Cautare

312 de rezultate pentru "midia navodari" (2.55 secunde)
Intre anii 1962 - 1976, sub indrumarea comandorului Constantin Scarlat au fost efectuate cercetari subacvatice precum si lucrari de cartografiere in zona costiera de la Capul Midia pana la Vama Veche.
A murit in lagarul Capu Midia din cauza condiciilor de exterminare, la 20 februarie 1953. Gogan Ionita - membru P.N.L., primar la Turnu Severin si deputat.
Portul Midia ramane in continuare inchis din cauza vantului puternic, potrivit news.ro.vCentrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, incepand cu ora 7:30, in judetul Constanta, au fost redeschise porturile Constanta-Nord, Constanta-Sud si Mangalia, care fusesera inchise miercuri seara, din cauza vantului puternic.
Ca o prima propunere, in intalnirile viitoare Grupul va dezvolta ideea constituirii unui incubator de afaceri in orasul Navodari, precum si a identificarii unor idei concrete de proiecte finantabile de la 1 ianuarie a anului viitor.
In alta ordine de idei, in locul lui Danut Culetu, in Consiliul Judetean Constanta va urca, de pe lista de consilieri propusi de PNL, presedintele Organizatiei Navodari, Marin Lupu.
Acesta s-a oprit la casa de vacanta pe care o are in Navodari, unde urma sa sarbatoreasca ziua de nastere a sotiei sale, Ioana Tariceanu.
Drumul Expres Litoral Nord- Delta Dunarii sau autostrada Delta va face legatura intre localitatile Ovidiu- Lumina- Navodari- Corbu- Sacele- Mihai Viteazu, spre judetul Tulcea.
Pe rolul instantelor se afla mai multe dosare care privesc Consiliul Local Navodari, mai exact validarea unor consilieri. Reprezentantul procesual al Consiliului Local, social-democratul Nicolae Matei ne-a declarat ca dosarele au ajuns la un anumit complet de judecata.
Poate ca cea mai "sangeroasa" batalie se va duce la Navodari, acolo primarul PD-L Tudorel Calapod se lupta cu pesedistul Nicolae Matei, care l-a si depasit pe edil in primul tur.
La fel de neclare sunt lucrurile si in cazul lui Tudorel Calapod, care se bate la Navodari in turul 2 pentru inca un mandat de primar.
Mircea Iustian il inlocuieste din postul de subprefect pe Cosmin Andrei, fost membru PNL si fost consilier local al orasului Navodari.
"A uitat probabil pentru ce i-a fost retrasa licenta, iar acum microbuzele lui circula in mod ilegal alipite de cele ale firmei Dominus Rei, pe ruta Navodari.
Astfel, in zona Olimp-Vama Veche au fost dezafectate 17 constructii, dintr-un total de 18, in Costinesti - toate constructiile din lemn si stuf au fost dezafectate din toamna anului 2004, in zona Eforie Nord-Eforie Sud dintr-un total de 19 constructii au fost dezafectate 18, in Constanta plaja este libera inca din toamna anului 2004, iar in zona Mamaia-Navodari dintr-un total de 89 de constructii au fost dezafectate 77.
Contractul de vanzare-cumparare a combinatului petrochimic Petromidia Navodari a fost semnat in noiembrie 2000 cu Rompetrol Group BV Rotterdam, tranzactia incheiata avand o valoare de 615 milioane de dolari.
In cursul zilei de vineri, familia Tariceanu s-a reunit la mare prin sosirea premierului la locuinta sa din orasul Navodari.
Declaratie „prematura si inconsistenta“ Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri, la Navodari, ca i se pare „prematura si lipsita de consistenta“ preocuparea fata de teme politicianiste prin care sa fie stabilit cum va fi facuta fuziunea PNL - PD si care va fi identitatea noului partid.
In ceea ce presupune structurile interne ale FDR, Fratila a afirmat ca in cel mai scurt timp vor avea loc alegerile la Organizatia Judeteana pentru Femei si va fi propus cel de-al doilea candidat pentru Primaria Navodari.
• In 3 iulie, doua persoane inarmate cu o sabie si care purtau cagule pe fata au patruns intr-un magazin de bijuterii din Navodari, unde i-au amenintat pe angajati si de unde au furat bijuterii in valoare de 15.000 de lei, dupa care au fugit.
De exemplu, Ion Ionita, primarul de la Agigea, este anchetat, Primaria Ovidiu a fost amendata de Directia de Finante, primariile din Navodari si Medgidia au probleme mari pentru ca au mosteniri dezastruoase, cei dinaintea lor au fost primari inconstienti, iar prin urmare, au mari datorii catre regii...
Au mai participat la acest eveniment prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, directorul AJOFM Constanta, Emilia Murineanu, directorul Directiei Agricole Judetene, Gheorghe Albu si primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod.
google-analytics.com