Cautare

3465 de rezultate pentru "martie" (3.23 secunde)
Aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, prezenta pe agenda JAI din martie Ministerul de Externe al Romaniei reconfirma ca subiectul aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen se afla pe agenda Consiliului JAI din martie, potrivit documentelor oficiale primite de partea romana.
Guvernul intentioneaza ca angajarea raspunderii pentru proiectul de lege privind despagubirea fostilor proprietari de imobile nationalizate sa aiba loc la 26 martie, nu la 19 martie cum se intentiona initial.
1 Martie sau 1 Aprilie?. ... Ieri, a fost 1 Martie, nicidecum 1 Aprilie. ... daca de 1 Martie, cu acest program de guvernare al Noului PNL, suntem mintiti atat de fatis, oare ce ni se pregateste pe 1 Aprilie?
Ziua Politiei Romane se sarbatoreste din anul 2002, la 25 martie, odata cu sarbatoarea crestina Buna Vestire. ... Suciu, care a gasit in arhive un document ce atesta preluarea steagului la 25 martie 1822.
Desfasurarea activitatii reprezentantului permanent al Senatului pe langa Parlamentul European, 2-5 februarie, 23-26 februarie, 2-6 martie, 23-26 martie, 26-29 mai, Bruxelles.
Potrivit brokerilor de la Sibiu, euro a coborat mai repede decat se asteptau investitorii, avand in vedere ca la inceputul anului tranzactiile pe martie se realizau la 3,65-3,66 lei.
Craiovenii stabiliti peste hotare vor putea ajunge in Banie prin cursa aeriana directa, incepand cu 15 martie.
Producatorii galateni care au produs lapte de vaca in perioada 1 aprilie 2005 - 31 martie 2006 si au solicitat obtinerea unei cote individuale de lapte, vor primi decizia de aprobare sau respingere pina la data de 1 martie 2007 pentru livrari si 15 martie pentru vinzari directe.
Preturile de doua sau chiar de trei ori mai mari practicate de florariile constantene in zilele de 1 si 8 martie si care i-au adus la sapa de lemn pe barbatii galanti au starnit si atentia Garzii Financiare.
In martie au fost eliberate cele mai multe dintre aceste autorizatii, adica peste 4.600. Datele INS mai arata ca autorizatiile de construire a cladirilor rezidentiale au fost in crestere cu circa 39% fata de martie 2006.
Asta promit organizatorii evenimentului 4TuningDAYS, care va avea loc pe 15 - 16 martie, la Complexul Expozitional Romexpo Bucuresti.Cei care sunt pasionati sa-si transforme autoturismele în „monstri“ pe roti dupa care sa întorci capul pe strada vor avea prilejul, la jumatatea lunii martie, ca sub ochii lor sa se desfasoare un peisaj cu cele mai frumoase creatii ale tunerilor autohtoni.
Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) va incepe, pe 15 martie, platile pentru aproximativ 400.000 de ferme, se arata intr-un comunicat APIA.
La sfârsitul lunii martie erau înregistrate doar 14.000 de persoane aflate în cautarea unui serviciu. ... Ulterior, situatia s-a schimbat în favoarea somerilor, al caror numar s-a micsorat semnificativ în ultima luna (de la peste 15.500 de persoane în ianuarie la aproximativ 14.000 în martie).
Inflatia anuala a urcat la 8,63% în martie, în crestere cu 0,66 puncte procentuale fata de luna trecuta, fiind cea mai ridicata valoare a acestui indice din ultimii doi ani.
Totusi, în martie, doljenii s-au împrumutat cu 72 de milioane de lei mai mult decât în februarie.
Romania continua sa conduca in ceea ce priveste productia de constructii pe ansamblul Uniunii Europene, dupa ce si in luna martie a fost fruntasa in acest top, cu un avans de 32,5%.
Depunerea cererilor pentru sprijinul pe suprafata pe 2009 va demara pe 2 martie. ... „Perioada de depunere a cererilor este 2 - 15 martie, fara penalizari.
Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol (OPEC) este dispusa sa scada in continuare productia la intrunirea din martie, a anuntat luni secretarul general al grupului, adaugand ca se urmareste mai intai obtinerea unui acord unanim cu privire la actualele reduceri.
Astfel, in luna martie isi vor pierde locul de munca 935 de persoane, in timp ce pentru aprilie se anunta, deocamdata, 122 de disponibilizari. "Pentru lunile martie si aprilie, 22 de societati comerciale din judetul Constanta au anuntat ca urmeaza sa disponibilizeze 1.
Activitatea sectorului de constructii din Romania a cunoscut o revigorare, in conditiile in care in luna martie a crescut cu 1,7% fata de februarie, fiind a treia crestere din Uniunea Europeana (UE), in timp ce, in termeni anuali, lucrarile de constructii s-au diminuat cu 2,8%.
google-analytics.com