Cautare

3157 de rezultate pentru "lista sedii" (3.26 secunde)
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti!
Ar fi trebuit ca, imediat dupa vacanta de vara, premierul Tariceanu sa obtina de la presedintele Comisiei Europene o lista cu specificatii: ... Dupa ce a obtinut lista cu specificatii, sa se aseze la birou si sa faca singur o lista de potentiali candidati.
In acest sens, conducerea MCC a dispus recuperarea sumelor de bani cheltuite in mod nelegal cu plata chiriei, in conditiile in care directia avea atribuite doua sedii in municipiul Craiova, sedii corespunzatoare desfasurarii in bune conditii a activitatii institutiei.
Partidele politice din Municipiul Mangalia, care au primit sedii pentru a-si desfasura activitatea, dar si cele vaduvite pana la ora aceasta de un adapost "oficial", ar trebui, firesc, ca, pe langa intalnirile periodice ale membrilor, sa organizeze si audiente pentru cei care le-au propulsat:
In acest context, membrii Biroului Permanent Municipal interimar al PNL Constanta vor fi prezenti in toate zonele municipiului, in perioada imediat urmatoare urmand a fi infiintate sedii de partid in fiecare cartier al Constantei care sa permita apropierea de cetateni si o comunicare directa cu constantenii", se mai precizeaza in document.
117/2010 care prevede ca firmele din alte judete care au sedii secundare deschise in Dolj platesc impozitele la organele fiscale din zona unde isi au sediile principale (societatile-mama) a bagat "in priza"
Global Commercium Development, prin cele 15 proiecte aflate in implementare, adopta o strategie cu caracter transnational, are 6 ani de experienta in scrierea si gestionarea de proiecte finantate prin fonduri structurale si de coeziune ale Uniunii Europene, are 2 sedii europene, 4 sedii in Romania, 50 de angajati si capital 100% romanesc.
La loc de cinste in formarea noii miscari stau principiile si oamenii, dar primul lucru pe care l-a facut presedintele si echipa sa a fost procurarea de sedii:
Nita a spus ca Romgaz si Transgaz vor avea sedii secundare in Bucuresti pentru internationalizarea celor doua companii. "Romgaz si Transgaz vor avea sedii secundare in Bucuresti pentru internationalizarea lor, precum si pentru promovarea celor doua companii si a proiectelor ample pe care le deruleaza.
Cantina si spitalul intreprinderii au fost solicitate de administratia judeteana pentru a muta aici unele institutii ale caror sedii au fost revendicate. ... Pentru noi este un lucru foarte bun, deoarece avem nevoie de spatii pentru a muta aici unele institutii ale caror sedii au fost revendicate.
Toate personale impozabile care au fost inregistrate in scopuri de TVA prin sedii permanente inainte de data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana au obligatia ca, pana la 31 ianuarie a.c., sa desemneze un sediu permanent care va fi responsabil pentru toate obligatiile in scopuri de TVA ale tuturor sediilor permanente de pe teritoriul tarii noastre, a precizat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Conditiile europene pe care trebuie sa le indeplineasca prestatorii de servicii se refera, in primul rand, la conditiile de functionare, iar acestea se refera la sedii spatioase pentru cursuri, masini proprii, simulatoare sofisticate conform normelor europene.
Nu este cazul Pielestiului, care numara câteva zeci de milioane de lei, bani proveniti din impozitele firmelor care si-au facut sedii si magazine de prezentare pe teritoriul comunei, dar care uita sa plateasca la timp.În urma cu 10-15 ani, localnicii din Pielesti traiau ca mai toti taranii din judet, adica din ce dadea pamântul sau ce puteau cumpara din salariile celor care nu fusesera înca disponibilizati de la unitatile industriale din Craiova.
Cele 175 de sedii deschise in toata tara sunt parte a grupului Fildas Trading, fiind administrate de George Radu Gabriel si de Anca Vlad - cea mai bogata femeie din Romania, conform Top 300 Capital -, asociatul firmei.
In pragul primei conflagratii mondiale, reteaua de sucursale si agentii a BNR acoperea intreg teritoriul Vechiului Regat si numara 33 de sedii (4 sucursale si 29 de agentii).
Barbu Vacarescu devine noul Lipscani al bancherilor Bulevardul Barbu Vacarescu, care incepe de la Soseaua Stefan cel Mare, trece de Soseaua Pipera-Tunari pentru a ajunge la Aeroportul Baneasa, isi consolideaza treptat statutul de centru financiar prin densitatea tot mai mare de sedii centrale ale unor banci comerciale importante, devenind astfel pentru Bucurestiul modern ceea ce reprezenta zona Lipscani la inceputul secolului trecut.
El a realizat liste care vor fi prezentate calarasenilor in locuri publice din municipiu, sedii de partide politice, asociatii, sedii de agenti economici.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
Lista pentru CJC a fost definitivata Referitor la candidatii pentru Consiliul Judetean Constanta, ieri seara a avut loc o ultima intalnire a democrat-liberalilor pentru a lamuri un ultim aspect, astazi urmand ca lista sa fie depusa. ... "99% lista este batuta in cuie", a precizat Ion Popescu ieri.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
google-analytics.com