Cautare

2245 de rezultate pentru "martis biatrice avocata orgie sexuala cu medici avocati si politicieni" (2.61 secunde)
Conditiile anatomice ale regiunii (pliuri cutanate, maceratia, incarcatura microbiana a zonei), situarea ei (pasajul fecal septic, vecinatatea cu aparatul ginecologic si urologic) si impactul sexual explica frecventa acestei localizari. ... Este necesara o anamneza urmata de un examen general si local minutios, care sa identifice posibilele cauze.
Despre dragoste, fidelitate si fericire (Autoare: Teodora Pantu) In ultimii 50 de ani, America a experimentat cu o serie de noi configuratii maritale: ... Ca o adaptare la caracterului efemer al casatoriei, au aparut si contractele prenuptiale.
FARCAS) In 1996, dar si ulterior, pana prin anul 2000, am examinat cazul extrem de stufos al doamnei M.C. ... In perioada amintita, locuia impreuna cu cei doi copii, nascuti in 1981 si 1983, intr-un apartament de bloc cu trei camere din Bucuresti.
Asa cum a observat, poate pentru prima data, inca din anii 1960, Jacques Vallee, exista o paralela demna de luat in seama intre fenomenul OZN modern si povestile folclorice despre zane, iele, spiridusi sau gnomi.
Acestea simbolizeaza la nivelul subconstientului spiritul feminin, independent si puternic. In acelasi timp, pentru ca pisicile sunt prin natura lor viclene, ele pot reprezenta si ghinion pentru cel care viseaza.
De la 1 iunie, televiziunile vor putea difuza reality show-uri cu scene de violenta fizica, limbaj obscen sau conotatie sexuala numai intre orele 23. 00 si 6.
Cu ajutorul acestui ghid vei putea cunoaste mai bine atat propria personalitate sexuala, cat si pe cea a partenerului. ... foc, pamant, aer si apa.
Cu ajutorul acestui ghid vei putea cunoaste mai bine atat propria personalitate sexuala, cat si pe cea a partenerului. ... foc, pamant, aer si apa.
Casatoria si problemele Povesteste Isaac Asimov: ... Ne intalneam, ne citeam manuscrisele si le criticam. ... A fost incantat de o povestire de-a mea si a sugerat sa iesim impreuna in oras cu prietenele noastre.
Modul in care ne manifestam sexual, influentat de prima experienta intima Circumstantele in care o persoana isi pierde virginitatea sunt importante pentru dezvoltarea sa de mai tarziu si, mai important, ii influenteaza viata intima pentru tot restul vietii, potrivit unui studiu aparut in publicatia Journal of Sex and Marital Therapy.
O "superbacterie a sexului" mai periculoasa decat SIDA Autoritatile sanitare americane avertizeaza ca au fost descoperite doua persoane infectate cu o noua bacterie a gonoreei. ... Superbacteria sexului, numita H041, a fost semnalata in Japonia in urma cu doi ani.
Douglas, care detine rolul principal in cel mai recent film al lui Steven Soderbergh, "Behind th Candelabra", in care il interpreteaza pe pianistul gay Liberace, a spus ca boala de acum trei ani nu a fost rezultatul excesului de alcool sau tigari, ci ca a fost provocata de o boala transmisibila pe cale sexuala.
Incredibile sfaturi ale medicinei traditionale chineze, cu ajutorul carora putem trai peste 100 de ani! ... Exercitiile fizice intarzie mult procesul de imbatranire, in special exercitiile chinezesti de mentinere a formei, care sunt usoare si impiedica extenuarea.
Raspunsul cercetatorilor este neasteptat Un studiu recent sugereaza ca la femei dorinta sexuala nu este declansata doar de hormoni, ci de factori psihologici complecsi, de exemplu de satisfactia in relatie.
Numeroase studii au aratat ca este benefic si pentru sanatate, iar lipsa lui poate avea efecte negative. ... - Sanatatea ta psihica si emotionala este influentata de sex, potrivit specialistilor, care sustin ca abstinenta poate cauza anxietate, paranoia sau depresie.
Sa aflam impreuna ce tipuri de scurgeri vaginale pot aparea in sarcina si ce anume indica fiecare.
Mariustuca.ro / Mai multa branza, mai mare performanta sexuala (Autoare: Magda Marincovici) Cu cat barbatul mananca mai mult branza, cu atat el este mai performant din punct de vedere sexual, releva un sondaj american, realizat pe un esantion de 4.600 de persoane, publicat pe site-ul Skout, transmite AFP.
Sexul anal poate fi experienta placuta pentru ambii parteneri, insa tot acest tip de contact sexual vine cu o multime de riscuri pentru sanatate, mai ales cand nu este practicat in conditii optime.
Magda Marincovici) Prezervativul sub forma de spray Mai usor de pus, mai fin si mai stimulativ. ... Ei considera ca prezervativul reduce din gradul de satisfactie sexuala si cu acest argument creste numarul tinerilor care fac sex neprotejat.
Actul sexual este un proces natural si nu necesita instructiuni si ghidare pentru practicarea sa. ... acele pozitii sexuale ce permit o penetrare vaginala profunda si faciliteaza drumul spermatozoizilor catre cervix.
google-analytics.com