Cautare

3582 de rezultate pentru "matei nicolae" (4.33 secunde)
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
Muzeul National al Taranului Roman isi deschide portile pentru public de Sfantul Nicolae Tot norodul:
una in orasul Navodari, o a doua in Nicolae Balcescu si o a treia in Mihail Kogalniceanu. ... "Rafinaria Eco Ledo Net functioneaza in continuare, ne polueaza de ani de zile", a declarat primarul orasului Navodari, Nicolae Matei.
Magda Marincovici In aceste zile, toata lumea vorbeste si se pricepe infectiile nosocomiale.Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals , ne spune ce sunt, de unde vin si cum pot fi tinute sub control infectiile nosocomiale.
Aceasta colaborare pare a nu se aplica totusi si in cazul lui Matei Constantin, omologul sau municipal al PNL. "Nu stiu cu cine s-a intalnit Matei. ... Asta a fost intalnirea noastra", a comentat Mironescu unele reprosuri expuse la adresa sa de Matei intr-un ziar.
Cerem sa se interzica folosirea imaginii lui", a declarat secretarul general al PD Bihor, Mircea Matei.
PDL nu-l va sustine pe Odobasian, desi Bar declarase acest lucru Liderul PSD Bihor a mai sustinut ca a PDL va sprijini la Beius candidatul social-democrat Silviu Odobasian, in lupta cu liberalul Adrian Domocos, fapt insa infirmat de secretarul general al PDL, Mircea Matei.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. ... Pe langa Elena Ivanescu, au mai fost numite in aceasta functie Ana Maria Topoliceanu si Adriana Matei. ... La randul sau, Adriana Matei este directorul general al Directiei Generale Autorizare si Postprivatizare din Ministerul Turismului.
In acest sens, in capitala Serbiei se va deplasa si o delegatie a CN APMC condusa de Constantin Matei, directorul general al companiei.
Pozitia filialei municipale PSD Oradea, condusa de Dan Matei, de a merge alaturi de candidatul PD Mihai Groza, nu a ramas fara urmari, mai ales ca seful organizatiei municipale fusese anuntat de conducerea judeteana ca va fi candidatul PSD la Primaria Oradea.
La intalnirea delegatiilor sindicale ale BNS sosite din intreaga tara au fost prezenti si liderii BNS Dumitru Costin si Matei Bratianu.
Un bulevard inceput de Ceausescu in Capitala, deschis circulatiei abia in 2011 Desi inceput in 1987, pe Bulevardul Matei Basarab nu s-a putut circula pentru ca acesta nu a fost finalizat.
autoturisme, transformatoare, motoare electrice, parti de motoare electrice, generatoare electrice, hartie pentru plotter, piele, blana si accesorii pentru confectionarea de geci si veste, elemente pentru ladite din lemn, ulei brut de floarea-soarelui etc.", a precizat directorul DRAOV Craiova, Mircea Dan Matei.
O SA VA ROG MULT SA MA IERTATI PENTRU TERMENII FOLOSITI Sorina Matei ii face o felatie deep throat lui Basescu pulbere la "Romania TV". ... Sorina Matei:
"I-ai rupt genunchii lui Matei, esti data naibii, n-a jucat o secunda/Nu-mi mai arde sa stau calare dupa ce vin de la munca" Finantatorul a afirmat ca nu era deloc de acord cu relatia celor doi asa ca a pus piciorul in prag si l-a obligat pe stelist sa o paraseasca pe asistenta TV.
23:28 Iese Gabi Matei, intra Rusescu, si vedem o modificare surprinzatoare in sistemul Stelei - Chipciu trece fundas dreapta.
Despre piesa "Ma Ma He", Diana Matei spune ca are toate sansele sa ajunga la inimile publicului. ... Diana Matei a tinut sa laude profesionalismul de care au dat dovada organizatorii Eurovision.
"Faceti discipoli din oamenii tuturor natiunilor, invatandu-i." — MATEI 28:19, 20. ... "Duceti-va si faceti discipoli din oamenii tuturor natiunilor, invatandu-i" (Matei 28:19, 20). ... Pentru a ne ajuta, "sclavul fidel si prevazator" a pregatit o noua carte pe care s-o folosim in activitatea crestina (Matei 24:45-47).
Programul incepe joi, 21 noiembrie, la ICR Londra, cu vernisajul expozitiei de fotografie "Columna", realizata de ICR Londra in parteneriat cu Muzeul National de Istorie a Romaniei, cuprinzand 125 de imagini stereoscopice ale scenelor de lupta de pe reliefurile monumentului si animatii 3D, sub semnatura arhitectului Matei Filip.
Roxana Iliescu, Simona Balanescu, Alina Laufer, Raluca Moianu sunt doar cateva dintre personalitatile care sustin mesajul Dianei Matei:
google-analytics.com