Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (7.78 secunde)
igalis.wordpress.com informeaza: Aceasta rugaciune am primit-o de la Maria Bogdana si am postat-o aici pentru a fi de folos oricui are nevoie de protectie.
OMS: Anual, in medie, aproape trei milioane de decese au printre cauze lipsa cronica de miscare Potrivit estimarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, sedentarismul ocupa locul al patrulea intr-un top al fatorilor de risc de deces la nivel mondial.
MAGAZIN: Documentele militare britanice OZN complet desecretizate (Autor: DAN D. FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale.
www.copilul.ro informeaza: Moartea in patut cunoscuta si ca sindromul mortii subite infantile. Moartea in patut nu este o boala.
Moshemordechai: Contextul Cei care il urasc pe Voiculescu (e dreptul oricui sa urasca pe oricine) au descoperit ca rechizitoriul parchetului e un mare savantlac, iar traznaia aceea cu telepatia e o "scoatere din context", un abuz, o nedreapta macularea a maretei opere a procurorilor.
Moshemordechai.ro: Dosarul Dragnea, fara sa vorbim despre dosar Liviu Dragnea imi e la fel de simpatic ca si hepatita, iar "marele sau proiect" de regionalizare imi provoaca, mai degraba, ingrijorare.
Magazin : Din nou despre "Zona 51" (Autor: DAN D.
ION MARIN: Justitia ancilla ...
Jurnalul National: Falsa imunitate a lui Traian Basescu.
Adrian Iovan, cel care pilota avionul prabusit in judetul Cluj, a murit, potrivit unor reprezentanti ai MAI. Totodata, o femeie, medic rezident, a fost resuscitata, primind ingrijiri medicale de specialitate, au informat sursele citate.
Jurnalistul Radu Tudor a vorbit cu un pilot de elita al Romaniei, care i-a dezvaluit ca favorizeaza o anumita ipoteza in ceea ce priveste prabusirea avionului BN2 pilotat de Adrian Iovan.
Lipsa de coerenta a unui intreg sistem a facut un rau ireparabil unui copil care nu banuia ca nu-si va mai vedea vreodata parintele.
INCREDIBIL! CUM A REACTIONAT ADRIAN IOVAN cand I S-A SPUS CA AR URMA SA MOARA! Astroloaga Mariana Cojocaru i-a prezis sfarsitul lui Adrian Iovan, insa la aflarea acestei predictii, pilotul a avut o reactie neasteptata.
"Era inteligenta, impunatoare, blanda". Fratele Aureliei Ion face DECLARATII EMOTIONANTE despre sora lui In drama din Muntii Apuseni a pierit si studenta la Medicina Aurelia Ion, care a lasat in urma o interaga familie impietrita de durere.
LIBERTATEA: TRAGEDIA AVIATICA DIN APUSENI 'Studenta era deja moarta si avea lacrimi inghetate pe obraji!' Pretuia fiecare clipa de viata si, la doar 23 de ani, invatase sa priveasca dincolo de limite, invatase sa se hraneasca din bucati adevarate de viata, nefardate.
click.ro :
RAZVAN VISA SA-SI INTREACA MAESTRUL, DAR NU VA MAI PILOTA NICIODATA! COPILOTUL DE 23 DE ANI are picioarele facute praf și este intr-o stare foarte grava La doar 23 de ani, copilotul Razvan Petrescu a pacalit moartea de doua ori intr-o zi.
Magazin : Noi marturii privind incidente OZN la silozurile nucleare (Autor : DAN D.
In cartea "Ia-ti portia de sanatate", Mihai Dragomir are cateva pagini in care vorbeste despre cardio mix recomandat pentru sedentari!
MAGAZIN : Avion rapit de extraterestri? (Autor : DAN D.
google-analytics.com