Artista se numara printre semifinalistii preselectiei Eurovision Romania 2013. Se pare ca artista a cucerit juriul cu piesa "Ma Ma He" si se va lupta in semifinala de pe 24 februarie cu nume precum Luminita Anghel, Elena Carstea, Andrei Leonte, Robert Turcescu si multi altii.
Printre sustinatorii Dianei se numara chiar reprezentanti ai Armatei Romane, avand in vedere faptul ca artista este membra a Ansamblului Armatei de mai bine de 6 ani de zile. Astfel, colegii Dianei din cadrul armatei ii tin pumnii acesteia la Eurovision si spera ca artista sa ajunga chiar in mare finala din Suedia.
Despre piesa "Ma Ma He", Diana Matei spune ca are toate sansele sa ajunga
la inimile publicului. "Piesa este o compozitie proprie, realizata in colaborare cu Gabriel Alexandru si va va surprinde prin soundul sau original, ritmurile antrenante si greutatea sa tehnica si vocala. Este o melodie care transmite un sentiment de libertate si putere, e ca si cum ti-ar da forta sa cuceresti lumea, iar in cazul meu, acesta este scopul pe plan muzical. Consider ca ma caracterizeaza intru totul, fiind o piesa cameleonica, ce poate fi cantata foarte bine atat unplugged cat si in varianta originala, care este destul de antrenanta", a marturisit artista.
Diana Matei a tinut sa laude profesionalismul de care au dat dovada
organizatorii Eurovision.
"Desi am avut mari emotii, m-am simtit extrem de bine cand am constatat cat de buna era sonorizarea si organizarea preselectiei in sine. Ma simt mandra ca piesa mea a fost aleasa din 148 de melodii inscrise si sper sa ajung pana in finala europeana".
Dintre cele 32 de melodii calificate, telespectatorii impreuna cu juriul de specialisti vor alege, pe parcursul a doua semifinale (23 si 24 februarie), melodiile care vor concura apoi in finala de pe 9 martie.

Link piesa Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=GW-TE1neO-8