Cautare

4562 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (5.94 secunde)
Mangalia vor fi transferate de la Regia Autonoma "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat" (RAPPS) catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
Nuclearmontajul lui Ovidiu Tender, RA Gold Mangalia sau Agroexport-ul evazionistului Trita Fanita au fost scoase pe taraba de Fiscul constantean, dupa ce ani la randul au incercat sa tepuiasca statul, pe baza relatiilor politice dezvoltate de reprezentantii acestor firme.
Municipiul Mangalia a reprezentat Romania la cea de a doua editie a Congresului International "Europa e... ... Evenimentul s-a desfasurat in localitatea Senigallia din Italia, iar din delegatia din Mangalia au facut parte directorul Colegiului Economic, prof.
Consilierii locali din Municipiul Mangalia au stabilit, in cadrul sedintei ordinare de vineri, 13 octombrie, pretul local al energiei termice facturate populatiei. Acesta va fi, incepand cu 1 noiembrie, de 185 de lei, fata de 107 cat costa la ora actuala gigacaloria la Mangalia.
Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca filiala Mangalia a demarat la inceputul acestei saptamani cursurile de formare profesionala pentru 50 de localnice, aflate in somaj.
In perioada 1-7 decembrie, la Mangalia va avea loc prima editie a Targului de Cadouri "ExpoCallatis", la care vor participa circa 40 de firme din toata tara, alaturi de alte 8 din localitate.
Impozitele si taxele locale raman, in municipiul Mangalia, la acelasi nivel din anul trecut, sustine seful Directiei Taxe, Impozite si Control Comercial, Aida Gomeaja. ... Atestarea achitarii obligatiilor bugetare se face prin certificatul fiscal emis de compartimentele de specialitate ale primariei Mangalia.
Comisia Economica a Consiliului Local Mangalia a initiat un proiect de hotarare privind avizarea unui tarif practicat de S.C. ... Comisia Economica considera aceasta majorare necesara datorita finalizarii lucrarilor de investitie pentru realizarea proiectului "Ecologizare si extindere depozit de deseuri municipale Mangalia-Albesti", conform cerintelor impuse de OUG 152/2005.
Ultima sedinta de Consiliu Local Mangalia a fost extrem de tensionata, pana si o hotarare privind incheierea unui contract de asociere pentru reabilitarea sistemului de iluminat public in municipiu devenind subiect de disputa.
In cursul zilei de ieri, sindicalistii de la Daewoo Mangalia Heavy Industries s-au asezat din nou la masa negocierilor cu patronatul. ... Pana la ora actuala, zilele de greva au costat Daewoo Mangalia peste 2 milioane de dolari, dar, dupa cum a precizat conducerea DMHI, nu vor exista sanctiuni.
Pana in prezent s-au inscris in program 12 operatori hotelieri, unitatile de cazare fiind situate in statiunile Mamaia (300 de locuri), Eforie Nord (548 de locuri), Neptun-Olimp (100), Jupiter (200) si in Mangalia (50).
Primaria municipiului Mangalia va scoate la licitatie loturi de teren pentru construirea de locuinte, dar si terenuri pentru ridicarea de spatii comerciale si depozite.
Mangaliotii nu s-au inghesuit sa participe la dezbaterea publica pe marginea intocmirii Planului Urbanistic Zonal "Zona Centrala Mangalia", poate si din lipsa unei mediatizari a datei la care a avut loc intalnirea de la primaria din localitate.
O buna parte a municipiului Mangalia "sta", inca, sub semnul frigului.
Primaria municipiului Mangalia nu a "scapat" de problemele legate de furnizarea agentului termic. ... La ultima sedinta a Consiliului Local, pretul gigacaloriei a scazut, la Mangalia, de la 185 de lei la 175 de lei.
Pe de alta parte, doua crame din Mangalia au fost depistate ca vindeau bauturi alcoolice netimbrate, comisarii Garzii amendandu-i pe patroni cu 120.000 lei, dupa care au decis inchiderea unitatilor. ... La Mangalia, Garda a descoperit doua crame care se intreceau in vanzarea bauturilor contrafacute sau de contrabanda.
in Portul Turistic din Mangalia se va desfasura cea mai mare expozitie de veliere marca Bavaria, organizata vreodata in tara noastra. ... De asemenea, vizitatorii expozitiei de ambarcatiuni de agrement de la Mangalia vor avea ocazia sa participe si la test-drive-uri cu modelele de veliere Bavaria expuse.
Amintim ca pentru acest proiect Primaria Mangalia asigura terenul, infrastructura si utilitatile. ... "Ne adresam mai multor tineri din Mangalia: celor cu venituri mai mari, care-si doresc un spatiu locativ mai spatios, dar si celor cu venituri modeste", a precizat Tusac.
Fabrica de textile de la Mangalia, Lumotex, reuseste, deocamdata, sa supravietuiasca si sa nu-si trimita angajatii in somaj, au precizat, pentru "Replica" de Constanta, autoritatile locale.
Se estimeaza ca primele bransari la gaze in Mangalia se vor inregistra undeva pe la sfarsitul acestui an, dupa cum a declarat directorul general al Megaconstruct S.
google-analytics.com