Cautare

770 de rezultate pentru "lucian calapareanu" (3.20 secunde)
Cinci parlamentari de Giurgiu ai Opozitiei i-au cerut public premierului Calin Popescu-Tariceanu sa se desolidarizeze de “abuzurile si ilegalitatile“ savarsite de Lucian Iliescu, presedintele PNL Giurgiu si primar al municipiului Giurgiu. ... Lucian Iliescu.
Criza s-a declansat duminica, atunci cind liderii de grup parlamentar de la Camera Deputatilor si Senat, Lucian Bolcas, respectiv Gheorghe Funar, au cerut ca Vadim Tudor sa redevina "locomotiva" partidului pentru eventualitatea unor alegeri anticipate.
De asemenea, in rezolutia din 13 iunie 2005, Lucian Doxan, procuror sef serviciu in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, arata ca, numai in perioada martie 2004-ianuarie 2005, Leontin Salajan a depus foarte multe petitii, la institutii din toata tara, dintre care 147 au fost trimise numai la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Lucian Bolcas, vicepresedintele PRM, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca senatorii si deputatii Partidului Romania Mare vor vota pentru revocarea presedintilor celor doua Camere ale Legislativului doar in cazul unor incalcari repetate si grave ale Constitutiei si impotriva inlocuirii acestora la modificarea majoritatii par-lamentare.
Lucian Mandruta se intoarce la postul care l-a facut cunoscut. Lucian Mandruta vine pe o pozitie de conducere la Mediafax Group, scrie in exclusivitate paginademedia.
Dupa un apel nominal, presedintele de sedinta, deputatul PRM Lucian Bolcas, a deschis lucrarile cu dezbateri la articolul 27.
(continuare) Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana El s-a pastrat feciorelnic neatins in autonomia saraciei si a mitologiei sale, pentru vremuri cand va putea sa devina temelie sigura a unei autentice istorii romanesti.
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Discurs de receptie in Academia Romana Iata conceptii, viziuni, presimtiri, cari cresc in chip firesc, chiar in imaginatia copiilor in lumea satului. ... LUCIAN BLAGA 5 iunie 1937 (va urma)
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana Am fost invrednicit de inalta cinste de a fi ales membru al acestei ilustre institutii intr-un moment cind s-a procedat la o largire a cadrelor academice, largire ceruta, daca nu ma insel, de sporul spiritual al tarii.
Imediat dupa anuntarea rezultatului, deputatul PRM Lucian Bolcas, cel care a prezidat pana in acel moment sedinta, l-a invitat pe Bogdan Olteanu sa "ia loc pe acest scaun electric" (n.r. ... La sfarsitul intrunirii, acelasi Lucian Bolcas a declarat, pentru "Replica" de Constanta:
Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Varujan Vosganian, Vintila Mihailescu, Augustin Lazar, Andrei Plesu, Tatiana Niculescu si Veronica D.
Incepand de ieri, fostul consilier local municipal Lucian Balut este deputat cu acte in regula. ... din partea PSD, in circumscriptia electorala numarul 14, Constanta, figureaza ca prim supleant Lucian Balut.
In ceea ce priveste desemnarea candidatilor pentru Parlamentul Romaniei, partidul condus de Corneliu Vadim Tudor nu se grabeste sa faca anunturi, pentru ca, asa cum spune si vicepresedintele PRM Lucian Augustin Bolcas, "toate la timpul lor".
Candidatul PC pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Pana a fost insotit si de candidatul la Primaria Constantei, Lucian Iancu, dar si de cativa seniori conservatori. Lucian Iancu a mai intarziat un pic, interesat fiind de soarta unor copii ai strazii care il abordasera pe drum.
Astfel, SC Mamaia SA detine, in urma unei asocieri in participatiune, activul "La Club" din patrimoniul ALPAB, iar administratora Satului Francez, este sotia lui Dan Lucian Victor, fost, pana nu demult, director general al SC Mamaia SA.
"In maxim o luna de zile voi sti cu exactitate cum stau lucrurile", a spus Virgil Cirstea, care l-a inlocuit pe Dan Lucian din functia de director general. ... ) i-am semnat lui Dan Lucian decizia de incetare a mandatului.
El a adaugat ca, in calitate de presedinte al Senatului, va programa cat mai rapid o sedinta a Parlamentului, astfel incat premierul desemnat, Lucian Croitoru, seful statului Traian Basescu si premierul in exercitiu, Emil Boc, sa "verifice" daca au sau nu au majoritate parlamentara.
De asemenea Lucian Croitoru ar trebui sa-si depuna mandatul pentru ca "a intrat intr-un joc care nu-i al lui", considera liderul social-democrat.
Premierul desemnat Lucian Croitoru vrea sa formeze un guvern de tehnocrati, cu 14 ministere. ... Lucian Albu - director al Institutului de Prognoza Economica din cadrul Academiei Romane, din 2001.
Conducerea Parlamentului va stabili astazi calendarul procesului de investire a noului guvern, urmand ca birourile reunite sa decida cand va avea loc audierea ministrilor propusi de Lucian Croitoru. ... Intalnirea dintre conducerea Parlamentului si ministrii propusi de Lucian Croitoru se anunta a fi una cu scantei.
google-analytics.com