Cautare

312 de rezultate pentru "midia navodari" (6.85 secunde)
Lupta pentru functia de viceprimar a orasului Navodari pare sa se transforme intr-o adevarata distractie.
Cu toate ca suntem in saptamana patiminilor sedintele Consiliului Local (CL) Navodari continua intr-un show de zile mari.
De altfel, cu Perla Majestic, dupa ce a castigat cele 3 procese, am cazut de comun acord sa incetam doua contracte din Navodari si Mamaia si vor fi inca 10 hectare in plus pentru hotelieri", a declarat ieri Laurentiu Marin, directorul DADL.
In acest caz, Administratia Finantelor Publice Navodari va repeta procedura de valorificare a unor bunuri sechestrate ce apartin respectivei societati. ... , in Navodari si se face in baza articolului 162, aliniatul (1) al Ordonantei de Urgenta nr.
c, 8 echipe ale MS au verificat 248 unitati din statiunile Navodari, Mamaia, Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Neptun, Costinesti, Jupiter-Venus-Saturn.
O noua sedinta a Consiliului Local s-a desfasurat, luni dupa-amiaza, la Navodari, in care cele 12 proiecte initiate de primarul Nicolae Matei aflate pe ordinea de zi au fost aprobate in unanimitate de 16 consilieri.
Daca acest scenariu va deveni realitate, Sponte va fi obligat sa aleaga intre scaunul de sef OCPI si cel de consilier local al orasului Navodari. ... In cazul in care voi pleca si din Consiliul Lcoal Navodari, dar si de la OCPI activez planul B.
Tuzla, Mangalia, Olimp 1, Navodari 1 si Cap Aurora au ramas neacoperite, agentii economici considerand ca nu sunt atractive, ne-a declarat ieri Catalin Anton, purtatorul de cuvand al DADL Constanta.
Si asta pentru ca, dupa cum se pare, sectoarele Tuzla, Mangalia, Olimp I, Navodari I si Cap Aurora nu au starnit interesul hotelierilor si agentilor economici.
Navodari I, Cordon litoral Eforie Nord - Eforie Sud, Eforie Sud, Tuzla, Olimp I, Cap Aurora si Mangalia. In plus, pentru sectoarele Navodari IV, Venus I si II au fost depuse doar cate o oferta.
Perla Majestic a contractat anul trecut un credit de investitii de circa patru milioane de euro in vederea construirii unui ansamblu de cinci blocuri cu apartamente de vacanta in Navodari.
la data de 26 martie, pentru sectoarele de plaja Navodari III zona 1, Navodari IV zona 1, Cordon Eforie Nord - Eforie Sud I, Olimp I, Venus I zona 2;
24, este prima firma din Constanta, Mangalia sau Navodari care se ocupa de mansardarea blocurilor cu patru etaje. ... Firma a realizat astfel de apartamente in Constanta si Navodari, urmand sa se inceapa constructia si in Mangalia.
Reprezentantii Primariei Navodari au organizat ieri o licitatie pentru vanzarea unui teren de 11. 000 de metri patrati in zona Depozitului 10.
1.5 milioane de euro, dar nu stim cu cat vor creste aceste costuri pana la sfarsitul implementarii regulamentului REACH", colectiv implementare REACH, Combinatul de Ingrasaminte Chimice de la Navodari.
FC Brasov - Botosani 1-2 Concordia Chiajna - Corona Brasov 1-0 AFC Sageata Navodari - ACS Poli Timisoara 1-2 CFR Cluj - FC Viitorul Constanta 2-1 Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 1-2 Astra Giurgiu - Universitatea Cluj 3-1 Ceahlaul Piatra-Neamt - Pandurii 1-0 Meciul Gaz Metan Medias - FC Vaslui, ultimul din etapa a patra, urmeaza a se disputa in seara de luni.
Campioana Steaua va juca cu nou promovata Sageata Navodari sperand sa mai adauge 3 puncte la zestrea din acest sezon.
Unua dintre cele mai exagerate si nepotrivite solutii de intimidare a adversarului a fost, dupa parerea mea, la Navodari. ... crasa (e-adevarat), comparativ cu urarile de bine proferate la Navodari, odata cu afisele lui Calapod pe cruci si morminte.
Cam ca un candidat de Navodari, scos din cursa pentru primarie fara drept de apel: ... Nu sunt fan al nici unui candidat ramas in cursa la Navodari, insa ma amuza supararea de copil mic si usurinta cu care se dezice de pretentiile de mare politician, manifestate in campanie.
De fapt, prin aceasta manevra, Mitrea, pe ultima suta de metri a mandatului de ministru, a reusit introducerea in forul suprem de conducere a porturilor Constanta, Mangalia si Midia a trei cozi de topor care au ingrosat grupul sustinatorilor lui Moldoveanu, respectiv ai clientelei politice locale a fostului partid de guvernamant.
google-analytics.com