Cautare

2673 de rezultate pentru "masina ridicata" (8.11 secunde)
- In jurul datei de 29 ianuarie vor fi ninsori pe arii extinse, dar nu foarte importante cantitativ, apoi probabilitatea pentru precipitatii mixte va fi mai ridicata intre 1 si 4 februarie.
ArtroHelp Repair contine colagen de ultima generatie, dar si enzime pentru o biodisponibilitate ridicata a produsului, vitamina C naturala pentru sinteza colagenului si substante active (din extracte vegetale standardizate) cu rol antiinflamator, antialgic si regenerator.
Devine o problem abia atunci cand aceasta tensiune continua sa ramana ridicata si nu coboara atunci cand persoana se odihneste. ... Sistemul nervos sesizeaza ca presiunea sangelui este prea ridicata si incearca sa rezolve aceasta problema.
Probabilitatea de aparitie a ploilor se va mentine relativ ridicata in cea mai mare parte a intervalului, iar pe 19, 24 si 25 martie acestea pot fi moderate cantitativ.
Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicata in intervalul 15 - 18 august. ... Probabilitatea pentru manifestari specifice instabilitatii atmosferice va fi ridicata in a doua jumatate a intervalului, dar mai ales in perioada 16-18 august, cand ploile pot fi importante cantitativ.
Biserica Cotroceni a fost ridicata in anul 1678 de catre Voievodul Serban Cantacuzino si a fost finalizata in 1682. ... In vremea mandatului presedintelui Ion Iliescu, intre 2003 si 2004, biserica fostei manastiri a fost ridicata pe acelasi loc.
Cea mai inalta incidenta a saraciei s-a inregistrat in randul copiilor si tinerilor in varsta de pana la 18 ani (crestere de 6,5 puncte procentuale), in 2014 atingand si cota cea mai ridicata.
Manastirea fost ridicata in secolul XIV si a fost restaurata si infrumusetata intre anii 1483 si 1552. ... Biserica principala - Katholikon - este inchinata Schimbarii la fata, a fost ridicata in 1387 - 88 si decorata intre anii 1483 si 1552.
BANAT Pana la sfarsitul lunii februarie vremea se va incalzi, iar media temperaturilor maxime va atinge 18 grade si va fi mult mai ridicata decat in mod normal in aceasta perioada.
Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.
Atat a mai ramas pana la ziua fixata pentru inaugurarea Catedralei Mantuirii Neamului, cea mai mare biserica ridicata vreodata in Romania. ... Va fi ridicata si structura metalica a turlei clopotnita, care cantareste peste 100 de tone.
Politia Romana anunta ca 150 de pachete cu cocaina cu o concentrație foarte ridicata, de peste 90%, au fost gasite in ultimele patru zile in Bulgaria.
Precipitatii slabe se pot semnala zilnic, dar vor avea o probabilitate mai ridicata de aparitie in intervalele 27-29 ianuarie si 31 ianuarie-3 februarie 2020, cand local vor fi moderate cantitativ.
O ceata groasa ridicata de petardele unor declaratii aiuritoare pentru electorat, dar in spatele carora se ascund jocuri politice precise sa faca uitata, pina la disparitie, nevoia de "gesturi portocalii” in actul guvernarii, colorind situatia in albastru...
Votul alesilor a fost rezultatul deselor plingeri primite de la botosanenii carora li se parea taxa lunara prea mare, comparativ cu cantitatea de deseuri ridicata din gospodariile lor.
In primul rand, mediul de majorare a ratelor de dobanda e cauzata de inflatia ridicata peste tot in lume, iar o dobanda ridicata inseamna valori ale activelor financiare mai reduse.
Asupra acestuia a fost gasita cantitatea de 12.400 tigarete, invaloare de 8.000 lei, ce a fost ridicata in vederea confiscarii. ... Cantitatea de tigarete a fost ridicata in vederea confiscarii.
Suma de 30 lei a fost ridicata de politisti, iar cercetările sunt continuate cu autoarea in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie.
Restrictia de 100 de km la ora de pe A3 a fost ridicata in anumite zone Restrictia de 100 de km la ora de pe Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti a fost ridicata partial.
De vineri, 7 iunie, a fost ridicata restrictia de viteza de 100 de km/h impusa pe Autostrada A3 Bucuresti -Ploiesti a declarat pentru Radio Romania Actualitati seful Politiei Autostrazi, comisarul Carol Varna.
google-analytics.com