20.00 18 Decembrie 2014 - Arad (Sala Liceului Mihai Eminescu) - ora 17.00 - Timisoara (Opera Romana) - ora 20.30 22 Decembrie 2014 - Roman (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Iasi (Opera Nationala Romana) - ora 20.30 23 Decembrie 2014 - Vaslui (Casa de Cultura a Sindicatelor) - ora 17.00 - Iasi (Opera Nationala Romana) - ora 20.30 Pentru romani, turneul din aceasta iarna este o invitatie a Dascalului de colinde” (cum a fost supranumit Stefan Hrusca de catre poetul George Tarnea) sa pretuiasca valorile si traditiile autentice.
Cristina Ioana Avram, o tanara de 16 ani, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, face portrete superbe. ... Alexandru Ioan Cuza si Elena, Eminescu si Veronica Micle, Monalisa, Mos Ion Roata, dar si cel al cantaretului C.R.B.L.
Consilierul judetean Mihai Elvadeanu, actual director al cabinetului prefectului, dr. ... Peste 100 de liberali din municipiu si teritoriu s-au strins simbata la prinz la Teatrul "Mihai Eminescu ", avind convingerea ca au fost chemati pentru nominalizarea noului prefect.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... Mihai Gotiu: ... Echipa noua cu aceiasi jucatori Mihai Gotiu: ... electoratul PSD nu difera de cel al PD-L Mihai Gotiu: ... "Transilvania a fost un debuseu pentru parasutati politic" Mihai Gotiu:
La Sectorul 5, prima pozitie pe buletin este ocupata de Marian Daniel Vanghelie (USL), urmatoarele nume de pe buletinele de vot fiind cele ale lui Baniay Attila Alexandru (UDMR), Corin Romanescu (UNPR) si Mihai Atanasoaei (PDL).
Pumnul pus in gura PNL a fost insotit de o scatoalca in plina figura, liderul democrat declansand un atac neverosimil la adresa liberalului din fruntea Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, directoarea Vasilica Mihai.
Mihai Giurgea afirma pe Standard.money.ro ca, "in timp ce noi dormim, in Palatul Victoria si in Palatul Cotroceni e razboi. ... Puteti citi in continuare opiniile lui Mihai Giurgea despre falimentul politicii economice a Guvernului PD-L. ... Mihai Tanasescu - prim ministru?
Protestul "tradatorilor" Declaratia inacceptabila a presedintelui Traian Basescu din 22 iunie 2011, in care se combinau neadevaruri si insulte la adresa Majestatii Sale Regelui Mihai, ne-a revoltat pe foarte multi dintre noi, indiferent daca avem optiuni republicane sau regaliste, daca il privim pe Rege ca pe o personalitate a istoriei romanilor, ca pe un model de moralitate sau chiar ca pe conducatorul legitim al romanilor.
Un dar - regele Mihai. O rusine - Basescu Umilit a nu stiu cata oara, Regele Mihai, singurul supravietuitor ca sef de stat, martor al celui de-Al Doilea Razboi Mondial, este pentru noi, romanii, pentru toata Romania, motivatia admiratiei si a respectului neconditionate.
Regele Mihai I, sarbatorit la Palatul Elisabeta Regele Mihai I isi serbeaza ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. ... La ora 12:00, regele Mihai I a iesit la balconul Palatului Elisabeta, alaturi de principesa Margareta si principele Radu, pentru a saluta multimea care l-a ovationat indelung.
In timp ce analistii vorbeau din ce in ce mai insistent despre doi poli de putere in PSD, cel mai important fiind reprezentat de Liviu Dragnea si celalalt de nou sositul in competitia finala Mihai Tudose, eu am afirmat constant ca sunt trei poli de putere.
Acolo, sunt multe si inca stocul lor nu a avut inca un trend descrescator accentuat", a declarat in cadrul unui interviu pentru HotNews.ro Mihai Tanasescu. ... • Mihai Tanasescu: ... • Mihai Tanasescu: ... • Mihai Tanasescu: ... • Mihai Tanasescu: ... 3% este o tinta foarte ambitioasa • Mihai Tanasescu:
Dinel Staicu muta din nou in scandalul actiunilor Comcerealis si anuleaza vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinute de SIF Oltenia la Comcerealis, dupa ce actionarul minoritar Mihai Anghel a facut scandal in justitie si presa.
Cum va arata Pasajul Mihai Bravu. SIMULARE VIDEO 3D Bucurestenii mai au de asteptat zece luni pana cand vor putea circula pe pasajul suprateran Mihai Bravu.
Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni. Pana ieri, cand "carcotasul" Serban Huidu a raspuns dur acuzatiilor aduse nu demult de fostul sau coleg de emisiune Mihai Gainusa.
google-analytics.com