Cautare

2673 de rezultate pentru "masina ridicata" (3.77 secunde)
Protestul transportatorilor de zilele trecute includea, pe o lista de cereri, si introducerea rovinietei in pretul carburantilor, pe principiul ca astfel va fi colectata taxa obligatoriu de la toti soferii, si n-ar mai fi suportata doar de firmele de transport, pentru care valoarea este destul de ridicata.
"A fost ridicata aceasta preacinstita Biserica a Schimbarii la Fata a Domnului nostru Isus Hristos, cu participarea si truda fratilor existenti, anul 1544-1545." Marele Meteor - frescele Biserica Schimbarea la Fata este pretutindeni acoperita de sinteze iconografice, inspirate din ciclul istoric cat si din cel dogmatic si liturgic al Bisericii noastre.
Probabilitatea de precipitatii va fi mai ridicata la inceputul intervalului, cand se vor semnala pe spatii mici, dar mai ales dupa data de 5 februarie, cand vor fi si zile in care vor putea sa apara pe arii extinse.
Deoarece, pana la urma, valoarea colesterolului bun (de preferat, ridicata) este si ea inclusa in colesterolul total. ... Astfel, daca valoarea colesterolului rau este ridicata, un HDL mare va ajuta, intr-o anumita masura, la combaterea acestui risc.
Referitor la constructia ridicata pe barajul din satul Baltagesti, care apartine de comuna Crucea, primarul a declarat ca aceasta problema este destul de veche, datand inca din anul 2000.
Senatorii cu cea mai ridicata prezenta la vot au fost: ... Institutul de Politici Publice concluzioneaza, in raportul citat, ca politicienii cu vizibilitate mediatica ridicata si cu functii de conducere in partiele lor participa rar la sedintele celor doua Camere parlamentare.
Desi Lamureanu considera drept "inventii electorale" acuzatiile primarului Cristian Carjaliu, potrivit caruia pensiunea "Floarea Soarelui" a fost ridicata ilegal, fara autorizatii, o adresa oficiala a RAJA vine sa demonstreze ca liberalul se afla, intr-adevar, in afara legii.
Presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, a declarat ca noul lider al partidului trebuie sa fie "consistent, onest, cu o cota de incredere ridicata" si care sa reziste presiunii actuale.
Propagarea lor poate duce insa la trendul invers celui actual, adica la o inflatie ridicata. ... De fapt, avem de ales intre o inflatie ridicata, coroborita cu o crestere economica mare, sau cu o inflatie mica, insotita de o crestere economica pe masuraā€¯, crede si analistul economic Matei Paun.
In schimb, studiul subliniaza cresterea economica puternica in cazul tarii vecine Bulgaria, desi inflatia va ramine ridicata. ... Raportul indica o inflatie ridicata anul viitor in Bulgaria, de peste 5%, comparativ cu nivelul de anul acesta (4,5% in medie).
metode moderne de conducere a societatilor comerciale si a unitatilor cu amanuntul si/sau cu ridicata; tehnici moderne de vanzare cu amanuntul si/sau cu ridicata a marfurilor;
A doua societate, SC Izvor 96 Company SRL se ocupa scriptic de comertul cu ridicata, il are ca investitor pe irakianul Ayoub Karem si un capital social de 179.000 RON, dar nici un angajat si o cifra de afaceri in 2005 egala, la propriu, cu zero.
Concluziile raportului Directiei Regionale de Statistica Dolj pe primele sase luni ale acestui an arata ca oltenii sunt ultimii la serviciile de transporturi, posta, telecomunicatii, comertul cu ridicata la produsele alimentare, bautura si tutun.
Este greu sa explici populatiei ca o inflatie de 5%, adica tinta Bancii Nationale a Romaniei pentru acest an, este ridicata, in conditiile in care au fost inregistrate in trecut cresteri ale preturilor de 320%", a expli-cat Vladescu, citat de Mediafax.
Mihai Piscan, broker Intercapital Invest, sustine ca in sedinta de ieri s-a inregistrat cea mai ridicata valoare a schimburilor din ultima jumatate de an.
Ponderea domeniilor de activitate specificate de noii agenti economici in obiectul de activitate este reprezentata de comertul cu ridicata si amanuntul, constructiile si serviciile. ... Mai mult chiar, activitati precum constructiile si comertul cu ridicata si amanuntul ramin printre activitatile preferate ale galatenilor.
Influenta mediului politic asupra evolutiilor in piata si-a pus amprenta pe termen scurt, creandu-se o volatilitate mai ridicata", ne-a explicat Andreea Ciobanu, broker Intercapital Invest.
Britanicii se reorienteaza catre noi destinatii turistice, precum Romania, Bulgaria, Slovenia si Slovacia, intrucat cotatia ridicata a lirei sterline fata de valutele acestor tari si preturile mai mici decat in tarile consacrate ca atractii turistice asigura un concediu mai ieftin.
Structura parcului auto roman influenteaza pretul politelor de asigurari auto Casco prin prisma faptului ca pe drumurile noastre, care sunt asa cum le stim, sunt prezente tot mai multe masini de import, cu valoare ridicata.
Buletinul editat de Institutul de Consultanta Imobiliara scoate la iveala situatia actuala a terenurilor agricole, caracterizata de preturi mici si cerere ridicata.
google-analytics.com