Cautare

53223 de rezultate pentru "mai" (4.49 secunde)
Inainte de a merge mai departe, vreau sa fac o observatie importanta: ... Asa cum veti putea citi mai jos, vorbim de influenta in termeni de compatibilitate sau incompatibilitate. ... ele sunt energii, iar influenta lor trebuie judecata mai degraba din punct de vedere al compatibilitatii, decat al valorii numerice.
Un nedorit loc de frunte in topul suferintelor cu raspandire de masa il ocupa cistitele, o boala care le chinuie mai ales pe femei.
Este atmosfera ideala pentru o reuniune de familie - la o aniversare, la un botez, la o logodna - ceva care anima spiritele si va face pe toti mai veseli si mai optimisti, datorita unor astfel de momente.
ANM a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru perioada 13-27 Mai 2019. ... BANAT Temperaturile maxime vor fi in scadere de la o medie de 23 de grade Celsius in prima zi, pana la 18 grade Celsius in data de 15 mai.
Horatiu Ioani este unul dintre cei mai apreciati medici neurochirurgi de la noi.
'Orice incercare de acest fel este, indiferent de cat de "obiectivi" incercam noi sa fim, mai mult sau mai putin subiectiva. Fiecare dintre noi percepe altfel si traieste mai mult sau mai putin intens diversele evenimente si decizii care se iau intr-un partid.
Nicoleta Popliceanu) - Continuare - 10.Minciuna Oamenii cei mai performanti din lume sunt capabili sa renunte rapid la ideile vechi si sa invete ceva nou. Ei sunt si cei mai capabili sa recunoasca adevarul si sa isi ceara scuze, atunci cand este cazul.
conservatorismul limbii, intretinut academic prin caracterul institutional si obligatoriu al regulilor gramaticale, perpetueaza aceste structuri si ierarhii dincolo de momentul in care ele inceteaza practic sa functioneze pentru ca un lucru este sigur - mobilitatea limbii a fost, pana acum, mai redusa decat a societatii insasi.
Dupa cum putem observa cu totii, tehnologia evolueaza de la o zi la alta, iar gadget-urile si device-urile incep sa arate din ce in ce mai bine, sa aiba din ce in ce mai multe functii si sa ne ademeneasca din ce in ce mai mult de pe rafturile magazinelor de specialitate.
Georgica Severin a postat pe facebook un text despre semnificatia zilei de 1 Mai: Si chiar daca de o jumatate de ora este Paste, azi este si 1 Mai, Ziua internationala a Muncii!
Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale, Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care:
Dar normal, este de 12 ani, este contracandidatul cel mai puternic. ... Am vazut ca cei mai multi dintre contracandidati si-au axat lupta impotriva primarului, adica l-au atacat numai pe dansul, au facut multe referiri la activitatea dansului.
Am si spus ca s-ar putea, daca nu o sa avem posibilitati, sa mai facem schimbari, adica jumatate de mandat unul, jumatate altul. ... Mai ales ca are experienta de la ADS, unde au fost presiuni mult mai mari la nivel national.
O alta cauza a anginei este reprezentata de situatia in care efortul care se solicita din partea inimii este peste capacitatile pe care ea le are sau de situatiile in care are nevoie de mai mult oxigen decat in conditii normale.
Ei dau libertate celuilalt, dar acea libertate seamana mai degraba cu indiferenta, dau senzatia ca nu le pasa de celalalt, ca celalalt nu conteaza pentru ei.
- Astazi incepe frumoasa luna Mai, inchinata Mamei lui Dumnezeu. ... Dar gandul la luna Mai, inchinata Mariei, era pentru el mai puternic si mai important decat chinurile inchisorii.
Acum este de dreapta printr-un singur fapt, care tine mai degraba de brand, are un lider hotarat - vorbim de Traian Basescu, care este liderul simbolic al partidului -, care are un comportament atitudinal de dreapta, prin metode, prin discurs, prin modul autoritar prin care se exprima in spatiul public.
Mai avem evazionisti in Dolj? ... Prioritatea numarul unu este incasarea a cat mai multor sume la bugetul consolidat al statului. ... Nu as putea sa o cuantific, dar nici nu putem spune ca aici evaziunea este in niste limite joase, dar nici cea mai inalta.
Mai avem evazionisti in Dolj? ... Prioritatea numarul unu este incasarea a cat mai multor sume la bugetul consolidat al statului. ... Nu as putea sa o cuantific, dar nici nu putem spune ca aici evaziunea este in niste limite joase, dar nici cea mai inalta.
un studiu recent arata ca femeile peste 40 de ani care nasc copii fara ajutorul medicamentelor de fertilitate sau al altor proceduri de reproducere asistata tind sa traiasca mai mult. ... Totusi, mai putin de 1 la suta dintre femeile care au intre 40 si 44 de ani nasc copii.
google-analytics.com