Cautare

3465 de rezultate pentru "martie" (3.58 secunde)
Incepand de vineri, 22 martie si pana luni, 25 martie 2013, este organizat in Parcul National din Sectorul 2 Bucuresti, Festivalul pescaresc de Buna Vestire.
Societatea Romana de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie a sustinut in perioada 10 Februarie - 10 Martie 2014 campania nationala de informare si educatie medicala privind sanatatea femeii:
Expozitia Body Mind and Spirit, care-si va desfasura cea de-a XVI-a editie intre 27 februarie si 1 martie la Sala Palatului din Bucuresti, vine pentru a oferi celor interesati de sanatatea trupului si de cea a spiritului, o alternativa la ritmul altert si stresant al traiului zilnic.
PACT PENTRU DEMNITATEA FEMEII - este mesajul principal al intrunirii femeilor social democrate, care se va desfasura in data de 7 martie 2015, incepand cu ora 11.00, la Romexpo, Pavilionul C3, Bucuresti.
Datele inregistrate in sistem pana vineri, 6 martie, ora 18:00, indica faptul ca, la nivelul intregii tari, au fost introduse 2.123.685 de cereri, reprezentand 89,75% din totalul celor 2.366.086 de elevi eligibili sa formuleze cereri pentru a lua parte la ora de religie.
15 martie - Ziua mondiala a drepturilor consumatorilor.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
8 Martie este o zi speciala pentru cele mai multe femei. ... De 6 ani, cele mai frumoase cadouri de 8 martie vin din partea fiului meu.
Progresului, 4, Luni 20 martie, ora 14 In perioada 20 martie - 10 aprilie, publicul poate viziona expozitia de replici de dinozauri, realizata de MDJ Calarasi in colaborare cu Directia Patrimoniu Cultural Universitar din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca.
Pe 22 martie sarbatorim Ziua Mondiala a Apei. ... Cu ocazia celebrarii Zilei Mondiale a Apei 2016, in ziua de miercuri 22 martie 2017, se va desfasura un Simpozion, organizat de catre Administratia Nationala Apele Romane, sub egida Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor.
- Berbecii au protectie totala toata luna martie. ... - Gemenii trebuie sa abordeze toate probleme din luna martie altfel decat le-a abordat pana acum. ... Vor da lovitura in luna martie.
Incepand din dimineata zilei de sambata, 31 martie, in Banat, Crisana, Maramures, apoi si in cea mai mare parte a Transilvaniei, iar in noaptea de sambata spre duminica (31 martie/1 aprilie) local si in Oltenia vantul va avea intensificari cu viteze in general de 55…60 km/h, temporar 65-75 km/h.
Artmark anunta public ca va dona 5% din veniturile casei de licitatie aferent sesiunilor de licitatie organizate in lunile martie si aprilie, pentru achiziționarea urgenta de aparatura medicala performanta si bonificarea personalului medical roman suprasolicitat.
Scriu aceste rinduri intr-o zi de 8 Martie, ceea ce inseamna ca, din pacate sau din fericire, nu voi putea sa evit subiectul care a bintuit ieri gindurile tuturor femeilor si buzunarele tuturor barbatilor. ... Ce vrei, Nuti, e 8 Martie, facem vinzare in draci!" Un pretext emotional.
Tatarescu dupa 6 martie 1945. ... A murit la penitenciarul Jilava, in timpul anchetei, la 22 martie 1959. Enescu Nicolae - avocat, membru P.N.L., a trecut la 6 martie 1945 in tabara lui Tatarescu, iar la alegerile falsificate din 1946 a devenit deputat.
In Bucovina, barbatii primesc martisoare pe 1 Martie Targul in Moldova: Dai pe 1 Martie si primesti pe 8 Martie.
Pana in martie, Executivul urmareste scutirea de la plata taxelor notariale a vanzarilor de terenuri agricole si forestiere, precum si stabilirea regimului de despagubire a celor care nu-si pot reprimi in natura imobilele nationalizate.
In perioada 21 februarie-4 martie a.c., o echipa complexa a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor va inspecta activitatea manageriala a factorilor de conducere, prestatia profesionala si finalitatea activitatilor Inspectoratului si a compartimentelor acestuia.
in ceea ce-l priveste, Ioan Marchis considera ca prefectul a recurs inclusiv la amenintari si santaj pentru a-l determina sa-si prezinte demisia si, din considerente cel putin ciudate, in comunicatul de presa din 19 februarie a.c., emis de Institutia Prefectului, se mentioneaza ca si-ar fi inaintat demisia, desi acesta l-a instiintat doar despre intentia de-a demisiona, incepind cu data de 10 martie.
Printre nemultumirile exprimate de Constantin Fratila in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, 17 martie a.c.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c.
google-analytics.com