Cautare

312 de rezultate pentru "midia navodari" (5.81 secunde)
In acest week-end a fost ales, in sfarsit, presedintele organizatiei de tineret a PD Navodari, in persoana lui Mihai Bobe.
Ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Navodari, desfasurata la inceputul lunii februarie a.c., cuprindea, la inceputul sedintei, 61 de proiecte de hotarari.
Mai precis, in cursul zilei de ieri, Organizatia Oraseneasca Navodari a Partidului Social Democrat, prin presedintele Nicolae Matei, a transmis ca "isi exprima ingrijorarea fata de soarta angajatilor si a companiei de la Navodari Rompetrol - Petromidia.
Cum intr-o vizita anterioara, cand s-a cazat intr-un apartament proprietate personala din Navodari, escapada sa pe litoral s-a lasat si cu niscaiva certuri cu reprezentantii presei, premierul Tariceanu a dorit sa fie mai bine pazit de data aceasta.
Printre acestia, Mircea Stoian, vicepresedinte cu Propaganda si totodata presedinte al Organizatiei Municipale PRM Constanta, Mircea Suciu, presedintele Organizatiei PRM Navodari si presedintele Consiliului de Administratie al Ecoterm Navodari (societate acuzata ca a lasat Navodariul fara energie termica in aceasta iarna) si Adriana Slincu, vicepresedinte cu Probleme Sociale.
Desi surse politienesti sustineau faptul ca printre cei care urmeaza sa dea explicatii procurorilor anticoruptie se afla si fratii Alexandru si Mihai Mazare, ca actionari la SC Bluemar International SRL Navodari, firma care ar aparea in dosar, comunicatul Politiei Transporturi nu pomeneste nimic despre firma din Navodari.
Cat priveste o posibila racire a relatiilor dintre presedintele PD Constanta si Organizatia Navodari, respectiv primarul Navodariului, Tudorel Calapod, Stelian Dutu a replicat:
Directorul taberei de copii Sind Romania Navodari, Dan Rahau, a anuntat ca telefonul mobil al sotiei premierului, Ioana Tariceanu, pierdut in urma cu trei saptamani, a fost descoperit in biroul viceprimarului localitatii, ßtefan Galbau.
La intalnire au participat reprezentanti ai Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie, primariile Navodari, Mangalia, Medgidia, Eforie, Ovidiu, Constanta si furnizorii de energie termica RADET Constanta, Utilserv Eforie, Ecoterm Navodari, Edilmed Medgidia, Detacan Cernavoda, Romiservices Mangalia, Congaz Constanta si CET Constanta.
"Hanul Piratilor" din Navodari are de mai bine de o luna un nou proprietar. ... Latifundiarul din Pipera a fost primul care a intuit potentialul enorm al acestui obiectiv, care inseamna nu mai putin de 30 de hectare de teren pe malul marii, la granita dintre Mamaia si Navodari.
Persoanele cu dizabilitati din Negru Voda, Lazu, Mangalia, Cernavoda, Navodari si Constanta s-au putut, astfel, bucura de cozonaci, dulciuri, bauturi racoritoare, bomboane, alimente in general, dar si jucarii.
Mult mai discret s-a dovedit a fi premierul Tariceanu, care a sosit sambata dimineata la apartamentul sau din Navodari, aflat in deja celebrul bloc din apropierea Popasului Mamaia.
In privinta orasului Navodari si a primarului Tudorel Calapod, presedintele PD Constanta a dorit sa contrazica afirmatiile adversarilor politici, declarand ca "stam bine la Navodari, la fel si Calapod".
Consilierii tinuti "in brate" de primarul Tudorel Calapod si reprezentantii Aliantei PD-PLD in Consiliul Local Navodari nu au ce cauta pe respectivele functii.
In cadrul unei conferinte de presa sustinute ieri, 6 aprilie a.c., la hotelul Ibis din Constanta, edilul orasului Navodari, Tudorel Calapod a prezentat cateva din evenimentele care au avut loc in ultima perioada.
Referindu-se la eforturile electorale ale primarilor din Navodari si Medgidia de a asfalta strazile cu doar cateva zile inainte de alegeri, senatorul Puiu Hasotti le-a caracterizat ca fiind "o jignire la adresa demnitatii si inteligentei oamenilor", care trebuie "sa sanctioneze aceasta nerusinare".
Parca neversosimil, in orasul Cernavoda se prefigureaza turul doi, la fel si in orasele Eforie, Navodari
Dupa ce a depus juramantul de credinta la Tribunal, in calitatea sa de presedinte ales al CJC, Nicusor Constantinescu a prezidat sedinta la care au fost prezenti cei 36 de consilieri judeteni alesi, dar si mai multi primari PSD din judet, printre care Nicolae Matei de la Navodari, Cristian Carjaliu de la Agigea, Mariana Mircea din Cernavoda, dar si Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie.
un colegiu este, potrivit surselor noastre, cel care inglobeaza localitatea Lumina, orasul Navodari si se intinde spre nord, cu localitatile Sacele, Corbu, Cogealac, Istria, Mihai Viteazu.
pentru colegiul 1 (care cuprinde colegiile 1 si 2 pentru Camera Deputatilor, respectiv Navodari, Mihai Viteazu, Lumina, Medgidia, Topalu, Ghindaresti etc.) va candida Ioan Toanchina, iar contracandidatul sau din partea PNL va fi, pe acest colegiu, senatorul Puiu Hasotti;
google-analytics.com