Cautare

1264 de rezultate pentru "locuinte de inchiriat" (3.28 secunde)
€ in doua blocuri cu 200 de apartamente Compania de dezvoltare imobiliara Adama a reinceput investitiile pe piata rezidentiala locala, unde va construi doua blocuri cu 210 apartamente, la mai bine de un an de la tranzactia prin care austriecii de la Immofinanz au preluat integral compania, in schimbul a 42 mil.
Targul Imobiliar National tIMOn, care incepe joi, 22 octombrie aduce in atentia cumparatorilor din Romania noi solutii de locuire pe langa cele traditionale.
Un numar de 20 de proiecte rezidentiale noi sunt lansate si promovate in premiera si in exclusivitate la editia din aceasta primavara a tIMOn, totalizand peste 1.500 de locuinte.
Dezvoltatorii imobiliari spun ca 30% din vanzarile apartamentelor noi sunt cu scop de investitie. ... Peste 30% din cumparatorii de locuinte noi aleg sa achizitioneze apartamente pentru a le inchiria, deoarece randamentul acestora este de 5-7%, mai bun decat dobanda pe care o ofera bancile pentru depozite.
Hotii romani sunt din ce in ce mai inventivi si isi selecteaza victimele de pe retele de socializare. Infractorii au ajuns sa monitorizeze chiar si postarile de pe Facebook.
Hotii bucuresteni nu se lasa intimidati de sistemele noi si sofisticate de inchidere a usilor. ... Infractorii au descoperit o folie speciala de aluminiu care deschide aproape orice usa. ... Fileaza victimele, isi planifica fiecare miscare si dau spargerea in cateva minute, fara niciun zgomot, cu ajutorul unei folii de aluminiu.
Apa plata pe viata, excursii de 5 stele la Malta, TVA cadou: cateva dintre ofertele care ii asteapta pe vizitatorii tIMOn 300 de ansambluri rezidentiale cu peste 30.000 unitati locative Exclusiv la tIMOn:
O analiza publicata de cotidianul britanic "The Daily Telegraph" concluzioneaza, pornind de la preturile, e adevarat astronomice pentru nivelul general al economiei romanesti, de pe piata imobiliara bucuresteana, ca un cetatean al urbei de pe malul Dambovitei ar castiga in medie 2.500 de lire sterline pe luna.
Avand in vedere unele aspecte prezentate de mass-media referitoare la situatia locativa a agentului de politie GHIGIANU MARIANA - lucrator in cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 2 Politie, DIRECTIA GENERALA DE POLITIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI, face urmatoarele precizari:
In perioada aprilie - mai 2011, politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3, cu sprijinul structurii specializate de supraveghere operativa din cadrul I.G.P.R., au documentat activitatea unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din locuinte, avand mod de operare "rupere butuc" si "escaladare" la "pont".
In luna august a.c., politisti ai Serviciului Investigatii Criminale - Sector 6 au initiat o actiune de documentare a persoanelor predispuse la comiterea furturilor din locuinte.
In Targu Jiu, mai multe cladiri au fost avariate de cutremur. In Romania sunt asigurate mai putin de 20% dintre locuinte. Numarul asigurarilor de locuinte a crescut in perioada 7-9 februarie.
Hoti din locuinte, prinsi cu focuri de arma Suspectii furasera dintr-un local din Capitala. Politistii au fost nevoita sa traga de cinci ori cu pistolul, pentru a-i opri pe hotii din locuinte. Politia Municipiului Bucuresti a transmis cum s-a desfasurat operatiunea de prindere a hotilor:
Daca sunteti in cautarea unei locuinte premium intr-o zona exclusivista a Bucurestiului, zona Pipera poate fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra. ... Aceste locuinte de inalta calitate ofera confort, lux si rafinament pentru un stil de viata deosebit.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
In culisele lumii portuare, precum si pe culoarele Ministerului Transporturilor se vehiculeaza diferite nume pentru cel care il va inlocui pe Gheorghe Moldoveanu, actualul director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, aflat de aproape doua luni pe linie moarta, atat la propriu, cat si la figurat.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
In cursul zilei de ieri, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta a avut loc o conferinta de presa la care au participat, alaturi de directorul general al CN APMC, Mircea Banias, respectiv directorul Vicentiu Petrescu, si deputatul PD Laurentiu Mironescu.
google-analytics.com